eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manilla, Filippinerna 1709 (Visa karta)

Boka nu!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidan Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidan Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidan Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidan Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Lobby Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Reception Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Butiker Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Svit Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Svit Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Svit Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Badrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidan Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidan Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidan
Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum
Område: Parañaque Antal rum: 50

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,3

från 1032 recensioner

Valuta för pengarna
6,9
Läge
5,8
Personal
6,5
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,7
Mat/Middag
5,2
Alla recensioner (1032)
Sortera efter:
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Stannade en natt för att ta ett flyg dagen därpå.

Ganska nära flygplatsen
4
Stannade en natt då vi skulle med ett flyg dagen därpå. Området är inte säkert. Folk bor i skjul precis utanför, men säkerheten på själva hotellet var bra. De ordnade hemkörning från mc donalds till oss, då vi var vrålhungriiga men inte ville/ vågade gå ut sent när vi kom fram. Personalens engelska kunde varit bättre..
Sven E. Reste med partner Sweden, den 8 november 2012
Billig flygövernattning

OK ställe att övernatta på.
6,7
Spartanskt övernattningsställe i avvaktan på nästa flytransport. Hotellet ordnade transport till och från flygplatsen. Hotellet är inget att rekommendera för någon längre vistelse, eftersom omgivningen var ett slumpområde. Man ger sig inte ut i området efter mörkrets inbrott. Frukosten var även den spartansk och serverades på rummet, eftersom det inte finns någon matsal. Dock var de små rummen ordentligt städade och rena.
Sven E. Reste med partner Sweden, den 2 november 2012
Billigt och nära flygplatsen

Närheten till flygplatsen
5,3
Ett spartanskt hotell som dock gick att övernatta på i avvaktan på nästa flyg. Hotellet kan inte rekommenderas för den som vill stanna en längre tid eftersom hotellet ligger i ett slumpområde och det är inte att rekommender att vistas i dess omgivningar. Rummet var rent och frukosten som även den var spartansk serverades på rummet.
Staffan B. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2011
1 natts hotell och billigt

Trevlig och hjälpsam personal
7
Hotellet ligger nära flygplatsen men tar ca 30min med taxi att åka till då man måste åka runt alltihopa för att komma dit. Taxiresan kostar 200 php. När vi skulle till flygplatsen dagen efter så var det ända valet att välja deras shuttel service, för de var inte speciellt hjälpsamma med att ordna en taxi. Allt som allt är det ett hotell som man kan övernatta på om man ska ta ett flyg dagen efter. Finns andra hotell som är närmare men kostar lite mer. Rätt så långt till inrikes terminalen från hotellet så var ute i god tid.
Joel N. Reste med partner Sweden, den 28 december 2010
Stora rum

Stora rum
5,3
Sov bara här under en mellanlandning och till det funkade det. Man kan beställa McDonalds upp på rummet.
Leif R. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2010
Inte så bra

Tyst omgivning
5,7
Hotellet har enligt sin hemsida gratis pick up service från flyplatsen. Trots att jag kontaktade hotellet i god tid så blev det ingen upphämtning. De har heller ingen gratis service för att transportera gästerna till flyplatsen. Det finns ingen jeepny eller annan lokaltrafik i närheten så man är hänvisad till taxi. Personalen i receptionen är ganska otrevlig och ovillig att hjälpa till.
Peter K. Reste med partner Slovakia, den 12 november 2010
v pohode hotel

dobra cena
5,7
hotel je cisty, relativne v pohode. je sice pri letisku ale treba obist polku mesta taxikom kym sa k nemu dostanete. na okolo nie je nic zaujimave, nachadza sa v otrasnej stvrti. bolo to bez ranajek a v blizkosti nieje moc moznosti kde sa najest. Na filipiny sa celkom da, videl som aj horsie.
James M. Ensamresenär United States of America, den 26 augusti 2014
Nice place for short stay

Clean room, Good breakfast, Quiet location
9
Good stay especially if just staying overnight for a next day flight. Included breakfast was well prepared. Shower water was hot.
Edward M. Affärsresenär United States of America, den 26 juli 2014
Repeat guest treated with disdain and ridicule

Elvis the bellman- always, airport pickup, cleanliness of the room.
6,7
I've stayed at this hotel multiple times. It's close to the airport and it offers free pick-up which is really handy and good because of the unscrupulous taxi drivers in Manila. The hotel has improved over the last two years: The aircon units are now sealed into their openings, the room is cooled down and the fridge is on unlike before. However, staff attitude has gone waaay down. I called multiple times before the stay. Please pay attention to this: On a previous stay I booked through their service. While in the air over China someone used my CC on Itunes Luxembourg. Doing my investigation I determined that the only source for the CC abuse was from the booking service I decided not to book that way again. I called the hotel directly and asked for the online discount and explained what had happened. The first time I did this I got co-operation, the second time I called three times and the girl on the other end said I could not get the discount this way and was snickering and smirking on the other end of the phone. CC fraud is a big problem and persons must take steps to protect themselves. I find it extremely insulting that a repeat customer would be treated this way. A word to the wise book through an on-line site rather than the agency.
Mark W. Ensamresenär United Kingdom, den 17 juli 2014
best value

close to airport, room comfort, good prices
7,3
Stayed here many times as an airport stop over. Never have a bad thing to say about hotel just the surroundings. However, on this occasion I did notice a few small cockroaches in the room. I mentioned this to front desk so hope they will do something about it. I will be back.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManillaIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - LobbyIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - ReceptionIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - ButikerIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - SvitIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - SvitIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - SvitIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - BadrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Hotellet från utsidanIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - BadrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum


AS-AGWEB-3A02