eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manilla, Filippinerna 1709 (Visa karta)

Boka nu!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Badrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum Isabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum
Område: Parañaque Antal rum: 50

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,3

från 1068 recensioner

Valuta för pengarna
6,9
Läge
5,8
Personal
6,5
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,7
Mat/Middag
5,3
Alla recensioner (1068)
Sortera efter:
Julia F. Reste med partner Sweden, den 3 december 2014
Ca 40 minuter från flygplatsen, konstig frukost

Billigt
4,7
Billigt men inget jag rekommenderar. Ingen bra frukost och ca 40 minuter med taxi till hotellet.
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Stannade en natt för att ta ett flyg dagen därpå.

Ganska nära flygplatsen
4
Stannade en natt då vi skulle med ett flyg dagen därpå. Området är inte säkert. Folk bor i skjul precis utanför, men säkerheten på själva hotellet var bra. De ordnade hemkörning från mc donalds till oss, då vi var vrålhungriiga men inte ville/ vågade gå ut sent när vi kom fram. Personalens engelska kunde varit bättre..
Sven E. Reste med partner Sweden, den 8 november 2012
Billig flygövernattning

OK ställe att övernatta på.
6,7
Spartanskt övernattningsställe i avvaktan på nästa flytransport. Hotellet ordnade transport till och från flygplatsen. Hotellet är inget att rekommendera för någon längre vistelse, eftersom omgivningen var ett slumpområde. Man ger sig inte ut i området efter mörkrets inbrott. Frukosten var även den spartansk och serverades på rummet, eftersom det inte finns någon matsal. Dock var de små rummen ordentligt städade och rena.
Sven E. Reste med partner Sweden, den 2 november 2012
Billigt och nära flygplatsen

Närheten till flygplatsen
5,3
Ett spartanskt hotell som dock gick att övernatta på i avvaktan på nästa flyg. Hotellet kan inte rekommenderas för den som vill stanna en längre tid eftersom hotellet ligger i ett slumpområde och det är inte att rekommender att vistas i dess omgivningar. Rummet var rent och frukosten som även den var spartansk serverades på rummet.
Staffan B. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2011
1 natts hotell och billigt

Trevlig och hjälpsam personal
7
Hotellet ligger nära flygplatsen men tar ca 30min med taxi att åka till då man måste åka runt alltihopa för att komma dit. Taxiresan kostar 200 php. När vi skulle till flygplatsen dagen efter så var det ända valet att välja deras shuttel service, för de var inte speciellt hjälpsamma med att ordna en taxi. Allt som allt är det ett hotell som man kan övernatta på om man ska ta ett flyg dagen efter. Finns andra hotell som är närmare men kostar lite mer. Rätt så långt till inrikes terminalen från hotellet så var ute i god tid.
Joel N. Reste med partner Sweden, den 28 december 2010
Stora rum

Stora rum
5,3
Sov bara här under en mellanlandning och till det funkade det. Man kan beställa McDonalds upp på rummet.
Leif R. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2010
Inte så bra

Tyst omgivning
5,7
Hotellet har enligt sin hemsida gratis pick up service från flyplatsen. Trots att jag kontaktade hotellet i god tid så blev det ingen upphämtning. De har heller ingen gratis service för att transportera gästerna till flyplatsen. Det finns ingen jeepny eller annan lokaltrafik i närheten så man är hänvisad till taxi. Personalen i receptionen är ganska otrevlig och ovillig att hjälpa till.
Peter K. Reste med partner Slovakia, den 12 november 2010
v pohode hotel

dobra cena
5,7
hotel je cisty, relativne v pohode. je sice pri letisku ale treba obist polku mesta taxikom kym sa k nemu dostanete. na okolo nie je nic zaujimave, nachadza sa v otrasnej stvrti. bolo to bez ranajek a v blizkosti nieje moc moznosti kde sa najest. Na filipiny sa celkom da, videl som aj horsie.
Precious O. Familj med äldre barn Philippines, den 10 december 2014
Fair for the price

It's furnished with fridge and basic kitchen supplies, kitchen is really useful. It is near the airport. It was easy to book a room from Agoda.com
5,3
It was a good stay overall. The hotel was decent. Just few minutes away from airport. Parking was not a problem. Although there are some things that may need a little bit of improvement: wi-fi needs to be paid for a surcharge. It has to be part of the reservation. The food at the restaurant has only few choices. Reception should be hospitable and pleasing to all the guests not only to the foreigners. They should be friendly to fellow Filipinos who patronize the business the same way they treat other nationalities. The airport shuttle is quite pricey. There should be an attendant who check the room everyday. Or maybe give a courtesy call daily just to check how they are doing.
Johnson C. Reste med partner Brunei Darussalam, den 26 november 2014
Will come back to stay again when in transit!

Near airport, nice breakfast and helpful staff
7
This hotel is a nice hotel to stay especially to get transit flight as the distance is short. Sadly the taxi driver brought us a big round from the airport that cost us 650peso. Be careful with meter taxi better get a fixed price taxi ard 350 peso. Enjoy the breakfast and the helpful staff.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManillaIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - BadrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - GästrumIsabelle Garden Hotel and Suites Manilla - Gästrum


AS-AGWEB-3C05