Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

ibis Amsterdam Centre

Stationsplein 49, Amsterdam centrum, Amsterdam, Nederländerna 1012 (Visa på karta)

Boka nu!

ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurang ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan
ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Mat och dryck ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närheten ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närheten ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurang ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurang ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurang ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Reception ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närheten
Område: Amsterdam centrum Antal rum: 363
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 321 omdömen

Valuta för pengarna
7,0
Läge
9,1
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (321)
Sortera efter:
Jacob E. Reste med partner Sweden, den 4 februari 2015
Tråkig och ej tillmötesgående personal.

Hissen, heltäckningsmattan och lakanen
4
Stig A. Affärsresenär Sweden, den 27 september 2014
Trångt. Lyhört. Tågtrafik

Nära centrum
4,3
Susanna A. Familj med äldre barn Sweden, den 17 juli 2014
Hotell med bra läge men låg standard

Läget, läget och läget
6
Små rum med obekväma sängar. Städningen var undermålig. Trevlig hjälpsam personal men kan trots detta inte rekommendera det här hotellet.
Lena G. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2013
Perfekt hotell för storstadsweekend

Läget, serviceminded personal och frukosten
9
Då hotellet låg centralt var det mycket enkelt att "gå hem" för en liten vila inför nästa aktivitet. Mycket servicevänlig personal. Det var skönt att vi hade bokat med frukost då den var riktigt god och man fick en bra start på dagen. Det kändes fräscht hela hotellet. Var dock lite varmt på rummet men när vi frågade blev vi erbjudna en bordsfläkt. Vi klarade oss utan den, sova med lakan utan täcke i fungerar bra. Åker gärna tillbaka till detta hotell.
Britt-Marie N. Reste med partner Sweden, den 2 maj 2013
Hotell med centralt läge

centralt och bekvämt
7,3
Lorreta H. Gruppresenär Ireland, den 18 maj 2015
Triple room too small

Staff, location, cleanliness
7,3
I enjoyed my stay, however my room sleeping 3 was far too small, I felt claustrophobic and problems sleeping. There was also no kettle and tea and coffee making facilities in the room
Muhammad R. Familj med småbarn Indonesia, den 5 maj 2015
next door from amsterdam central station

location, location, location
6,3
Wong H. Familj med äldre barn Malaysia, den 4 maj 2015
Good location

Close to the main central station, red light district and its s clean hotel
8
We enjoyed our stay there as it is very near to the main train station. The staffs were polite. The hotel was clean. The beds are a tad too small to my liking. Other Than that it's a good hotel to stay in amsterdam
Fay W. Reste med partner Malaysia, den 3 maj 2015
Good location

great location
6,7
Hansen S. Affärsresenär Indonesia, den 29 april 2015
BEST LOCATION IN AMSTERDAM

LOCATION, CLEANLINESS, HOSPITALITY
8
THE BEST HOTEL THAT I EVER EXPERIENCE IN MY EUROPEAN TRIP.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

ibis Amsterdam Centre Amsterdamibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Mat och dryckibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Receptionibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Badrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Utsiktibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - ibis Amsterdam Centre, Amsterdam

AS-AGWEB-3A06