eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kamala Cocohut Resort

112/5 Moo 3 Kamala-Patong Rd., Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Kamala Cocohut Resort Phuket - Gästrum Kamala Cocohut Resort Phuket - Gästrum Kamala Cocohut Resort Phuket - Gästrum Kamala Cocohut Resort Phuket - Gästrum Kamala Cocohut Resort Phuket - Gästrum Kamala Cocohut Resort Phuket - Gästrum Kamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidan Kamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidan Kamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidan Kamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidan Kamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidan Kamala Cocohut Resort Phuket - Pool Kamala Cocohut Resort Phuket - Entré
Område: Kamala Antal rum: 20

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

från 31 recensioner

Valuta för pengarna
5,9
Läge
7,4
Personal
6,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,2
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
5,7
Alla recensioner (31)
Sortera efter:
Cecilia I. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2013
Trevlig personal

Bra pool
3,3
Hotellet är en liten bungalow park. Ganska mysigt men enkla och trista små hus. Bunglow är ändå ganska ok, men superior rummen är under all kritik. Det städas varje dag men det är lite si o så med städningen i badrummet. Långt att gå till receptionen som ligger vid gatan vid stranden. Vi uppfattade först att vårt hotell också skulle ligga vid stranden men så är det inte. För att komma in och ut från hotellet får man gå några minuter tills man kommer till en grind som alltid är låst. Får känslan av att nuvarande ägarna precis tagit över och inte hunnit fixa, hotellet är i behov av renovering, men det personalen gör är att kratta upp löv från den stora och grönskande parken. Wifi går bara attn använda i något som ser ut som en fd reception där de nuvarande ägarna använder som nåt typ av lager. Poolen är trevlig men de skulle ju kunna kosta på bättre solstolar vid poolen. Nåja vi hade en ganska trevlig vecka där, personalen är jätte gullig och hjälpsam men det är inte ett hotell vi återkommer till
Liisa K. Reste med partner Sweden, den 14 februari 2013
Gamla stugor

Poolen, träden, blommorna, Mamma Tuk, lugnet, nära till stranden, god frukost
6
Det var hemskt att se vart vi har hamnat, inta på ett hotell utan på en gampingstuga men sedan bara bra o positivt, nära till havet, bra pool, så god frukost, all personal helt underbara.
Restaurangtips: Gå till stranden o lite till vänster på kvällen så hittar du till Bobs Bar som är helt underbar! Bob Marleys musik på olika variationer.
Hans L. Reste med partner Sweden, den 7 februari 2013
Enkelt hotell med pool

Hotellet ligger nära stranden
5,7
en enkel hotellanläggning som är behov av renovering.hotellet är beläget i en parkmiljö med pool och har en trevlig inramning. priset var ganska högt för den standarden som erhölls.personalen var trevlig och tillmötesgående.frukosten var enkel men god. hotellet ligger inte långt från stranden.
Wendelin J. Gruppresenär Switzerland, den 9 januari 2013
sehr schlechtes bungalow

keine eigenschaften
3,7
service wahr freundlich,das restliche inklusive tausendfüssler und karkalacken wahr unter aller würde.Ia richtig zum kozen.Wir wollten dann auch agoda kontaktieren und uns beschwehren.Leider wahr agoda über tage hinweg unerreichbahr,auch nicht die schönste art.
Kicki W. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2013
Värsta och hemskaste hotellet vi bott på.

Gillade inget
3
Rekommenderar det inte till någon. Illaluktande mögeldoftande rum och toa. Skitigt. En groda på toa. Ingen stans att ha sina kläder. Dåligt ljus. Äckligt. Personalen förstod inte engelska. Vattnet om det fanns något var oftast brunt.
Tips: Boka det inte.
John A. Reste med partner United Kingdom, den 15 februari 2014
We had a wonderful relaxing time.

The staff, the pool the setting in a garden close to the beach.
9,7
We were delighted with this lovely place which was full of local character. Our bungalow type room had a comfortable verandah and was in a garden setting. The pool was just out side our room and was beautiful, the best thing was lying in it at night,looking up at the stars through the palm trees. Don't be put off by the access by road, you never see that road again, you have a key to a small gate through to the beach, which takes about 2 mins walking. The beach is a beuatiful bay, with lovely soft sand and good swimming. It is quite busy and has sun beds and umberellas, but a lovely family (rather than nightlife) atmosphere. There is no road by the beach, instead there is a lovely shady path lined with beach restaurants, interesting stalls and information booths. Fantastic value for money and wonderful friendly staff. We'd love to go again. We are a retired couple.
Jonas N. Familj med småbarn Sweden, den 25 januari 2014
Budget

Cheap
6,7
We needed a one night stay urgently close to the Sunwing hotel. Coming from Sunwing (4 star family resort) this was different. Lizards inside and strange bathroom that was only half part of the bungalow wasn't liked by my wife. This is a backpacker/budget place, don't expect anything else.
Nadezhda I. Familj med småbarn Poland, den 1 mars 2013
Great territory and landscape but...

Large territory and jungle surround
7,3
Very friendly stuff and owner. Room could be more isolated from heat and mosquitoes. Great "jungle"location with all sounds of rainforest - frogs, birds, gikones etc.
Peter L. Reste med partner Switzerland, den 19 februari 2013
bungalows around a swimming pool in a park

central but quiet location among big trees,friendly staff
7
roomy bungalow with good A/C,private toilette and shower attached outside (partially open-air),no safe,nice shady veranda,short way to beach,short walk to breakfast,bring torchlight for nightly walking through the park
Sightseeing/ tips om sevärdheter: best beach located approx 1 km to the north end of Kamala bay,
Erkut D. Reste med partner Turkey, den 13 februari 2013
service with a smile

quiet, hidden place but needs renovation and landscape
6
Acceptable rooms but bathroom!, only recommendable if you're travelling on a budget. You don't really feel for residing at this hotel. It had very nice garden and swimming pool. When I booked the hotel; there was written, that it has also a restaurant, but actually there wasn't also wi-fi weren' t there either. Only one thing kept us on this hotel that was smily, helpful and humble staff.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kamala Cocohut Resort PhuketKamala Cocohut Resort Phuket - GästrumKamala Cocohut Resort Phuket - GästrumKamala Cocohut Resort Phuket - GästrumKamala Cocohut Resort Phuket - GästrumKamala Cocohut Resort Phuket - GästrumKamala Cocohut Resort Phuket - GästrumKamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidanKamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidanKamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidanKamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidanKamala Cocohut Resort Phuket - Hotellet från utsidanKamala Cocohut Resort Phuket - PoolKamala Cocohut Resort Phuket - Entré


AS-AGWEB-3B03