eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hyde Park Inn Hotel

271 Elizabeth St, Sydney CBD, Sydney, Australien (Visa karta)

Boka nu!

Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Mötesrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidan Hyde Park Inn Hotel Sydney - Entré Hyde Park Inn Hotel Sydney - Reception Hyde Park Inn Hotel Sydney - Mötesrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Reception Hyde Park Inn Hotel Sydney - Reception Hyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidan Hyde Park Inn Hotel Sydney - Entré Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Badrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum
Hyde Park Inn Hotel Sydney - Kök Hyde Park Inn Hotel Sydney - Badrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Faciliteter Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidan Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Omgivningar Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Faciliteter Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum
Område: Sydney CBD Antal rum: 96
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 355 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,2
Alla recensioner (355)
Sortera efter:
Jonas T. Ensamresenär Sweden, den 8 april 2013
bra hotell i centrala Sydney

läget, den lilla balkongen, parkutsikten
7,7
Ett bra hotell, dyrt men inte lyxigt. Men å andra sidan ligger det mitt emot en vacker park i centrala Sydney. Man får en liten billig frukost i kylskåpet (ett paket flingor, lite mjölk, bröd, smör och marmelad) som bara skulle kosta några dollar att köpa ute på stan, men det var faktiskt trevligt att inte behöva gå ut eller ner till en hotellrestaurang när man vaknade på morgonen. Vet ej om jag skulle bo där igen på grund av priset, men har man pengar så är det ett fint alternativ.
Bodil H. Familj med småbarn Sweden, den 8 februari 2013
Centralt hotell och serviceminded personal

Stora och frächa rum, sköna sängar
8,7
Fint hotell med centralt och bra läge. Positivt att frukost ingår
Stean H. Affärsresenär Thailand, den 17 september 2014
Review

Big room clean room free wifi
8,3
Excellent value for money
Fran H. Reste med partner Australia, den 14 september 2014
Good location, great for overnight stay

location, size of room, friendly staff
6,7
enjoyable
Margaret G. Affärsresenär Australia, den 11 september 2014
Recent stay at the Hyde Park Inn

Location
8,7
Marc F. Affärsresenär United States of America, den 11 september 2014
Good value ,lots of space

Size of room, value, location
8,7
Quiet, spacious, comfortable. Could have had better control of heat.
Jill P. Affärsresenär Thailand, den 2 september 2014
Great location, price and comfort

location, cleanliness
8,7
Good
Paula B. Gruppresenär Australia, den 30 augusti 2014
Great location

location, price and I could fit all the family in one room.
8
I really enjoyed my stay at the Hyde Park Inn Hotel. I was pleasantly surprised that the location, view and hotel were beyond what I was expecting. I will definitely be coming back. Although the breakfast was only a few pieces of bread and some cereal and the restaurant was expensive, there are many eateries in and around that you can eat at. One thing I might mention is that if you have a big car - good luck parking it in their carpark.
Sally H. Reste med partner Australia, den 30 augusti 2014
Good hotel

Big room, balcony, situation
8
Very good but no room service was very inconvenient after returning from the theatre at bout 10.30 pm.
Toni D. Familj med äldre barn Australia, den 30 augusti 2014
Weekend stay

Location. Location location
6
I was charged $100 extra than my sister who had the same room, I was told agoda was at fault and that was it. Not happy.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hyde Park Inn Hotel SydneyHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - MötesrumHyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidanHyde Park Inn Hotel Sydney - EntréHyde Park Inn Hotel Sydney - ReceptionHyde Park Inn Hotel Sydney - MötesrumHyde Park Inn Hotel Sydney - ReceptionHyde Park Inn Hotel Sydney - ReceptionHyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidanHyde Park Inn Hotel Sydney - EntréHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - BadrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - KökHyde Park Inn Hotel Sydney - BadrumHyde Park Inn Hotel Sydney - FaciliteterHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidanHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - OmgivningarHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - FaciliteterHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - Faciliteter


AS-AGWEB-3B04