eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kalim Beach Place

322/3 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

Kalim Beach Place Phuket - Gästrum Kalim Beach Place Phuket - Pool Kalim Beach Place Phuket - Pool Kalim Beach Place Phuket - Pool Kalim Beach Place Phuket - Lobby Kalim Beach Place Phuket - Pool Kalim Beach Place Phuket - Pool Kalim Beach Place Phuket - Lobby Kalim Beach Place Phuket - Restaurang Kalim Beach Place Phuket - Restaurang Kalim Beach Place Phuket - Restaurang Kalim Beach Place Phuket - Hotellet från insidan Kalim Beach Place Phuket - Gästrum Kalim Beach Place Phuket - Hotellet från insidan Kalim Beach Place Phuket - Badrum Kalim Beach Place Phuket - Badrum
Kalim Beach Place Phuket - Badrum Kalim Beach Place Phuket - Badrum Kalim Beach Place Phuket - Gästrum Kalim Beach Place Phuket - Badrum Kalim Beach Place Phuket - Balkong/terrass Kalim Beach Place Phuket - Business Center Kalim Beach Place Phuket - Reception Kalim Beach Place Phuket - Gästrum Kalim Beach Place Phuket - Gästrum Kalim Beach Place Phuket - Gästrum Kalim Beach Place Phuket - Gästrum Kalim Beach Place Phuket - Gästrum
Område: Patong Antal rum: 40
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 186 omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
6,2
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (186)
Sortera efter:
Malin E. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2014
fina rum, för övrigh dåligt.

rummet, fungerande ac, poolen
6,3
hotellet var nybyggt och fräscht, men som några innan skriver så byggs det för fullt bredvid hotellet! däremot var det inget som störde en när man låg vid poolen, kunde läsa min bok i lugn och ro! blev väckt vid halv 8 på morgonen av att dom började hamra och en tupp som gal, men tog bara i öronpropparna och somnade om utan problem. stank amoniak från toan på morgonen som osade ut i rummet, men vi hade bett om att få byta till ett rum med utsikt över poolen kvällen innan så vi bytte rum efter frukosten. frukosten var väldigt tråkig och man var tvungen att korsa vägen för att komma dit, lunch/middagar där var dock goda! hjälpsam personal i lobbyn, otroligt dyrt med tuck tuck i patong, 300 baht för en åktur på knappt 10 minuter, så vågar man ge sig på mopeder är det ett smartare val! ligger lite utanför (i kamala) så om inte nattlivet/pulsen inne i stan stör en är det nog ett bättre allternativ. dagen innan vi skulle åka hem lämnade vi in lite tvätt till hotellet, som dom lyckades förstöra... en bh, ett linne, en t-shirt och ett par trosor! att tvätta vitt och ljusa färger för sig tror man är en självklarhet.. dom sa att dom skulle tvätta om det och försöka fixa det, vilket dom inte lyckades med. fick kompensation för det som täckte halva kostnaden bara! riktigt uselt.
Anna-Karin L. Familj med äldre barn Sweden, den 29 november 2012
Fräscht, charmigt hotell. Extra + för personalen

Ett helt nybyggt hotell där ägarna verkligen gör allt för att din vistelse ska bli så bra som möjligt.
8,7
Rummen var hyfsat stora. Luftigt och fräscht. Personalen tog verkligen hand om oss och våra barn. De körde oss gärna till marknader och sevärdheter för liten peng (mkt billigare än om vi tagit taxi. Samt att de väntade på oss och kunde köra oss tillbaka...)Vi hade en mkt positiv vistelse där (vi stannade i 7 dgr). Det enda negativa var att man var tvungen att ta en taxi för att komma till resturang och butiker. Rekomenderar gärna detta hotell!
Restaurangtips: En liten bit upp längs vägen bortom hotellet (bort från centrum) ligger en liten lokal resturang. God mat till mkt liten peng!
Sheera H. Reste med partner Singapore, den 25 februari 2015
We could rent a motorbike from the hotel

Tasty food, clean rooms and average location
6,7
Needs to improvise on maintenance, crossing over to the restaurant for breakfast is quite dangerous. Should allow guests to have breakfast in hotel lobby
Sheera H. Reste med partner Singapore, den 23 februari 2015
Average looking hotel

Tasty food in the restaurant, value for money, quiet
6,7
Average. Needs to improvise on maintenance. Looks run down at the pool area
Sheera H. Reste med partner Singapore, den 22 februari 2015
Average place

Tasty food, affordable, clean
6,3
Need to improvise on maintenance.
Sunny W. Familj med äldre barn China, den 20 februari 2015
Not satisfied!

Food, near to beach
6,3
Just so so. Environment not so good and seems like its under renovation. A bit dirty. Requested for one extea bed , they provided a matress😓. I have to sleep on the floor! Really disappointed. Breakfast not provided in the hotel, but in a restaurant across the street. To sum up for the hotel condition: more like a cheap motel. Another thing makes me not happy is that, i have called them before i go there, The receiption gal says they dont pick up us from the airport but will provide transfer for us when we leave. But in the end,she only call taxi for us and we only find out we need to pay when we were already arrived the airport! We have no choice but to pay $1000 bhat for the taxi ! Really angry! And they should have tell me the truce when I call and ask! Even the night before we leave, she herself asked what time we leave so that she can arrange transport for us! If there will be fees, she should have asked us at the first place! She says nothing until we get to airport! Until the taxi driver called her as we says hotel should be paying! She just says we have to pay on our own! Really not acceptable lor. Pls donot live this place if u want to have a nice trip!
Rizza M. Gruppresenär Philippines, den 19 februari 2015
Staff poor in communication

Room only
6
It was nice accomodation but staff of is very poor and the food, poor communicating guest request.
Jorge P. Familj med äldre barn Australia, den 28 januari 2015
very dirty place
2
Not a pleasant one.
Jorge P. Familj med äldre barn Australia, den 27 januari 2015
Terrible smell all over the hotel. Very dirty.
3
Not good at all
Bee G. Familj med äldre barn Malaysia, den 25 januari 2015
staffs are very well performed,helpful and caring.

simple and nice.
8
Good and helpful manager with human touch.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kalim Beach Place PhuketKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - PoolKalim Beach Place Phuket - PoolKalim Beach Place Phuket - PoolKalim Beach Place Phuket - LobbyKalim Beach Place Phuket - PoolKalim Beach Place Phuket - PoolKalim Beach Place Phuket - LobbyKalim Beach Place Phuket - RestaurangKalim Beach Place Phuket - RestaurangKalim Beach Place Phuket - RestaurangKalim Beach Place Phuket - Hotellet från insidanKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - Hotellet från insidanKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - Balkong/terrassKalim Beach Place Phuket - Business CenterKalim Beach Place Phuket - ReceptionKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - BadrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - Balkong/terrassKalim Beach Place Phuket - UtsiktKalim Beach Place Phuket - Balkong/terrassKalim Beach Place Phuket - LobbyKalim Beach Place Phuket - LobbyKalim Beach Place Phuket - ReceptionKalim Beach Place Phuket - FritidsfaciliteterKalim Beach Place Phuket - StrandKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - PoolKalim Beach Place Phuket - GymKalim Beach Place Phuket - SpaKalim Beach Place Phuket - Sport och fritidsaktiviteterKalim Beach Place Phuket - Sport och fritidsaktiviteterKalim Beach Place Phuket - OmgivningarKalim Beach Place Phuket - Sport och fritidsaktiviteterKalim Beach Place Phuket - FaciliteterKalim Beach Place Phuket - FaciliteterKalim Beach Place Phuket - StrandKalim Beach Place Phuket - Sport och fritidsaktiviteterKalim Beach Place Phuket - Sport och fritidsaktiviteterKalim Beach Place Phuket - Sport och fritidsaktiviteterKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - GästrumKalim Beach Place Phuket - Gästrum


AS-AGWEB-3B03