Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

ION Bali Benoa Hotel

Jl. Pratama No. 93, Nusa Dua, Bali, Indonesien 80363

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 222 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,5
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (222)
Sortera efter:
Linda-Marie W. Reste med partner Sweden, den 7 februari 2015
schysst hotell med toppen service

servicen, sängen, utsikten
8
Hotellet ligger nära stranden, men det är en strand för vattensporter. Hotellet är i bra skick med fräscha rum. Personalen är helt underbar, speciellt Mr Melky och Alex som körde oss gratis runt till de fina stränderna runt om i Nusa Dua, även tillbaka. Så det gjorde inte så mycket att det läget inte var helt toppen. Rekommenderar detta hotell starkt då personalen gör allt för att din vistelse hos dem ska bli så bra som möjligt!
Anmäl det här omdömet
Linda-Marie W. Reste med partner Sweden, den 5 februari 2015
schysst hotell med toppen service

servicen, sängen, utsikten
8
Hotellet ligger nära stranden, men det är en strand för vattensporter. Hotellet är i bra skick med fräscha rum. Personalen är helt underbar, speciellt Mr Melky och Alex som körde oss gratis runt till de fina stränderna runt om i Nusa Dua, även tillbaka. Så det gjorde inte så mycket att det läget inte var helt toppen. Rekommenderar detta hotell starkt då personalen gör allt för att din vistelse hos dem ska bli så bra som möjligt!
Anmäl det här omdömet
Erni N. Affärsresenär Indonesia, den 21 april 2016
Modern hotel on pratama street
6
All good and will be back
Anmäl det här omdömet
Zhi Y. Ensamresenär Singapore, den 14 april 2016
Worth the one night stay
5,3
The location is good as there are food and cheap massages just along the stretch. Mini-marts were abundance. The staff are very friendly and helpful. However, the dishes served during breakfast were disappointing. It's okay though as we could always get food from outside. Can easily enter to the beach area from the other resorts across the road. Like the quietness there.
Anmäl det här omdömet
Sharleen K. Gruppresenär Philippines, den 28 februari 2016
Ion satisfied our stay in Bali!

Definitely recommendable, Ion has a comfy rooms with pool, friendly and accommodating staffs, and buffet breakfast so you don't need to think of what and where to eat when you wake up!
9,7
The staffs/employees are very helpful and accommodating. They helped us on our luggage, as well as helped us on our tour since we don't have any clear itinerary. The rooms are clean and comfy, with big bed. The pool is nice as well.
Anmäl det här omdömet
Amanda M. Affärsresenär Australia, den 16 februari 2016
Great value for money. Clean and comfortable
6
I stayed here while on a course in Nua Dua. The staff were great and the rooms were clean and comfortable. I didn't include breakfast, however there looked to be alot of choice at the buffet.
Anmäl det här omdömet
Eddy S. Reste med partner Indonesia, den 15 januari 2016
definitely will stay here again
6,7
location is ok, quiet room, helpful staff, spacious & colorful design inside room, and the breakfast is nice
Anmäl det här omdömet
Ahmad T. Gruppresenär Indonesia, den 7 januari 2016
The best staff i've had on this holiday.

The Staff, The Room, The Pool
7,7
Anmäl det här omdömet
Nata S. Familj med småbarn Indonesia, den 28 december 2015
bagus dan terjangkau

room, staff, pool
6,7
Good
Anmäl det här omdömet
Elari R. Reste med partner Estonia, den 14 oktober 2015
Had an amazing time!

bartender at the rooftop bar who was very friendly and keeped us companied, pool and room
9
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
ION Bali Benoa Hotel BaliION Bali Benoa Hotel Bali - PoolION Bali Benoa Hotel Bali - PoolION Bali Benoa Hotel Bali - LobbyION Bali Benoa Hotel Bali - LobbyION Bali Benoa Hotel Bali - FaciliteterION Bali Benoa Hotel Bali - RestaurangION Bali Benoa Hotel Bali - PoolION Bali Benoa Hotel Bali - LobbyION Bali Benoa Hotel Bali - Hotellet från insidanION Bali Benoa Hotel Bali - Hotellet från insidanION Bali Benoa Hotel Bali - UtsiktION Bali Benoa Hotel Bali - FaciliteterION Bali Benoa Hotel Bali - FaciliteterION Bali Benoa Hotel Bali - Mat och dryckION Bali Benoa Hotel Bali - RestaurangION Bali Benoa Hotel Bali - PoolION Bali Benoa Hotel Bali - CaféION Bali Benoa Hotel Bali - CaféION Bali Benoa Hotel Bali - Mat och dryckION Bali Benoa Hotel Bali - Mat och dryck


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03