Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Badrum Kalima Resort & Spa Phuket - Badrum Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa
Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Kalima Resort & Spa Phuket - Utsikt Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum
Område: Patong Antal rum: 190
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 1889
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,5
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (1889)
Sortera efter:
Filip N. Familj med småbarn Sweden, den 27 december 2014
-

-
7,3
Anmäl det här omdömet
Bahram M. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2013
Modernt med trvlig utsikt och pool

vackert pool och utsikt, trevlig personal, moderna rum
8
Jag var tvången att hyra bil för att komma ut för mat och badstrand samt butiker och nattliv. Mycket trevlig frukost med vackert utsikt på tak.
Tips om att göra på hotellet: Poolen och avkoppling
Anmäl det här omdömet
Louize A. Reste med partner Sweden, den 30 december 2012
Elegant hotell med drömläge

Trevlig personal, fräscha lokaler och rum, allt du önskar finns!
10
Personalen är otroligt serviceinriktade. Under vår vistelse hann vi bo i tre olika rum. Alla har samma goda kvalité och underbar utsikt. Gymmet är litet men det finns det absolut nödvändigaste. Lugn atmosfär och perfekt resort för par.
Tips om shopping: I Patong finns ett shoppingcenter son heter Jungceylon och i Phuket Town finns ett som heter Central Festival. Där kan du gå i timmar! Otroligt bra shopping!
Anmäl det här omdömet
Hanna T. Reste med partner Sweden, den 1 december 2012
Nytt hotell med bra personal!

Fräscht, trevlig personal och lugnt läge.
7,7
Jättebra rum och bra frukost(thailändska mått)! Vi tyckte det var skönt att hotellet låg i utkanten av patong, dock kan det bli en hel del taxiresor då det inte finns något kring hotellet. Överdrivet dyrt på restaurangen. Poolen var ett stort plus i kanten!!
Anmäl det här omdömet
Angelica J. Reste med partner Sweden, den 18 november 2012
Underbart ställe

Trevlig personal, Bra service, Valuta för pengarna
9,7
Har inget dåligt att säga om detta hotellet. Bra hotell. Ligger hyfsat bra. Trevlig personal.
Anmäl det här omdömet
Nita Y. Reste med partner Thailand, den 26 juli 2015
Nice holiday

View, Room, Staff
9,7
We booked the sea view room, but they upgrade to be the pool access for us. That room are clean and wonderful view. I'm very impressed. Staffs also very nice.
Anmäl det här omdömet
Feras D. Familj med småbarn Saudi Arabia, den 24 juli 2015
not clean

view
6
Not bad
Anmäl det här omdömet
Robinson L. Familj med småbarn Indonesia, den 24 juli 2015
Best Hotel with good view

Swimming Pool, The View, Cleaness
7,3
All was good except noted for the belonging safety, my suitcase was opened when i was out for the first day, luckily i didn't put any valuable good inside...please be careful for the room services, thanks
Anmäl det här omdömet
Cheng Y. Ensamresenär Indonesia, den 21 juli 2015
Private pool villa

View, staff friendliness, pool
7,7
Took the private pool villa, best view ever. The bedroom is surrounded by pool and the bed is positioned to directly face the sea. Separate shower, toilet, and bathtub (also facing the sea). Best staff, I once had a fly flying into my drink in their restaurant (not their fault) and they brought me a new one without me even asking. The view is the best you can get. Either from the villa, their pool, or their breakfast place. Breakfast was ok with not so wide selection but I like what I took. Thai taste restaurant serve good thai food. Downside it is not very clean, maybe because it is surrounded by a small forest. I found a cute mouse peeking into my bedroom, and at least 5 different types of insects everywhere in the villa. Maybe that's why I can find mouse poo near the tub, I'm not using it. Pool is clean. The hotel location is not walkable distance to the city. You have to take a 300baht flat rate taxi for one way. So about 600baht for round trip, for only a 5 minute ride or less, not worthed. But there is no other way to reach the kalima beach or the patong city although it's really close by car. The hotel itself situated in a hill, a lot of climbing up to the room. But for the villa we have a hotel tuk tuk delivering and picking us up anytime as it is situates in the top of the hill, would be a lot of work to climb up there. The hill is so steep, each ride felt like we're going on a roller coaster, don't mind though, it's fun. The villa is spacious but they only allow 2 person and charge more for the 3rd. All I can say is the view is incredible. I recommend staying here one night just for the view, and for the rest of your stay just choose anywhere near to the city and beach and restaurants, unless you don't mind spending extra for taxi everytime you have to go out from the hotel.
Anmäl det här omdömet
Eric N. Familj med äldre barn Indonesia, den 18 juli 2015
too quite for me from the city (patong).

view
6,7
2 nights
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - UtsiktKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från insidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från insidanKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - GymKalima Resort & Spa Phuket - GymKalima Resort & Spa Phuket - MötesrumKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från insidanKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - ButikerKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - Planlösning

Kundrecensioner - Kalima Resort & Spa, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A07