Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,8

baserat på 999 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,9
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
9,1
Mat/Middag
8,5
Alla omdömen (999)
Sortera efter:
Thomas K. Affärsresenär Sweden, den 17 februari 2013
Tjusigt hotell

Personalen
8,7
Det får inte vara så här komplicerat för då är det ingen som vill fylla i den. Även om ni ger 500 eller poäng
Anmäl det här omdömet
Hugo S. Affärsresenär Switzerland, den 15 oktober 2011
Einfach toll

Beste Lage in HK
8,3
Das Hotel ist in allen Belangen absolut erstklassig. Die Zimmer sind modern und behaglich eingerichtet. Riesige Fenster geben den Blick frei auf die Skyline von Hongkong, was insbesondere abends sehr eindrücklich ist. Auch der Butler Service ist genial. Braucht man zum Beispiel Eiswürfel oder irgend etwas sonst, genügt es auf die entsprechende Taste zu drücken, uns schon steht der Butler an der Tür.
Tips om att göra på hotellet: Unbedingt mit Frühstück buchen. Das Frühstücksbuffet bietet alles was man sich wünschen kann.
Anmäl det här omdömet
Ingemar S. Familj med äldre barn Sweden, den 20 december 2009
Kowloon Shangri-la

Personalen, läget, rummet och frukostbuffen.
9,7
Kowloon Shangri-la Hotel är verkligen ett fem stjärnigt hotell. Personalen är oerhört vänlig och hjälpsam. Vårt hotell rum hade mycket hög standard. Vi hade en fantastisk utsikt över vattnet mot HongKong island. Man kunde se delar av ljusspelen från hotell rummet. Frukostbuffen höll högsta klass, den är dock rätt dyr. Läget är mycket bra. Hotellet har ett bra gym med pool. Snabbt internet som ingår i rumspriset.
Anmäl det här omdömet
Caroline P. Familj med äldre barn United States of America, den 2 januari 2016
The perfect location for a holiday

Location, staff, room size
9,7
We enjoyed our stay at the Kowloon Shangri-La over the New Year holiday. The location is ideal for watching the festivities and has great access to public transportation.
Anmäl det här omdömet
Siu L. Ensamresenär United Kingdom, den 25 december 2015
Great experience for Christmas

Spacious room, friendly staff, amazing view
9,3
very friendly and helpful staff, I wanted some ice at the midnight and it was delivered within 5 minutes
Anmäl det här omdömet
Shlomo R. Reste med partner Israel, den 24 december 2015
relative good value for money

Good service
8,3
We had a problem with our check in . We arrived to the hotel at about 12.00 noon and got our room at about 14.30. They could do it better.
Anmäl det här omdömet
Jeremy S. Familj med småbarn Singapore, den 22 december 2015
Bona fide hotel

Location,room size and service
9
Will stay again!
Anmäl det här omdömet
Sandro L. Gruppresenär Liechtenstein, den 21 december 2015
Perfect Hotel in Kowloon

Quality, style and brand
7,3
The hotel is very nice and it is the name sh angry-law worth. However, it was almost too busy for me.
Anmäl det här omdömet
Ratchapon B. Familj med äldre barn Thailand, den 13 december 2015
great

great
9,3
Anmäl det här omdömet
Seth F. Ensamresenär United States of America, den 6 december 2015
extremely disappointing
5,3
There was no heat in the room. They eventually provided me with a small portable heater that was not effective in heating the entire room. In addition, the room was extremely noisy. There was lots of street noise and the walls were very thin. I stayed in the horizon section of the hotel; the top floor. There are other hotels in hong kong that give you an actual 5 star room.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PoolKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FestvåningKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FestvåningKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FestvåningKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - UtsiktKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GymKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FestvåningKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestaurangKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - SvitKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - SvitKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - SvitKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - GästrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - FaciliteterKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BadrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Badrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01