Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Visa på karta)

Boka nu!

Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Gästrum Innotel Singapore - Svit Innotel Singapore - Svit Innotel Singapore - Hotellet från utsidan Innotel Singapore - Hotellet från utsidan
Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Business Center Innotel Singapore - Restaurang Innotel Singapore - Restaurang Innotel Singapore - Gästrum
Område: Orchard Antal rum: 70
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 2257
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,8
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (2257)
Sortera efter:
Mattias J. Reste med partner Sweden, den 28 februari 2013
Utmärkt läge och hjälpsam personal

Läget, personalen
9,3
Innotel ligger precis intill en av de största knutpunkterna för tunnelbanan och bussar. En utmärkt utgångspunkt för de som planerar att åka runt i staden under sin vistelse. Personalen är väldigt hjälpsam, en sann serviceanda. Rummen är alldeles lagom i storlek för de, så som oss, som inte ska spendera mer tid på rummet än för att sova. Att internet ingår var väldigt bra. Har man inte med sig en telefon eller annan utrustning för att använda internet kan man använda rummets Smart-TV att surfa med. Vi provade aldrig hotellets restaurang så kan inte uttala oss om den. Däremot finns det gott om restauranger där man kan få tag på bra frukost om man inte måste ha svensk/västerländsk frukost.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Ett måste när ni är i Singapore är att ta er ner till floden, gärna kvällstid, för att njuta av atmosfären och äta mat på någon av de många restauranger som ligger där.
Hong Y. Gruppresenär Malaysia, den 19 juli 2015
Nice Hotel, Friendly Staff, Not Perfect Location.

Clean, Complimentary drinks and internet, super friendly staff
8
overall was okay
Chik W. Familj med småbarn Hong Kong, den 14 juli 2015
Innotel

Staff, Location, Cleaniness
9,3
Antony E. Affärsresenär United Kingdom, den 11 juli 2015
Breakfast

Front Desk Staff, TV Stations, Location
6,7
The breakfast is so bad that it would be better not to offer anything at all. The one man band waiter was trying his very best and was friendly - but obviously management were cutting costs and breakfast was one of the areas.
Fernando R. Affärsresenär Costa Rica, den 8 juli 2015
Not quite the place for a restful staying

Location,
6
Not really a comfortable place to sleep in, noise from other rooms can easily be heard in your room
Diana T. Ensamresenär Malaysia, den 8 juli 2015
Great location, friendly staff

Location, friendly staff, comfortable bed
8,7
Only a few minutes walk to Dhoby Ghaut MTR, location is a big plus point. The staff members are friendly, always greeting me with a smile after a long day. Check-in and check-out was efficient. The room is basic but adequately equipped and most importantly clean. Bed is very comfortable. I would stay here again.
Andy T. Ensamresenär Indonesia, den 5 juli 2015
Clean room and extra comfy bed

Good location opposite Plaza Sing, very clean and spacy room, very comfortable bed
8,7
I am really satisfied with this hotel, second time and still want to stay here next time.
Tan R. Familj med äldre barn Indonesia, den 4 juli 2015
good place to stay...near Dhoby Gaut station

the staff is so friendly...location is perfect for those who wants to explore Singapore by MRT
9
Herry Y. Reste med partner Indonesia, den 4 juli 2015
Helpful & Friendly Staff, VERY GOOD Location

Service, Location, Cozyness
9,7
We can't describe it with words, because we were extremely amazed with the service and help from hotel staff. When we have difficulties with our baggage, he even accompanied us to changi airport. (Thanks , you're the best!!). Not to mention the location is very strategic, the room is comfort and clean (eventhough it's not very big), and the hotel smells good!! I am gonna stay @ Innotel again for sure. Trust me, it's worth it....
Sri M. Affärsresenär Indonesia, den 1 juli 2015
small, nice and cozy

warm staff, clean, nice location
8,7
very nice

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - GästrumInnotel Singapore - SvitInnotel Singapore - SvitInnotel Singapore - Hotellet från utsidanInnotel Singapore - Hotellet från utsidanInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Business CenterInnotel Singapore - RestaurangInnotel Singapore - RestaurangInnotel Singapore - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08