Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filippinerna 1709 (Visa på karta)

Boka nu!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Badrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Reception Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet från utsidan Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Lobby Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Faciliteter Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Entré Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Badrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum
Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Badrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Badrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet från insidan Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum
Område: Parañaque Antal rum: 50

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,3

baserat på 1136
omdömen

Valuta för pengarna
6,9
Läge
5,8
Personal
6,5
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,7
Mat/Middag
5,3
Alla omdömen (1136)
Sortera efter:
Otto E. Familj med äldre barn Sweden, den 22 februari 2015
Enkelt

Nära flygplatsen
6,3
Använde detta hotell för att anpassa till flyget hem. Det är rent och enkelt samt nära flygplatsen. Väldigt prisvärt svärt. Jag valde det endast för dess läge nära flygplatsen. Området det ligger i känns inte säkert att röra sig i till fots.
Anmäl det här omdömet
Julia F. Reste med partner Sweden, den 3 december 2014
Ca 40 minuter från flygplatsen, konstig frukost

Billigt
4,7
Billigt men inget jag rekommenderar. Ingen bra frukost och ca 40 minuter med taxi till hotellet.
Anmäl det här omdömet
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Stannade en natt för att ta ett flyg dagen därpå.

Ganska nära flygplatsen
4
Stannade en natt då vi skulle med ett flyg dagen därpå. Området är inte säkert. Folk bor i skjul precis utanför, men säkerheten på själva hotellet var bra. De ordnade hemkörning från mc donalds till oss, då vi var vrålhungriiga men inte ville/ vågade gå ut sent när vi kom fram. Personalens engelska kunde varit bättre..
Anmäl det här omdömet
Sven E. Reste med partner Sweden, den 8 november 2012
Billig flygövernattning

OK ställe att övernatta på.
6,7
Spartanskt övernattningsställe i avvaktan på nästa flytransport. Hotellet ordnade transport till och från flygplatsen. Hotellet är inget att rekommendera för någon längre vistelse, eftersom omgivningen var ett slumpområde. Man ger sig inte ut i området efter mörkrets inbrott. Frukosten var även den spartansk och serverades på rummet, eftersom det inte finns någon matsal. Dock var de små rummen ordentligt städade och rena.
Anmäl det här omdömet
Sven E. Reste med partner Sweden, den 2 november 2012
Billigt och nära flygplatsen

Närheten till flygplatsen
5,3
Ett spartanskt hotell som dock gick att övernatta på i avvaktan på nästa flyg. Hotellet kan inte rekommenderas för den som vill stanna en längre tid eftersom hotellet ligger i ett slumpområde och det är inte att rekommender att vistas i dess omgivningar. Rummet var rent och frukosten som även den var spartansk serverades på rummet.
Anmäl det här omdömet
Staffan B. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2011
1 natts hotell och billigt

Trevlig och hjälpsam personal
7
Hotellet ligger nära flygplatsen men tar ca 30min med taxi att åka till då man måste åka runt alltihopa för att komma dit. Taxiresan kostar 200 php. När vi skulle till flygplatsen dagen efter så var det ända valet att välja deras shuttel service, för de var inte speciellt hjälpsamma med att ordna en taxi. Allt som allt är det ett hotell som man kan övernatta på om man ska ta ett flyg dagen efter. Finns andra hotell som är närmare men kostar lite mer. Rätt så långt till inrikes terminalen från hotellet så var ute i god tid.
Anmäl det här omdömet
Joel N. Reste med partner Sweden, den 28 december 2010
Stora rum

Stora rum
5,3
Sov bara här under en mellanlandning och till det funkade det. Man kan beställa McDonalds upp på rummet.
Anmäl det här omdömet
Leif R. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2010
Inte så bra

Tyst omgivning
5,7
Hotellet har enligt sin hemsida gratis pick up service från flyplatsen. Trots att jag kontaktade hotellet i god tid så blev det ingen upphämtning. De har heller ingen gratis service för att transportera gästerna till flyplatsen. Det finns ingen jeepny eller annan lokaltrafik i närheten så man är hänvisad till taxi. Personalen i receptionen är ganska otrevlig och ovillig att hjälpa till.
Anmäl det här omdömet
Peter K. Reste med partner Slovakia, den 12 november 2010
v pohode hotel

dobra cena
5,7
hotel je cisty, relativne v pohode. je sice pri letisku ale treba obist polku mesta taxikom kym sa k nemu dostanete. na okolo nie je nic zaujimave, nachadza sa v otrasnej stvrti. bolo to bez ranajek a v blizkosti nieje moc moznosti kde sa najest. Na filipiny sa celkom da, videl som aj horsie.
Anmäl det här omdömet
Colin F. Ensamresenär United Kingdom, den 21 juli 2015
Junkie. Dont stay here

The staff was friendly,
4
Don't stay here. Cockroaches in the rooms especially in the bathroom. My shower did not work, but it was 3 am and I had a 6 am flight, so there was no point in complaining to get a new shower. There were several cockroaches in the bathroom, so I don't know if I would have even showered there. The room was big with a lofted bed, but the AC unit was directly under the lofted bed so almost no cold air reaches the part where you actually sleep. It was very stuffy and uncomfortable while I was trying to sleep. The shuttle to the airport was good but expensive, the lady at the front desk was very nice When I was in the hallway at around 3 am going to check out I saw a 2 or 3 inch cockroach scurry under someone's door. They are somewhat close to the airport, but getting to the hotel is a pain in the ass. I payed a few extra bucks to stay at this hotel to avoid dirtiness and discomfort, but this place was a dive. If I wanted cockroaches and dirty conditions I would have paid the $15-20 US. Bottom line is don't stay here
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ReceptionIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet från utsidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - LobbyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - FaciliteterIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - EntréIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet från insidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gästrum

Kundrecensioner - Isabelle Garden Hotel and Suites, Manila

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07