Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,0
baserat på 7854 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 7854 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,6
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 6,8
  • Personal 6,6
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 6,1
Sortera efter

Josefine N.
Sverige
30 mars 2010
Sisådär
Hotellet ligger väldigt centralt, nära till walk of stars och vattnet. Lätt att ta sig över till Central. Även nära MTR.
Internet fungerade inte trots att vi klagade vid 3 tillfällen. Första dagen fick vi byta rum eftersom det stank väldigt illa. Ganska slitna rum och utsikten inåt gården var hemsk. Helt ok hotel men inte mer. Det finns bätter i HK.
Hotelet ligger väldigt centralt och det är lätt att ta sig dit och ifrån. ett tips är att man kan åka buss 21 a någonting direkt till flygplatsen och det kostar endast 33 HKD. Hotelet erbjuder frukost vilket vi dock aldrig tog. Som ja nämnt innan var rummen ganska slitna och inget för den som kräver lyx. Betala hellre till och få fönster ut mot Nathan Road. innåt gården är det inte så vackert. Helt ok hotel om man får det till en billig summa.

Anna D.
Sverige
19 mars 2010
Imperial hotel Hong Kong
Läget ligger 10meter från buss A21 som tar ca 1 timme från flygplatsen.Fina rum vi hade utsikt över Hong Kong.
Inget
Detta hotell ligger mitt på Nathan rd. du går ner till Star Ferry på 10 min och till det stora shopping centret Harbour city. Tunellbanan är 5 min bort så det är det bästa läget på hotell. Rummet vi fick hade utsikt över vattnet så om det hade varit bättre väder hade vi sett till Hong Kong. Rummet var rätt stort och fint jag skulle verkligen rekomendera detta hotell.

Lars J.
Sverige
17 mars 2010
Vistelsen i Hong Kong
Bra läge
Hotell Imperial.Det rum vi fick luktade illa förmodligen fuktproblem. Alla våra kläder även de i resväskan luktade illa.Fick få tvättat alla kläder på nästa resmål för att bli av med lukten.(Rum 711) Efter 2 nätter stod vi ine ut mer utan vi ville byta rum. Var och tittade på 2 andra rum men luktade lika dåligt. Receptionisten lovade att om vi väntade till nästa morgon så skulle vi få ett bättre rum vilket vi också fick. Detta luktade också fukt men tillnärmelsevis inte lika mycket.
Det var ett hyfsat hotell med ett jättebra läge i Hong Kong. Lite jobbigt med alla försäljare utanför hotellet som ville sälja kopior av klockor och väskor. Lukten på hotellrummet tog lite av glädjen med vår vistelse i ettt annat så välordnat Hong Kong. Vi var och åt på den Japanska restaurangen på hotellet och det var god mat och bra betjäning. Överlag bra och trevlig personal på hotellet.

Jens J.
Sverige
09 augusti 2009
Hong Kong
Läget är toppen. Prisvärt.
Rummen är bara ok, men renovering pågår.
Ett trevligt och prisvärt hotell med bra läge på södra delen av Kowloon. Nära till tunnelbana och promenadavstånd till båtarna som går över sundet. Rummen är ok - luktar dock konstigt, renovering pågår. Fräscha badrum. Säkerhetsbox finns på rummet. Tyvärr saknas tillgång till internet på såväl rum som lobby. Personalen är ok men kanske något strikt och byråkratisk. Läge och pris gör dock att detta trots allt är ett utmärkt val.

LINA L.
Filippinerna
24 augusti 2016
Good location
..

Man K.
Hongkong
23 augusti 2016
Reasonable price with great room
Good place to stay, facilities like TV is a bit old but still an enjoyable stay

Viet N.
Vietnam
23 augusti 2016
quite old but very central hotel
in the heart of TST, on the NAthan road. easy to reach many of attraction around

Hong C.
Singapore
22 augusti 2016
Lacks basic facilities and amenities like tissue paper
Excellent location is a plus. Lack of basic facilities is a negative. Rate it at 5.5.

Suzette R.
Kanada
19 augusti 2016
The hotel is In a great location.
I was disappointed In the rooms , It wasn't the way it was shown In the website . You Can hear next door guest talking, we needed a toilet roll badly we Phone them at night morning comes still nobody Showed UP we have to Phone them again and ask still nothing I have to Go Down to ask the front desk. Bottomline poor costumer Service . Everything is tight ( the elevator, rooms,hallways and the reception area)

Don T.
Kambodja
19 augusti 2016
Our Visit
The room i got was nothing like the picture on the internet..no window, about 8' square....nothing like i expected for the price...We moved out and lost the other 2 nights we paid for.