Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kata Pool Lagoon

30/9 Kata Road, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa på karta)

Boka nu!

Kata Pool Lagoon Phuket - Balkong/terrass Kata Pool Lagoon Phuket - Lobby Kata Pool Lagoon Phuket - Lobby Kata Pool Lagoon Phuket - Lobby Kata Pool Lagoon Phuket - Badtunna Kata Pool Lagoon Phuket - Hotellet från insidan Kata Pool Lagoon Phuket - Balkong/terrass Kata Pool Lagoon Phuket - Restaurang Kata Pool Lagoon Phuket - Restaurang Kata Pool Lagoon Phuket - Omgivningar Kata Pool Lagoon Phuket - Entré Kata Pool Lagoon Phuket - Lobby Kata Pool Lagoon Phuket - Lobby Kata Pool Lagoon Phuket - Hotellet från insidan Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum
Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum Kata Pool Lagoon Phuket - Gästrum
Område: Kata Antal rum: 105

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 171
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,5
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (171)
Sortera efter:
Monica L. Familj med äldre barn Sweden, den 9 januari 2013
Kata Pool Lagoon har ett perfekt läge i Kata.

En jättefin frukostbufé.
7,7
Jätte mycket mygg. Mycket fint poolområde. Fina men mycket mörka och myggiga rum.
Tips om att göra på hotellet: Utrusta dig med myggspray så att du kan spraya vid dörren så att du inte blir anfallen av mygg på rummet.
Anmäl det här omdömet
Lena B. Reste med partner Sweden, den 23 november 2012
Utmärkt läge, lagom rum

Har varit på detta hotell innan och gillar det.
8,3
Allt var perfekt, bra service, god mat, trevlig personal.
Anmäl det här omdömet
Mikael O. Reste med partner Sweden, den 12 november 2012
Mysig hotell med bra läge i Kata beach

Lugnt hotell med frächa rum,nära till allt i Kata beach
8,3
Ett bra hotell centralt i Kata beach.Fint pool område med rum runt om samt mycket grönt. Finns även rum med acces till pool,vilket jag bodde i. Stort rum,städas varje dag,trevlig personal. Standard frukost,dock ingen annat pålägg än marmelad/sylt. Finns dock varm mat att välja på,så som bacon,potatis, ägg och olika thai rätter. Lugnt hotell,ca 5 min till stranden perfekt för alla typer av resenärer.
Anmäl det här omdömet
Fredrik S. Reste med partner Sweden, den 18 november 2011
Trevligt hotell

kanon med egen nedgång till polen genom balkongdörren
10
trevlig personal, bra frukost och nära till allt man behöver, resturanger, nattliv, stranden, minimarket, shopping, enda minus är att de inte har gratis wifi!!
Tips om shopping: take the yellow tuk tuk with the driver mr Tiger to karon beach if youd like more "advance" shopping. oterwise i suggest you to take right at the main street and walk some blocks away and take right again and visit resturang cafe opra a visit awsome food and music!
Anmäl det här omdömet
Niclas G. Familj med småbarn Sweden, den 14 augusti 2011
prisvärt

läget och priset
6,7
Hotellet var under viss renovering men med tanke på priset och läget så var det OK. Inget hotell som man hänger på från morgon till kväll men man sover och låter barnen bada i det stora poolområet. Då är ett prisvärt alternativ.
Anmäl det här omdömet
Jarrod R. Reste med partner Australia, den 17 juli 2015
Really peaceful hotel nicely locatdd

Location, value for money, swimming pool
8,7
Very peaceful hotel in a good location. The rooms had all you need. The pool access room was nice, although the standard rooms are right around another large pool anyway. Very courteous staff. The hotel represents excellent value for money and is a nice option in a quieter part of Phuket. The beach is a short stroll from the hotel, but the hotel is well protected from the wind. A good mid-range option.
Anmäl det här omdömet
Ha N. Reste med partner Vietnam, den 2 maj 2015
A very enjoyable stay

Big vast swimming pool, close to nature, close to the beach and convenient store,
9
We planned to stay for just 2 nights but ended up staying our full holiday in Phuket there. Just a small point that wifi is disconnected sometimes and breakfast is a bit boring.
Anmäl det här omdömet
Julian Q. Ensamresenär United Kingdom, den 30 oktober 2014
Very good value and decent location.

Price, staff, pool
7
Anmäl det här omdömet
Adrienne C. Reste med partner Australia, den 25 oktober 2014
Great position, very reasonably priced,

Fabulous position for shops, restaurants and beach, very reasonable price which reduced the longer you stayed, it was very quiet while we were there.
6,7
The resort was great. We had a pool access room, the resort was clean, staff helpful. It is however looking like it could do with a bit of renovation, some aspects were a bit tired looking, but this was reflected in the cost of the rooms. Breakfast was basic but adequate, served to each person according to ordered, not a buffet because it was quiet.
Anmäl det här omdömet
Kieran D. Ensamresenär Ireland, den 16 oktober 2014
Love this place

Pool, pool and location
9
I've stayed here before and again was a pleasure, just love the pool
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kata Pool Lagoon PhuketKata Pool Lagoon Phuket - Balkong/terrassKata Pool Lagoon Phuket - LobbyKata Pool Lagoon Phuket - LobbyKata Pool Lagoon Phuket - LobbyKata Pool Lagoon Phuket - BadtunnaKata Pool Lagoon Phuket - Hotellet från insidanKata Pool Lagoon Phuket - Balkong/terrassKata Pool Lagoon Phuket - RestaurangKata Pool Lagoon Phuket - RestaurangKata Pool Lagoon Phuket - OmgivningarKata Pool Lagoon Phuket - EntréKata Pool Lagoon Phuket - LobbyKata Pool Lagoon Phuket - LobbyKata Pool Lagoon Phuket - Hotellet från insidanKata Pool Lagoon Phuket - GästrumKata Pool Lagoon Phuket - GästrumKata Pool Lagoon Phuket - GästrumKata Pool Lagoon Phuket - GästrumKata Pool Lagoon Phuket - GästrumKata Pool Lagoon Phuket - GästrumKata Pool Lagoon Phuket - GästrumKata Pool Lagoon Phuket - GästrumKata Pool Lagoon Phuket - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03