eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Inter City Boutique Hotel

24-25 Fa ngum Rd,Ban Watchan., Vid Floden, Vientiane, Laos (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Inter City Hotel

Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum Inter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidan Inter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidan Inter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidan Inter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidan Inter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidan Inter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidan Inter City Boutique Hotel Vientiane - Reception Inter City Boutique Hotel Vientiane - Restaurang
Inter City Boutique Hotel Vientiane - Restaurang Inter City Boutique Hotel Vientiane - Restaurang Inter City Boutique Hotel Vientiane - Restaurang Inter City Boutique Hotel Vientiane - Entré Inter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum
Område: Vid Floden Antal rum: 47
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2407 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,5
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (2407)
Sortera efter:
David K. Ensamresenär Sweden, den 28 november 2012
Utmärkt läge

Vackert lobby med träkonst och mosaik
8
Hotellet är rent och ligger centralt med hjälpsam personal, utsikt över floden. Frukosten var svag men ok, trafikstörning i de rummen mot gatan
Restaurangtips: mycket fin restaurang och bar i 4 vån ligger bredvid hotellt, med utsikt över floden
Ingrid F. Ensamresenär Sweden, den 26 november 2012
Bra hotell

Läget bra
7,7
Det som finns att klaga på är frukosten. Endast ljust bröd och endast marmelad som pålägg. Skulle gärna bo där igen och rekomenderar det till mina vänner.
Jennifer O. Gruppresenär Indonesia, den 15 maj 2012
Hotel yg bagus

Kamarnya luas dan bersih
10
Lokasi strategis, harga ekonomis, breakfast standar.
Helena S. Familj med småbarn Sweden, den 18 februari 2012
charmigt hotell som ligger centralt

härlig lobby med mosaik, konst och fina träföremål
8
hotellet ligger centralt i staden med utsikt över mekong. lobbyn är fin och det finns en affär där som säljer souvenirer. vårt rum hade endast fönster mot korridoren men var väldigt charmigt med högt i tak och fint trägolv. bra med kylskåp på rummet men ingen safetybox. frukosten var ok, juicen och vattnet var rumstempererat.
Henrik J. Familj med småbarn Sweden, den 26 maj 2011
Bra läge men lite slitet

Läget nära floden
5
Hotellet är trevligt beläget precis vid Mekongfloden, nära till det mesta i staden. Personalen var hjälpsam och trevlig. Gratis WiFi ingick. Rummet (deluxe) var stort och rymligt. Dock var det lite slitet, balkongen var inte särskilt inbjudande och det var väldigt lyhört. Ljudet från nattklubben hördes tydligt under kvällen och natten. Frukostbuffén klarar precis godkänt tack vare omeletterna.
Maria F. Ensamresenär Sweden, den 21 december 2010
Mörkt men ändå fint hotell

Läget. Bra säng
6
Åkte på Visarun till Vientianne. Hotellet fyllde helt klart sin funktion. Fick ett ganska stort och trevligt rum. Det var lite lyhört ut till trapphuset dock. Stor och ombonad lobby, där jag satt och läste ett par timmar. Frukosten var helt ok. Läget var bra på hotellet, nere vid floden och nära affärer och restauranger! Sängarna var ganska sköna, med fina lakan. Skulle kunna tänka mig att bo här igen när jag kommer tillbaka till Vientiane. Lite tråkigt att internet fungerade dåligt. Det funka sådär i trapphuset och bättre nere ireceptionen. (Ej på rummet)
Tommy S. Ensamresenär Sweden, den 11 december 2010
Trevligt hotell

Hjälpsam personal, trevlig inredning, stort rum, fri internet
6,7
Bodde på fjärde våningen i standardrum intill hissen som gav lite störande ljud. Stort rum med en skön säng. Wifi i rummet. Frukosten var OK. Vacker och rolig inredining i lobbyn. Kommer gärna tillbaka till detta hotell.
Hasse S. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2010
På irrfärd i Asien

Bra läge med Mekongfloden inom synhåll.Mysig kvällsmarknad med stort matutbud direkt utanför. Mycket alert och trevlig personal. Mycket prisvärt.Internet.
8
Hotellet ligger bra beläget vid vägen närmast Mekongfloden.Det är rent och mycket rikligt och vackert utsmyckat.Stora arbeten pågår med schaktmaskiner för att göra en park mellan floden och vägen.Utsikten vid lågvatten mars 2010 var inte vacker.Det blir nog mkt fint senare. Receptionspersonalen var av toppklass med naturlig vänlighet.Dom tycktes gilla sitt jobb.Rummen var något slitna men allt funkade. Frukost ingick.Även den helt ok. Ett bra och prisvärt hotell som vi gärna återvänder till.
Rolf A. Reste med partner Sweden, den 10 juni 2009
Mycket trevligt hotel

Hotellet ligger nära Mekong River, har bra rum med en Laos stil som känns mycket angenäm. Personalen är vänlig och hjälpvillig.
8,3
Inter City Hotel ligger intill Mekong floden, centralt i Vientianne. Hotellet som har en inredning i gammal Laos stil överraskade på mig och kändes genuint och sympatiskt. Det finns gott om resturanter runt omkring hotellet och utmed kanten till Mekongfloden. Efter att tillbringat ett halvt år i Thailand kändes det mer äkta med ett besök i Vientianne.
Matthew H. Ensamresenär New Zealand, den 14 juli 2014
Great value.

Location,breakfast,friendly staff.
8,7
Very good value.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Inter City Boutique Hotel VientianeInter City Boutique Hotel Vientiane - GästrumInter City Boutique Hotel Vientiane - GästrumInter City Boutique Hotel Vientiane - GästrumInter City Boutique Hotel Vientiane - GästrumInter City Boutique Hotel Vientiane - GästrumInter City Boutique Hotel Vientiane - GästrumInter City Boutique Hotel Vientiane - GästrumInter City Boutique Hotel Vientiane - GästrumInter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidanInter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidanInter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidanInter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidanInter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidanInter City Boutique Hotel Vientiane - Hotellet från insidanInter City Boutique Hotel Vientiane - ReceptionInter City Boutique Hotel Vientiane - RestaurangInter City Boutique Hotel Vientiane - RestaurangInter City Boutique Hotel Vientiane - RestaurangInter City Boutique Hotel Vientiane - RestaurangInter City Boutique Hotel Vientiane - EntréInter City Boutique Hotel Vientiane - Gästrum

Kundrecensioner - Inter City Boutique Hotel, Vientiane

AS-AGWEB-3C08