Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Imperial Hotel Hong Kong - Entré Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum Imperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Imperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Imperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Imperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Imperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Imperial Hotel Hong Kong - Kommunikationer Imperial Hotel Hong Kong - Kommunikationer Imperial Hotel Hong Kong - Kommunikationer Imperial Hotel Hong Kong - Kommunikationer
Imperial Hotel Hong Kong - Omgivningar Imperial Hotel Hong Kong - Omgivningar Imperial Hotel Hong Kong - Omgivningar Imperial Hotel Hong Kong - Omgivningar Imperial Hotel Hong Kong - Omgivningar Imperial Hotel Hong Kong - Omgivningar Imperial Hotel Hong Kong - Badrum Imperial Hotel Hong Kong - Badrum Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum Imperial Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 225

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 7255
omdömen

Valuta för pengarna
6,8
Läge
8,9
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
6,1
Alla omdömen (7255)
Sortera efter:
Roland M. Familj med äldre barn Sweden, den 27 december 2014
SUPERLÄGE I TST

LÄGE LÄGE LÄGE
8,3
Helt OK och vill man bo mitt i smeten i TST så är detta hotell prisvärt. Dock är sängarna i hårdaste laget.
Anmäl det här omdömet
Frank G. Affärsresenär Sweden, den 25 oktober 2014
Ett hotell som inte lever upp till sin värdighet.

Inget
4,3
Mögellukt. Dålig service. Inget internet, endast i receptionen. Önskar du WiFi får du betala extra. Vill du låta bagaget stå kvar efter utcheckning kostar detta extra. Betyg 2 av 5.
Anmäl det här omdömet
Bo G. Affärsresenär Sweden, den 9 april 2013
Helt ok.

Valuta för pengarna i jämförelse med övriga hotel.
6,7
Anmäl det här omdömet
Omer F. Gruppresenär Sweden, den 6 november 2012
Ok hotell med bra lage

Mycket bra lage
4,3
Bra lage men otrevlig personal. Forsaljare utanfor hotellet. rummen luktar
Anmäl det här omdömet
Johannes H. Gruppresenär Sweden, den 8 juni 2012
Bra läge och pris men ofräscha rum

L
6
Hotellet har ett fantastiskt läge, precis intill Chungking Mansions i södra Kowloon. Man tar sig snabbt och billigt över till Hongkongön bara genom att gå ned till färjan. Rummen är lagom stora och innehåller det man kan förvänta sig. De ser välstädade ut men är tyvärr väldigt fuktiga och luktar starkt av mögel. Jag reste tillsammans med några vänner och hann besöka tre rum på tre olika våningar under vår vistelse där. Alla hade samma mögellukt så det verkar dessvärre vara ett genomgående problem. Man vänjer sig, men jag skulle inte vilja bo där någon längre tid.
Anmäl det här omdömet
Ake Z. Reste med partner Sweden, den 4 juni 2012
Bra läge men små rum

Läget
7,3
När vi tittade på hotellets hemsida så undrade vi varför det var så dåligt med bilder från hotellet. Nu förstår vi varför, det finns inget förutom rummen. Läget är mycket bra men det är lite störande att bli antastad av alla klockförsäljare varje gång man lämnar eller kommer till hotellet. Hotellet är mycket rent men känns ändå lite sunkit. Allt är egentligen helt OK men det känns ändå lite B.
Anmäl det här omdömet
Goran F. Gruppresenär Sweden, den 19 mars 2012
Utmärkt läge men små rum

Bästa tänkbara läge. Trevlig och hjälpsam personal.
7,7
Rummen är små men med den utrustning och klass man betalar för.
Tips om shopping: Hotellet har bästa tänkbara läge för shopping mitt i Kowloon. När till tunnelbanestationer och nära till Star Ferries till Hong Kong ön.
Anmäl det här omdömet
Anders B. Familj med äldre barn Sweden, den 23 juni 2011
Bra läge, mindre bra hotell

Läget, gångavstånd till hamnen och Temple Street market
5,7
utmärkt läge vid nathan road, mitt i smeten. hotellet är väl inte så mycket att säga något om, tvåstjärnigt stämmer ganska bra. små rum, låg standard, någorlunda rent i alla fall. uruselt wifi som man fick betala dyrt för.
Anmäl det här omdömet
Maria H. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2011
Centralt, rent och trevligt hotell!

Trevlig och hjälpsam personal, rent och fräscht rum!
7,3
Centralt läge mitt i Hong Kong, närmsta mtr Tsim Sha Tsui tog endast ett par minuter att gå till. Hotellet var rent och fräscht, rummet rymligt och rent, och personalen trevlig och hjälpsam!
Tips om shopping: Bästa shoppingen finns i Tsim Sha Tsui och Mong Kok.
Anmäl det här omdömet
Aarne F. Reste med partner Sweden, den 5 september 2010
Imperial Hotel,

läget
6,7
Utmäkt läge.Bra kommunikationer med tunnelbana,Airport Express gratisbuss K3 till Holiday Inn Golden Mile sedan är det bara gå hörnet runt till Nathan Road och sedan till vänster. Nära till hamnen och affärer. Rummets storlek acceptabel mätt med "Hongkongmått". Möbleringen sparsam.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - EntréImperial Hotel Hong Kong - LobbyImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenImperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenImperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenImperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenImperial Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenImperial Hotel Hong Kong - KommunikationerImperial Hotel Hong Kong - KommunikationerImperial Hotel Hong Kong - KommunikationerImperial Hotel Hong Kong - KommunikationerImperial Hotel Hong Kong - OmgivningarImperial Hotel Hong Kong - OmgivningarImperial Hotel Hong Kong - OmgivningarImperial Hotel Hong Kong - OmgivningarImperial Hotel Hong Kong - OmgivningarImperial Hotel Hong Kong - OmgivningarImperial Hotel Hong Kong - BadrumImperial Hotel Hong Kong - BadrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - BadrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - BadrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - BadrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - GästrumImperial Hotel Hong Kong - Entré


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07