Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Isabelle Royale Hotel Paranaque

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filippinerna 1709

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,3

baserat på 1194 omdömen

9 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,8
Läge
5,8
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
6,6
Mat/Middag
5,3
Alla omdömen (1194)
Sortera efter:
Otto E. Familj med äldre barn Sweden, den 22 februari 2015
Enkelt

Nära flygplatsen
6,3
Använde detta hotell för att anpassa till flyget hem. Det är rent och enkelt samt nära flygplatsen. Väldigt prisvärt svärt. Jag valde det endast för dess läge nära flygplatsen. Området det ligger i känns inte säkert att röra sig i till fots.
Anmäl det här omdömet
Julia F. Reste med partner Sweden, den 3 december 2014
Ca 40 minuter från flygplatsen, konstig frukost

Billigt
4,7
Billigt men inget jag rekommenderar. Ingen bra frukost och ca 40 minuter med taxi till hotellet.
Anmäl det här omdömet
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Stannade en natt för att ta ett flyg dagen därpå.

Ganska nära flygplatsen
4
Stannade en natt då vi skulle med ett flyg dagen därpå. Området är inte säkert. Folk bor i skjul precis utanför, men säkerheten på själva hotellet var bra. De ordnade hemkörning från mc donalds till oss, då vi var vrålhungriiga men inte ville/ vågade gå ut sent när vi kom fram. Personalens engelska kunde varit bättre..
Anmäl det här omdömet
Sven E. Reste med partner Sweden, den 8 november 2012
Billig flygövernattning

OK ställe att övernatta på.
6,7
Spartanskt övernattningsställe i avvaktan på nästa flytransport. Hotellet ordnade transport till och från flygplatsen. Hotellet är inget att rekommendera för någon längre vistelse, eftersom omgivningen var ett slumpområde. Man ger sig inte ut i området efter mörkrets inbrott. Frukosten var även den spartansk och serverades på rummet, eftersom det inte finns någon matsal. Dock var de små rummen ordentligt städade och rena.
Anmäl det här omdömet
Sven E. Reste med partner Sweden, den 2 november 2012
Billigt och nära flygplatsen

Närheten till flygplatsen
5,3
Ett spartanskt hotell som dock gick att övernatta på i avvaktan på nästa flyg. Hotellet kan inte rekommenderas för den som vill stanna en längre tid eftersom hotellet ligger i ett slumpområde och det är inte att rekommender att vistas i dess omgivningar. Rummet var rent och frukosten som även den var spartansk serverades på rummet.
Anmäl det här omdömet
Staffan B. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2011
1 natts hotell och billigt

Trevlig och hjälpsam personal
7
Hotellet ligger nära flygplatsen men tar ca 30min med taxi att åka till då man måste åka runt alltihopa för att komma dit. Taxiresan kostar 200 php. När vi skulle till flygplatsen dagen efter så var det ända valet att välja deras shuttel service, för de var inte speciellt hjälpsamma med att ordna en taxi. Allt som allt är det ett hotell som man kan övernatta på om man ska ta ett flyg dagen efter. Finns andra hotell som är närmare men kostar lite mer. Rätt så långt till inrikes terminalen från hotellet så var ute i god tid.
Anmäl det här omdömet
Joel N. Reste med partner Sweden, den 28 december 2010
Stora rum

Stora rum
5,3
Sov bara här under en mellanlandning och till det funkade det. Man kan beställa McDonalds upp på rummet.
Anmäl det här omdömet
Leif R. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2010
Inte så bra

Tyst omgivning
5,7
Hotellet har enligt sin hemsida gratis pick up service från flyplatsen. Trots att jag kontaktade hotellet i god tid så blev det ingen upphämtning. De har heller ingen gratis service för att transportera gästerna till flyplatsen. Det finns ingen jeepny eller annan lokaltrafik i närheten så man är hänvisad till taxi. Personalen i receptionen är ganska otrevlig och ovillig att hjälpa till.
Anmäl det här omdömet
Peter K. Reste med partner Slovakia, den 12 november 2010
v pohode hotel

dobra cena
5,7
hotel je cisty, relativne v pohode. je sice pri letisku ale treba obist polku mesta taxikom kym sa k nemu dostanete. na okolo nie je nic zaujimave, nachadza sa v otrasnej stvrti. bolo to bez ranajek a v blizkosti nieje moc moznosti kde sa najest. Na filipiny sa celkom da, videl som aj horsie.
Anmäl det här omdömet
Philip M. Ensamresenär United States of America, den 1 maj 2016
Efficiency apartment style rooms and not typical h
5,3
Not a traditional hotel, Isabelle Gardens has efficiency apartment style rooms and is not the typical hotel experience. The "loft" room is cheapest but one must be rather athletic to utilize the loft sleeping arrangement. Late at night and very early in the morning NAIA Terminal 1 is only about 10 minutes from this hotel by taxi. A taxi ride will cost between 100 and 240 peso depending on time and taxi. A special taxi from the airport might be 400 pesos. Daytime travel times are quite unpredictable and can take from 30 minutes to even up to two hours. It is in what many would probably describe as a "less than desirable" region of Manila in the Moonwalk area of Paranaque, but if you are of the adventurous type and want to save money, this is the hotel for you. (I have stayed here probably over a dozen times already.) On the very plus side, there is a brand new McDonald's opening today to the left just three blocks down from the hotel (May 3, 2016)! 😁👍
Anmäl det här omdömet
1 - 9 av 9 omdömen
Isabelle Royale Hotel Paranaque ManilaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - BadrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - ReceptionIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Hotellet från utsidanIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - LobbyIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - FaciliteterIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - EntréIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - BadrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - BadrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - BadrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Hotellet från insidanIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - BadrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - GästrumIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05