eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Badrum Kalima Resort & Spa Phuket - Badrum Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool
Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Kalima Resort & Spa Phuket - Utsikt Kalima Resort & Spa Phuket - Svit
Läge: Patong Antal rum: 190
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 1095 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,5
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (1095)
Bahram M. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2013
Modernt med trvlig utsikt och pool

vackert pool och utsikt, trevlig personal, moderna rum
8
Jag var tvången att hyra bil för att komma ut för mat och badstrand samt butiker och nattliv. Mycket trevlig frukost med vackert utsikt på tak.
Tips om att göra på hotellet: Poolen och avkoppling
Louize A. Reste med partner Sweden, den 30 december 2012
Elegant hotell med drömläge

Trevlig personal, fräscha lokaler och rum, allt du önskar finns!
10
Personalen är otroligt serviceinriktade. Under vår vistelse hann vi bo i tre olika rum. Alla har samma goda kvalité och underbar utsikt. Gymmet är litet men det finns det absolut nödvändigaste. Lugn atmosfär och perfekt resort för par.
Tips om shopping: I Patong finns ett shoppingcenter son heter Jungceylon och i Phuket Town finns ett som heter Central Festival. Där kan du gå i timmar! Otroligt bra shopping!
Hanna T. Reste med partner Sweden, den 1 december 2012
Nytt hotell med bra personal!

Fräscht, trevlig personal och lugnt läge.
7,7
Jättebra rum och bra frukost(thailändska mått)! Vi tyckte det var skönt att hotellet låg i utkanten av patong, dock kan det bli en hel del taxiresor då det inte finns något kring hotellet. Överdrivet dyrt på restaurangen. Poolen var ett stort plus i kanten!!
Angelica J. Reste med partner Sweden, den 18 november 2012
Underbart ställe

Trevlig personal, Bra service, Valuta för pengarna
9,7
Har inget dåligt att säga om detta hotellet. Bra hotell. Ligger hyfsat bra. Trevlig personal.
Philip N. Reste med partner Singapore, den 13 april 2014
Excellent service provider. Spacious & clean room.

.Spacious room. Easy access to beaches. Wide variety of breakfast choices.
10
Excellent service provided. Spacious and clean room.
Anthony A. Reste med partner Thailand, den 13 april 2014
Not what i expected

The pool, the view of the ocean, quiet
6
The breakfast and dinner at the hotel was not good. For dinner my spouse and I asked for no spicy and the food was burning my lips. The taste was very poor for a 5 star. The breakfast was food that was sitting around for time and wasn't fresh.
Mikael H. Reste med partner Sweden, den 11 april 2014
The only reason for goiing to Patong

nothing
5
a dissapointment
Chiddaow C. Reste med partner Thailand, den 7 april 2014
Nice Patong beach view

Nice view, high floor, beautiful building
7,3
Eying W. Reste med partner Singapore, den 6 april 2014
not worth the money

quiet location, nice pool, good breakfast
5,7
The hotel is about 40 mins from the airport or about 800bhat, 15 mins from Patong or about 300bhat. Unfortunately, the food at the hotel though acceptable os not good enough to make you stay at the hotel and not leave. So you will spend quite a bit of money in transport. The hineymoon suite is nothing special...not sure what is so honeymoonish about it. Our shower didnt have hot water and when told to the front desk, they did nothing. Also, my husband and I thought we had pool access, when asked to upgrade to one, the front desk say none available. .. Not likely will we stay there again.
Mark M. Reste med partner United Kingdom, den 5 april 2014
very good the room was very big

vey big bed, hot shower, good internet
7,7
when ever i book thru agoda i always get the room that nobody else would want the furthest away from all the bars ect or on the top floor with no lift .. and we did not eat there

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - Sport och fritidsaktiviteterKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - UtsiktKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - GymKalima Resort & Spa Phuket - GymKalima Resort & Spa Phuket - MötesrumKalima Resort & Spa Phuket - MötesrumKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från insidanKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - ButikerKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - Restaurang


AS-AGWEB-3B08