Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Center, Surabaya, Indonesien 60261

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 766 omdömen

1 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,8
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,3
Alla omdömen (766)
Sortera efter:
Adriansa Z. Reste med partner Sweden, den 4 april 2012
Mycket lyxig hotell med fina rum

Rent och fint fanns allt man ville ha
10
Det här var ett av dem bättre hotellen jag har bott på Bra service och trevlig personal Jag skulle gärna komma tillbaka
Restaurangtips: Tre bra resturanger att välja på inne på hotellet
Gregory H. Familj med småbarn Australia, den 22 maj 2016
Marriott
6,7
Very good
Ujang S. Affärsresenär Indonesia, den 19 maj 2016
Review
6,7
All are good ! I satisfy
Geert H. Affärsresenär Netherlands, den 17 maj 2016
Fantastic
6,3
Room, personel and location on high quality level. Food is also very good.
Setiawan L. Reste med partner Indonesia, den 17 maj 2016
nice stay
6,7
nice stay
Nani S. Reste med partner Indonesia, den 15 maj 2016
nice short stay
5,7
I have been to this hotel several times in 2011 - 2013 during my involvement in a project. I have been satisfied with the room facilities especially the bed and support for working. This time I have the luxury to spend a night with my husband for attending a wedding reception nearby. We like it so much and the superb breakfast is still there .... thank you Marriott PS. thank you for keeping the good quality ironing facility
Alawiyah A. Affärsresenär Indonesia, den 14 maj 2016
Good location, it's nice hotel but a little bit ol
5
Breakfast menu a little bit boring if you long stay there......but so far nice hotel to stay
William B. Reste med partner United Kingdom, den 9 maj 2016
Relaxing break
6,3
Very good value for cost
William B. Affärsresenär United Kingdom, den 8 maj 2016
Real quality
6
Very good
Beria L. Familj med äldre barn Indonesia, den 8 maj 2016
Nice but old hotel
6,3
In general, the hotel is great as other JW Marriott hotel chains but we got an old version studio room. Clean and spacious but old fashioned. The recepsionist told us that they were renovating the rooms now.
1 av 1 omdöme
JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - GästrumJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OmgivningarJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidanJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - FaciliteterJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - GästrumJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - FaciliteterJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - FaciliteterJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - GästrumJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - GästrumJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidanJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - FaciliteterJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - GästrumJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - MötesrumJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - UtsiktJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - GästrumJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - GästrumJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07