eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gästrum Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gästrum Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pool Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Festvåning Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Festvåning Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Festvåning Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge
Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Utsikt Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gym Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Lobby Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Festvåning Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurang Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gästrum Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 688
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,8

från 813 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,9
Personal
9,1
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
9,1
Mat/Middag
8,5
Alla recensioner (813)
Sortera efter:
Thomas K. Affärsresenär Sweden, den 17 februari 2013
Tjusigt hotell

Personalen
8,7
Det får inte vara så här komplicerat för då är det ingen som vill fylla i den. Även om ni ger 500 eller poäng
Hugo S. Affärsresenär Switzerland, den 15 oktober 2011
Einfach toll

Beste Lage in HK
8,3
Das Hotel ist in allen Belangen absolut erstklassig. Die Zimmer sind modern und behaglich eingerichtet. Riesige Fenster geben den Blick frei auf die Skyline von Hongkong, was insbesondere abends sehr eindrücklich ist. Auch der Butler Service ist genial. Braucht man zum Beispiel Eiswürfel oder irgend etwas sonst, genügt es auf die entsprechende Taste zu drücken, uns schon steht der Butler an der Tür.
Tips om att göra på hotellet: Unbedingt mit Frühstück buchen. Das Frühstücksbuffet bietet alles was man sich wünschen kann.
Ingemar S. Familj med äldre barn Sweden, den 20 december 2009
Kowloon Shangri-la

Personalen, läget, rummet och frukostbuffen.
9,7
Kowloon Shangri-la Hotel är verkligen ett fem stjärnigt hotell. Personalen är oerhört vänlig och hjälpsam. Vårt hotell rum hade mycket hög standard. Vi hade en fantastisk utsikt över vattnet mot HongKong island. Man kunde se delar av ljusspelen från hotell rummet. Frukostbuffen höll högsta klass, den är dock rätt dyr. Läget är mycket bra. Hotellet har ett bra gym med pool. Snabbt internet som ingår i rumspriset.
Yuan R. Ensamresenär China, den 17 juli 2014
great service & location

service/location/foods
9,7
good service and nice location, just walking distance to shopping center/MTR and fantastic ocean view. worth to stay here
Neil M. Reste med partner Australia, den 10 juli 2014
excellent

1 staff 2 luxury 3 food
9,7
great
Vernette L. Reste med partner Philippines, den 29 juni 2014
Marvelous

,location, clenliness st f
8
Ahmed A. Gruppresenär Saudi Arabia, den 18 juni 2014
I enjoyed it a lot. . Special thanks Way I.

Service manager Way Ip.
10
Excellent and I enjoyed it a lot.. special thanks to service manager Way Ip
Ahmed A. Gruppresenär Saudi Arabia, den 17 juni 2014
It was fun

Food Disney land Shopping malls
9,3
It was good.. I enjoyed it a lot. The food and attractions were really great
Mark S. Affärsresenär United States of America, den 28 maj 2014
Refreshing and comfortable

air quality, cleanliness, atmosphere
9,3
Too short. I stayed at another hotel close by for 3 days. When i moved to the Shangri-la i wish i had stayed the entire time. Next time i will.
Eng Y. Affärsresenär Australia, den 28 maj 2014
Good

room, services and location
7,7
Good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PoolKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FestvåningKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FestvåningKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FestvåningKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - UtsiktKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GymKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FestvåningKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge

Kundrecensioner - Kowloon Shangri-la Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A04