Tillbaka till hotellinfo

Trevligt 6,7
baserat på 541 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 541 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 6,4
  • Personal 6,5
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 5,4

Johanna T. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i maj 2012
Fräscht och modernt lägenhetshotell
Trevlig incheckningspersonal, fräscht och modernt rum i etage samt rymligt rum med bra kök och sittplats
Vi var 4 styck kära väninnor som åkte på en weekendresa till London. Vi möttes av trevlig incheckningspersonal på Inverness terrace 55 som låg en liten bit längre upp på gatan som vi sedan fick vårt hotellrum på (nr 34). Det tog ca 1 minut där emellan att gå. Rummet var mycket fräscht, modernt och rymligt. Det fanns 2 bäddsoffor och en (mindre 140) cm dubbelsäng att sova på. Det fanns kokmöjligheter och kylskåp att hantera mat (Ikea). Bra matplats att sitta vid. Dock något liten toalett som låg på etaget bredvid dubbelsängen. Vi alla 4 var mycket nöjda och tyckte det var bättre än på bilden på agodas hemsida. Vi kommer absolut tillbaka!
Recenserad 16 maj 2012

Jenny L. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i november 2011
Bra läge!
Läget, renligheten
helt ok hotell för det priset. rent och med brittiska mått mätt ett fräscht hotell. fanns allt man kan behöva i köket för att laga måltider. dock luktade det mögel i trappuppgången och vi fick ett rum i källaren vid tvättstugan men med det här läget står man ut med mer:)
Recenserad 19 november 2011

Philip C. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Location Good
Good location for Oxford street and Hyde Park
Recenserad 25 juli 2016

Adeline N. från Brunei
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Not as expected
No lift, dirty, and just plain run down
Recenserad 20 juli 2016

Xin Z. från Kina
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very good
So happy to live here. The underground station is very near and some markets are not very far. It is great and quiet. The only shortcoming is there is no lifts in this building.
Recenserad 14 juli 2016

Allen W. från Taiwan
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juni 2016
good location, nice appliance
stayed for 2 nights, i like the small kitchen and clean room
Recenserad 19 juni 2016

Paul H. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i april 2016
Nice little studio
Excellent location, very close to tube station, buses, shops, Hyde Park & lots of London attractions. Room quite small but big enough for me, my wife & our 1 year old. Very helpful & friendly staff let us check out one hour late. Second time we've stayed here & would stay here again.
Recenserad 13 april 2016

Nurul H. från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i december 2015
I love Hyde Park
Simply love the location, shops & restaurants nearby
Recenserad 12 april 2016

Nurul H. från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde en natt i december 2015
Hanging Out in London
A place to stay if you wish to explore London, easy to fetch transport and lots of Halal restaurants nearby for Muslim traveller.
Recenserad 12 april 2016

Sulastre H. från Singapore
Familj med äldre barn
Bodde i 7 nätter i december 2015
Good Central Location
The location of the hotel near to two tubes (Bayswater & Queensway),shops and restaurants within two minutes walk to our hotel and comfortable rooms.
We are blessed to be given the same apartment where the reception counter located on the same building.Even we are located on the 2nd floor,a bit tough for those who got big luggages but we noted about it way before we booked this hotel thus not a big problem for us. Check-in and check-out was good.Thumbs up, to the housekeeping services team! They did a good job and ensured our rooms are clean and tidy throughout our stay.Even they did it alternate days, they still did a good job! We are allowed to put our luggage in the reception store room as our flight was in late evening. Wifi was good but sometimes the network can be haywire too. :)
Recenserad 04 januari 2016