eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

ibis Amsterdam Centre

Stationsplein 49, Amsterdam centrum, Amsterdam, Nederländerna 1012 (Visa karta)

Boka nu!

ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurang ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan
ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidan ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Mat och dryck ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrum ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närheten ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närheten ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurang ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurang ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurang ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Reception ibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närheten
Område: Amsterdam centrum Antal rum: 363
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 287 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
9,1
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (287)
Sortera efter:
Jacob E. Reste med partner Sweden, den 4 februari 2015
Tråkig och ej tillmötesgående personal.

Hissen, heltäckningsmattan och lakanen
4
Stig A. Affärsresenär Sweden, den 27 september 2014
Trångt. Lyhört. Tågtrafik

Nära centrum
4,3
Susanna A. Familj med äldre barn Sweden, den 17 juli 2014
Hotell med bra läge men låg standard

Läget, läget och läget
6
Små rum med obekväma sängar. Städningen var undermålig. Trevlig hjälpsam personal men kan trots detta inte rekommendera det här hotellet.
Lena G. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2013
Perfekt hotell för storstadsweekend

Läget, serviceminded personal och frukosten
9
Då hotellet låg centralt var det mycket enkelt att "gå hem" för en liten vila inför nästa aktivitet. Mycket servicevänlig personal. Det var skönt att vi hade bokat med frukost då den var riktigt god och man fick en bra start på dagen. Det kändes fräscht hela hotellet. Var dock lite varmt på rummet men när vi frågade blev vi erbjudna en bordsfläkt. Vi klarade oss utan den, sova med lakan utan täcke i fungerar bra. Åker gärna tillbaka till detta hotell.
Britt-Marie N. Reste med partner Sweden, den 2 maj 2013
Hotell med centralt läge

centralt och bekvämt
7,3
Ronald H. Affärsresenär Indonesia, den 5 mars 2015
near to anywhere near station

need short holiday must stay at here near to anywhere
5,3
cool. thats great . but the room to small
Chi T. Reste med partner Hong Kong, den 19 februari 2015
Centrally located

Easy to access, good for short stay, nice
8,3
This hotel is centrally located as you can see it is just right next to the Amsterdam Central Station, if you have limited time to visit AMS, this is the hotel for you, easy access to/from airport and international train.
Hong F. Reste med partner Singapore, den 17 februari 2015
Great location

Great location, reasonable price, helpful staff
8
Great location, few minutes walk from train station and tram stop.
Wil C. Reste med partner Australia, den 10 februari 2015
Great location staff attentive however some issues

location staff triple rooms available
6,7
Great stay however some terrible smells throughout hotel and lift area. Ranging from stale cigarettes, musky urine smells, smoke and Vomit. I'm fact one of the lifts was rank - smelt on the carpet and they tried to deodorized with carpet powder. Made the smell worse however the carpet in the lift was replaced 2 days later into our stay. It would be nice if Amsterdam would enforce a no smoking policy within 4 meters of building entrances as every time we left we had to fight or way through a crowd of people and their second hand cigarette smoke
Ronald T. Gruppresenär Malaysia, den 6 februari 2015
Convenient and clean hotel

clean, location, value for money
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

ibis Amsterdam Centre Amsterdamibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Mat och dryckibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Receptionibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Badrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Sevärdheter i närhetenibis Amsterdam Centre Amsterdam - Restaurangibis Amsterdam Centre Amsterdam - Gästrumibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från utsidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidanibis Amsterdam Centre Amsterdam - Utsiktibis Amsterdam Centre Amsterdam - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - ibis Amsterdam Centre, Amsterdam

AS-AGWEB-3B03