eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hyde Park Inn Hotel

271 Elizabeth St, Sydney CBD, Sydney, Australien (Visa karta)

Boka nu!

Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Mötesrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidan Hyde Park Inn Hotel Sydney - Entré Hyde Park Inn Hotel Sydney - Reception Hyde Park Inn Hotel Sydney - Mötesrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Reception Hyde Park Inn Hotel Sydney - Reception Hyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidan Hyde Park Inn Hotel Sydney - Entré Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Badrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum
Hyde Park Inn Hotel Sydney - Kök Hyde Park Inn Hotel Sydney - Badrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Faciliteter Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidan Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Omgivningar Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum Hyde Park Inn Hotel Sydney - Faciliteter Hyde Park Inn Hotel Sydney - Gästrum
Område: Sydney CBD Antal rum: 96
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 360 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,2
Alla recensioner (360)
Sortera efter:
Jonas T. Ensamresenär Sweden, den 8 april 2013
bra hotell i centrala Sydney

läget, den lilla balkongen, parkutsikten
7,7
Ett bra hotell, dyrt men inte lyxigt. Men å andra sidan ligger det mitt emot en vacker park i centrala Sydney. Man får en liten billig frukost i kylskåpet (ett paket flingor, lite mjölk, bröd, smör och marmelad) som bara skulle kosta några dollar att köpa ute på stan, men det var faktiskt trevligt att inte behöva gå ut eller ner till en hotellrestaurang när man vaknade på morgonen. Vet ej om jag skulle bo där igen på grund av priset, men har man pengar så är det ett fint alternativ.
Bodil H. Familj med småbarn Sweden, den 8 februari 2013
Centralt hotell och serviceminded personal

Stora och frächa rum, sköna sängar
8,7
Fint hotell med centralt och bra läge. Positivt att frukost ingår
Linda B. Reste med partner Australia, den 23 oktober 2014
Fantastic Getaway

Location, views & convenience
9,3
We had a great two day get away. Everything you need or want to do or see is so central. Plenty of transport at the door with Muesuem train station across the road. We had absolutely no complaints about this hotel. Everything in our room was very clean and functioned well. Yeah ok it got a bit noisy with street traffic while the balcony door was open but you have to expect that when you are in the CBD! We would definitely stay there again without any hesitation.
Kay M. Reste med partner Australia, den 8 oktober 2014
Best so far in Sydney

View, location, beautiful and comfortable room
8,7
I enjoyed it thoroughly. Comfortable, everything I needed, fabulous location and views and close to public transport.
Brett M. Gruppresenär Australia, den 6 oktober 2014
Comfortable and Convenient

Comfortable clean convenient
8
Stephen P. Reste med partner Australia, den 27 september 2014
Great weekend stay

Staff friendliness and flexibility, location and accessibility, standard of fitout
9,3
Highly recommended
Stean H. Affärsresenär Thailand, den 17 september 2014
Review

Big room clean room free wifi
8,3
Excellent value for money
Dennis P. Ensamresenär Australia, den 16 september 2014
Adequate for a one night stay

Location, cleanliness, free WiFi
7
A little disappointed in the 'help your self in your room very basic breakfast' and the lack of a view. The advertisement indicated that 'most rooms had a view, but mine did not even have a window to speak of. I expected that 'Breakfast included' would mean a buffet breakfast in a dinning room. There are cheaper places with equally good views and location without breakfast, and plenty of places to get breakfast. Still, is was OK for a one night stay.
Fran H. Reste med partner Australia, den 14 september 2014
Good location, great for overnight stay

location, size of room, friendly staff
6,7
enjoyable
Margaret G. Affärsresenär Australia, den 11 september 2014
Recent stay at the Hyde Park Inn

Location
8,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hyde Park Inn Hotel SydneyHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - MötesrumHyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidanHyde Park Inn Hotel Sydney - EntréHyde Park Inn Hotel Sydney - ReceptionHyde Park Inn Hotel Sydney - MötesrumHyde Park Inn Hotel Sydney - ReceptionHyde Park Inn Hotel Sydney - ReceptionHyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidanHyde Park Inn Hotel Sydney - EntréHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - BadrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - KökHyde Park Inn Hotel Sydney - BadrumHyde Park Inn Hotel Sydney - FaciliteterHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - Hotellet från insidanHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - OmgivningarHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - FaciliteterHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - GästrumHyde Park Inn Hotel Sydney - Faciliteter


AS-AGWEB-3C01