eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Badrum Kalima Resort & Spa Phuket - Badrum Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Villa
Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Kalima Resort & Spa Phuket - Utsikt Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit
Område: Patong Antal rum: 190
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 1450 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,4
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (1450)
Sortera efter:
Bahram M. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2013
Modernt med trvlig utsikt och pool

vackert pool och utsikt, trevlig personal, moderna rum
8
Jag var tvången att hyra bil för att komma ut för mat och badstrand samt butiker och nattliv. Mycket trevlig frukost med vackert utsikt på tak.
Tips om att göra på hotellet: Poolen och avkoppling
Louize A. Reste med partner Sweden, den 30 december 2012
Elegant hotell med drömläge

Trevlig personal, fräscha lokaler och rum, allt du önskar finns!
10
Personalen är otroligt serviceinriktade. Under vår vistelse hann vi bo i tre olika rum. Alla har samma goda kvalité och underbar utsikt. Gymmet är litet men det finns det absolut nödvändigaste. Lugn atmosfär och perfekt resort för par.
Tips om shopping: I Patong finns ett shoppingcenter son heter Jungceylon och i Phuket Town finns ett som heter Central Festival. Där kan du gå i timmar! Otroligt bra shopping!
Hanna T. Reste med partner Sweden, den 1 december 2012
Nytt hotell med bra personal!

Fräscht, trevlig personal och lugnt läge.
7,7
Jättebra rum och bra frukost(thailändska mått)! Vi tyckte det var skönt att hotellet låg i utkanten av patong, dock kan det bli en hel del taxiresor då det inte finns något kring hotellet. Överdrivet dyrt på restaurangen. Poolen var ett stort plus i kanten!!
Angelica J. Reste med partner Sweden, den 18 november 2012
Underbart ställe

Trevlig personal, Bra service, Valuta för pengarna
9,7
Har inget dåligt att säga om detta hotellet. Bra hotell. Ligger hyfsat bra. Trevlig personal.
Steven B. Reste med partner Australia, den 23 oktober 2014
Kalima Resort Experience - 15-23 Oct 2014

Location, the great view across the bay and at Patong Beach, the staff and food available
9
The view from our Sea View apartment and also from the infinity swimming pool was simply great, relaxing and made the difference. We could see fireworks from across the bay on several nights, including the views whilst enjoying our buffet breakfast each morning. I wouldn't hesitate in recommending anyone to stay there as the view was worth it, along with the quieter atmosphere. A shuttle bus provides a service 3 times a day, finishing around 4.30 pm, and it's a pity that there wasn't another drop off / pick up around 9 or 10 pm - that would be a great improvement. Otherwise, the staff were great, friendly and helpful. I look forward to my next trip to Thailand.
Rustica D. Reste med partner Philippines, den 20 oktober 2014
Makes my holiday complete

Location: on top of the hill overlooking Andanan Sea & Patong
9
Great staff. I asked to change for another room and they granted my request right away
Cory G. Ensamresenär United States of America, den 16 oktober 2014
Great view good location

View, location & style
8
Pretty good stay. I only spent the early morning and late evenings at at the resort but it was pretty nice. The layout of the complex is a little confusing. Multiple floors with random room numbers. (Floor 5 room numbers start with 3). I had a few minor issues, power flickered a few times and water went out for a few hours. Was a little bit of an inconvenience that you wouldn't expect for a hotel in this price range.
Teerawat C. Reste med partner Thailand, den 16 oktober 2014
sea view room at Bldg2. the best view.

room,view,service
9,7
i like here.coz Nice place and privacy.
Liew H. Reste med partner Malaysia, den 16 oktober 2014
Comfortable bed, great swimming pool

Comfortable room, great swimming pools, good view for patong bay
8
Ue W. Ensamresenär China, den 15 oktober 2014
Good! with bad location tho

food, facilities and view
7,3
Enjoyed the buffet breakfast a lot. Large vathirty of food to choose fRom. Feeling super for having a meal in the infinity pool centre. fascinating Sun set view from the infinity pool.:) Bad location on high level, tho only 10min driving time from patong centre, pricy for taxi n tuk tuk, recommend to drivers.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - UtsiktKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - GymKalima Resort & Spa Phuket - GymKalima Resort & Spa Phuket - MötesrumKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från insidanKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - ButikerKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - Restaurang


AS-AGWEB-3B04