eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Svit iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gym iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restaurang iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gym iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Svit iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Svit iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Svit iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Svit
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restaurang iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Mat och dryck iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrum iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: Wanchai Antal rum: 99
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 2610 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,6
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
5,9
Alla recensioner (2610)
Sortera efter:
Tord O. Affärsresenär Sweden, den 22 juni 2013
Nära till mässområde

Rent, mycket centralt, gångavstånd till mässa
8,7
Utmärkt
Goran B. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2013
Bra lägenhetshotell med utmärkt läge

Bra läge
6
Mycket bra läge nära tunnelbana och spårvagn. Hotellet är ganska enkelt, trots 4 stjärnor, men rent och prydligt. Man har dessutom tillgång till vattenkokare, kylskåp och mikro. Det finns ingen reception så servicen är inte den bästa.
Restaurangtips: Hotellet ligger nära många restauranger på Johnston Rd. Spårvagnen tar ca 10 minuter till Soho där de flesta barer och restauranger ligger. Mycket värt ett besök.
Karin V. Affärsresenär Sweden, den 22 oktober 2011
Modernt o rent hotell

Rent och fräscht
7,7
det var ett fräshct o modernt hotel, och för att vara i hk så var det stora rum med en pentry-del!allt är vitt o anpassat för moderna resenärer. frukosten var sparsam och serverades i ett litet rum (self-service)
Restaurangtips: Novotel runt hörnet har en jättebra restaurang
Nikolaos K. Gruppresenär Greece, den 4 maj 2011
Utmärkt läge

Utmärkt läge, fint rum, kylskåp, säkerhetsskåp, gratis Internet
8,7
utmärkt läge, ligger nära metro, spårvagnar och buss till flygplatsen. buss a11 (cityflyer) stop no 8. steward road/hennessy road ligger närmas hotellet. läget kan inte bli bättre tycker jag, allt finns i närheten. gratis wifi, säkerhetsskåp och kylskåp finns. fräscht och rent. sängen är väldigt underlig, sänggaveln är mindre än madrassen vilket gör att det känns som man ska ramla ner på golvet när man närmar sig sidorna på madrassen. enda negativa med hotellet.
Leila P. Affärsresenär Sweden, den 16 april 2011
Bra läge nära mässa och centrum

Litet men fräsch hotell, bra rum
6,3
hotellet ligger på gångavstånd till Mässan, StarFerry och tunnelbana. På rummet finns micro, kylskåp och vask! Detta göra att man kan handla sin egen frukost och undvika hotellets frukost - för den var inte bra.
Amanda L. Reste med partner Sweden, den 9 januari 2011
Tjusigt hotell, mkt gästvänlig personal!

Mycket bra läge och trevlig personal
9
Trevligt område med myckert rörelse. Nära till tunnelbana!
Tips om nattklubbar: Mycket nattklubbar i området!
Lisa H. Reste med partner Sweden, den 11 april 2010
Super fräcsht

Super bra läge och nära till tunnelbana. Det var även gratis wifi på hotellet. Rummen var rena och super snyggt.
7,7
Dettta hotell är verkligen värt att rekommendera, fräscha rum och gratis wifi. Älskar att toaletten har glasväggar så det lyfter hela designen i rummet. Men det är ingen super service på hotellet för det känns som det är mer en serviceapartment. Frukosten var inte heller jätte intressant men det är inte svårt att hitta mat. Det finns livsmedelsbutiker och restauranger överallt. Värt att rekommendera.
Pejman S. Affärsresenär Sweden, den 26 januari 2010
Great hotel

- The room was large and nice - The hotel staff were very helpfull - Made a late checkout without any charge
9
I book a iBiz room from Agoda for a very good price.
Cara-Lynn M. Reste med partner Australia, den 26 augusti 2014
Good location but needs improvement on cleanliness

Location, helpful staff, great price
7,7
We stayed for 5 nights at the hotel. The staff were helpful whether it was in relation to checking in, housekeeping and asking for directions. It was about a 5 min walk to the Wan Chai MTR station so that was convenient. There are plenty of cheap and tasty restaurants around the area. It is a short walk to Times Square also (less than 10 min). Likes: - Helpful staff - Location is good and convenient - Cheap price for what you get, especially with location - Bathroom facilities were clean - Large shower area - Toiletries were replenished daily - Modern facilities - Wardrobe space provided was ample although there was not alot of space in the room for luggages so it could feel quite cramped Dislikes: - Dirty towels - On our first day, one of the hand towels had yellow stains on it. On the second day, the bath towel had yellow stains on it. I asked for a replacement towel and discovered that this replacement towel had a tiny blood stain on it. However, on all other days, the towels provided looked clean. Staff were prompt in changing the towels for us. - Not a lot of room for luggage so it felt a bit cramped. - Paper thin walls - we could hear quite clearly the conversations and TV shows the neighbours were having/watching. At one point, we had to go next door and request that they keep the noise down as it was past midnight and we could still hear a lot of noise from next door. - Fridge did not seem to be working very well. Our drinks were not that cold when we took them out of the fridge. - The lifts were not exclusively for the hotel. There appeared to be other tenants in the same building (eg. old folks' club) so the lifts were quite busy. - The hotel does not provide tissue paper in the rooms. Overall we had a good stay. There are just a few minor improvements that could be made.
Dolly C. Reste med partner Singapore, den 26 augusti 2014
Great location!

1) location. 2) lots of good food around there 3) free coffee, tea and nuts at L5 club
8,3
Excellent

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Sviticlub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gymiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restaurangiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gymiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Sviticlub Wan Chai Hotel Hong Kong - Sviticlub Wan Chai Hotel Hong Kong - Sviticlub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Sviticlub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restaurangiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Mat och dryckiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gästrumiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - iclub Wan Chai Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C03