eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Badrum Kalima Resort & Spa Phuket - Badrum Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Pool Kalima Resort & Spa Phuket - Villa
Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Gästrum Kalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Kalima Resort & Spa Phuket - Utsikt Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit Kalima Resort & Spa Phuket - Svit
Område: Patong Antal rum: 190
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

baserat på 1777 omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,5
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (1777)
Sortera efter:
Filip N. Familj med småbarn Sweden, den 27 december 2014
-

-
7,3
Bahram M. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2013
Modernt med trvlig utsikt och pool

vackert pool och utsikt, trevlig personal, moderna rum
8
Jag var tvången att hyra bil för att komma ut för mat och badstrand samt butiker och nattliv. Mycket trevlig frukost med vackert utsikt på tak.
Tips om att göra på hotellet: Poolen och avkoppling
Louize A. Reste med partner Sweden, den 30 december 2012
Elegant hotell med drömläge

Trevlig personal, fräscha lokaler och rum, allt du önskar finns!
10
Personalen är otroligt serviceinriktade. Under vår vistelse hann vi bo i tre olika rum. Alla har samma goda kvalité och underbar utsikt. Gymmet är litet men det finns det absolut nödvändigaste. Lugn atmosfär och perfekt resort för par.
Tips om shopping: I Patong finns ett shoppingcenter son heter Jungceylon och i Phuket Town finns ett som heter Central Festival. Där kan du gå i timmar! Otroligt bra shopping!
Hanna T. Reste med partner Sweden, den 1 december 2012
Nytt hotell med bra personal!

Fräscht, trevlig personal och lugnt läge.
7,7
Jättebra rum och bra frukost(thailändska mått)! Vi tyckte det var skönt att hotellet låg i utkanten av patong, dock kan det bli en hel del taxiresor då det inte finns något kring hotellet. Överdrivet dyrt på restaurangen. Poolen var ett stort plus i kanten!!
Angelica J. Reste med partner Sweden, den 18 november 2012
Underbart ställe

Trevlig personal, Bra service, Valuta för pengarna
9,7
Har inget dåligt att säga om detta hotellet. Bra hotell. Ligger hyfsat bra. Trevlig personal.
Kishore A. Reste med partner Singapore, den 16 april 2015
Not what i quite expected

Seaview although not like how it is advertised. Food In The Hotel Was Good. SPA was also good but pricey.
6
At the beginning of the trip i requested an airport transfer twice via agoda but i did not receive any confirmation or acknowledgement. I had chosen the grand deluxe seaview hoping it will be a better view of the andaman sea but i was given a half view of the pool and another half of the sea view with an ugly balcony overlooking the roads. I was okay with that but a bit disappointed to learn that the cheaper rooms actually had better views. Definitely not 5 star as it's rated i would give it more of a 3*. Also housekeeping did not clean up the rooms for 3 days and i had to manually call them in the evening to do so. They also did not replenish the coffee/tea condiments and mentioned. Beach towels were misplaced by the housekeeping staff and when we went to request for a replacement at the pool, the rude staff at the pool bar insisted we did not check properly and shun us back to the hotel to check again. Upon checking, they realized that they had made the mistake and did not even offer an apology. Overall. Expectation 4/5. When i reached 3/5 and when i left it was 2/5.
Bee P. Reste med partner Malaysia, den 13 april 2015
I will be back.

Breakfast, bed & AC.
9,7
I like this place so much. It has comfortable bed & was so clean in the room. Breakfast was awesome.
Hendra H. Ensamresenär Australia, den 11 april 2015
Nice resort

Gorgeous view. Love the swimming pool. Peaceful.
8
Love the resort, but unfortunately the neighborhood in Patong is not to my liking. The taxis and food vendor tend to price up for tourists.
Anne M. Familj med äldre barn Denmark, den 11 april 2015
Very cold hotel

The food pl
4
DesAppointing and too expensive
Peter R. Reste med partner New Zealand, den 10 april 2015
Relaxed

Awesome pool. Great service fabulous view
9,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - UtsiktKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassKalima Resort & Spa Phuket - GästrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - SvitKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - BadrumKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - GymKalima Resort & Spa Phuket - GymKalima Resort & Spa Phuket - MötesrumKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från insidanKalima Resort & Spa Phuket - PoolKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - ButikerKalima Resort & Spa Phuket - RestaurangKalima Resort & Spa Phuket - Restaurang


AS-AGWEB-3A08