Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Kimberley Hotel Hong Kong - Gästrum Kimberley Hotel Hong Kong - Gästrum Kimberley Hotel Hong Kong - Gästrum Kimberley Hotel Hong Kong - Svit Kimberley Hotel Hong Kong - Gästrum Kimberley Hotel Hong Kong - Gästrum Kimberley Hotel Hong Kong - Gästrum Kimberley Hotel Hong Kong - Café Kimberley Hotel Hong Kong - Gästrum Kimberley Hotel Hong Kong - Badrum Kimberley Hotel Hong Kong - Badrum Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurang
Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Kimberley Hotel Hong Kong - Buffé Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurang Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurang Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/lounge Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurang Kimberley Hotel Hong Kong - Business Center Kimberley Hotel Hong Kong - Spa Kimberley Hotel Hong Kong - Spa Kimberley Hotel Hong Kong - Spa Kimberley Hotel Hong Kong - Spa Kimberley Hotel Hong Kong - Spa
Läge: Tsim Sha Tsui Antal rum: 546

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 4865 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,5
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (4865)
Misa H. Reste med partner Norway, den 25 oktober 2012
Fint sted men små rom og ikke internett

Fint lobby og hyggelige ansatte
6,3
Veldig fint hotell, rommene var greie. Alle ansatte var veldig hyggelige. Ligger veldig sentralt og det er bra. Hotellet har restaranter med god japans og kinesisk mat. Det eneste vi ikke likte var at det ikke var trådløs nett. Det måtte vi kjøpe i tilleg, men da kunne vi ikke sitte på rommet, trådløse internett som må kjøpes kunne bare bruke nede i lobbyen. Men ellers var alt annet grei* ikke mer til å skryve over.
Malin S. Reste med partner Sweden, den 2 maj 2012
Bra val i Hong Kong

Centralt läge
8
Mycket bra läge för shopping i Hong Kong. Rent hotell men var noga att säga till att få ett rökfritt rum.
Johan B. Reste med partner Sweden, den 5 april 2012
Bästa läget i "stan"

Läget mycket nära Nathan och Jordan Road är väldigt bra.Servicen på hotellet är utmärkt och standarden är bra
8
vi har varit i hong kong två gånger tidigare och då bott betydligt dyrare. kimberley fungerar hur bra som helst och glöm inte att besöka spa avdelningen längst ner.
Restaurangtips: Bästa grillresturangen som vi har varit på. Boka bord och lite "smart dress" rekommenderas Wooloo Mooloo på Nathan Road 100 våning 21. Tar cirka 5 minuter från Kimberley. Måste provas!
Jonny H. Reste med partner Sweden, den 15 juli 2010
jonny

Läget, stort, fint
5,3
ett stort fint hotell med bra och hjälpsam personal. läget var bra. nära till tunnelbana och buss. rummen var fina, inte så stort men bra ändå. hårfön i badrummet. De bytte inte lakan vilket var lite dåligt. Man får säga till om man vill att de ska göra det. Lobbyn låg ej på första våningen. när man checkar in på hotellet tar de i deposit som man då får tillbaka när man checkat ut.
Tips om shopping: temple street nattmarknad, ladiesmarket
Samantha V. Familj med äldre barn Sweden, den 4 juli 2010
hotel Kimberly hotel

Near to big and main shopping mall like harbour city walking distance about 20 min.
6,3
Jag hade bokat 3 rum, men vårat rum var utsplit på olika hörn. Inte så bra. Snabb in och utcheckning. Men det vår jobbigt när vi ska åka hotelets shuttle bus till flygplatsen, mycket förvringar kring detta. Vi höll nästa på att missa bussen. Vi hade mycket bagage som vi trodde att hotelets bell boy de skulle hjälpe oss att ta med till bussen samtidigt missade de att berätta var kommer bussen att stanna utanför hotellet, men till slut ordna det sig. I övrigt är det få hotell ett godkänd betyg.
Wong B. Gruppresenär Singapore, den 13 april 2014
Nothing impressing except for the central location

The location, accessible to shopping areas and eateries. Can't think of more.
5
The counter staff at the main lobby was not that friendly, they were like robot; not smiling at all. The hotel seems to be a bit old, the bed in the room was horribly hard and the toilet was dark. Can even hear the people next door talking and bathing at night. The only good thing about this hotel is the location, it was surrounded by eateries and shopping. It only takes about 5 to 8 minutes walk to the Tsim Sha Tsui MTR station.
Edhita P. Familj med äldre barn Indonesia, den 9 april 2014
Comfortable

Location,comfort,cleanliness
8,3
Centrally located, near shopping area, the room is clean and comfortable
Maria A. Ensamresenär Philippines, den 5 april 2014
The staff needs to speak better english!

Location, price and the fact that it's near the subway.
6,7
Confortable.
John W. Reste med partner Australia, den 5 april 2014
Adequate accommodation in Tsim Sha Tsui

Nice Chinese restaurant, good bell service
6,3
Booked a superior room with king size bed. Allocated a room with two single beds, had to relocate rooms due to strong cigarette odour to another room with single beds. Would not return if you cannot get the room you paid for.
Jasoj L. Reste med partner Philippines, den 3 april 2014
Good location.

staff are good, helful. good communicating skills.
8
Location is good but little from from MTR. Have restaurant, supermarket wellcome, 7eleven(24hr.convenient store.), bakeshop nearby. Shopping area is near. Regarding the room its okay. I wonder what was the housekeeper doing because the toilet i noticed there was a cigaret butt for the whole 5 days of my stay. The staff is friendly and accomodating and helpful.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanKimberley Hotel Hong Kong - GästrumKimberley Hotel Hong Kong - GästrumKimberley Hotel Hong Kong - GästrumKimberley Hotel Hong Kong - SvitKimberley Hotel Hong Kong - GästrumKimberley Hotel Hong Kong - GästrumKimberley Hotel Hong Kong - GästrumKimberley Hotel Hong Kong - CaféKimberley Hotel Hong Kong - GästrumKimberley Hotel Hong Kong - BadrumKimberley Hotel Hong Kong - BadrumKimberley Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - RestaurangKimberley Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanKimberley Hotel Hong Kong - BufféKimberley Hotel Hong Kong - RestaurangKimberley Hotel Hong Kong - RestaurangKimberley Hotel Hong Kong - Pub/loungeKimberley Hotel Hong Kong - RestaurangKimberley Hotel Hong Kong - Business CenterKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - Spa


AS-AGWEB-3B01