eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Pool Kuta Central Park Hotel Bali - Lobby Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum
Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Svit Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Badrum Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Svit Kuta Central Park Hotel Bali - Gym Kuta Central Park Hotel Bali - Badtunna Kuta Central Park Hotel Bali - Badtunna
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 225
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 1520 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (1520)
Sortera efter:
Karlerik T. Ensamresenär Sweden, den 3 februari 2014
bra hotell med god service. utmärkt frukostbuffe

god service. utmärkt frukostbuffe.gratis transporter
7,7
jag trivdes mycket bra på hotellet. vid problem fick man mycket snabb hjälp. utmärkt frukostbuffe
Jacquline S. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2014
fint hotell med trevlig personal

rummen, frukost, hjälpsamhet,
9
Superfint hotell med bra pool och god frukost. Hjälpsam och trevlig persona, stora och fina rum. Liger inte så "centralt" som det låter. Taxi in till centrum om du inte vill gå ca 20-25 min. Taxin tar ca 10 min. Annars jättefint hotell!
Imad G. Ensamresenär Sweden, den 20 januari 2014
Genom Resa Bara Weekend

Väldigt Hjälpsamma Personal, Bra Frukost, Och Ganska Hyfsat Läget...
5
Daniel E. Reste med partner Sweden, den 5 juli 2013
Inte så centralt som namnet antyder...

Vänlig och hjälpsam personal, god frukost buffe, välstädat. Basic standard interiör.
7
Hotellet uppfyllde förväntningarna, dock en aning långt till stranden och Kuta centrum.
Adriansa Z. Reste med partner Sweden, den 31 maj 2013
Ej prisvärt

Centralt, Matställen nära, Nattlivet
3,7
Hudiaratama H. Reste med partner Indonesia, den 22 januari 2015
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks
Mohd H. Reste med partner Malaysia, den 20 januari 2015
Comfort and Value For Money

Staff, Food & Pool
8,7
Very nice hotel, good breakfast, nice rooms and staff are friendly and helpful. All staff are friendly and hospitality mind. The room is quite big and clean. Enjoyable stay.
Yustitie E. Gruppresenär Indonesia, den 18 januari 2015
Easy to catch

Near from central, nice crews, and clean
7,7
I like it and i will think to stay there again when i am in bali
Donny J. Familj med äldre barn Indonesia, den 18 januari 2015
Nice hospitality and comfort

Hospitality, comfort and clean
7,3
Les B. Reste med partner Australia, den 17 januari 2015
poor reception staff

cleanliness comfort room size
7
we found the rooms to be excellent the general staff nice and polite but the reception staff where of a very poor standard they failed to inform us when and where breakfast was we arrived early and where informed we had to wait for check in which is fair enough when check in time arrived we where sitting waiting even though the staff knew we where there no came and told us the room was ready and it wasn't until I saw others checking and I approached them that something happened when checking out the staff hassled us and rang three times in 30 minutes well before check out time which we where informed of by the breakfast staff we both heard numerous people complain about the reception staff and there attempts to rectify there mistakes was nothing short of rude

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - PoolKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - SvitKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - BadrumKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - SvitKuta Central Park Hotel Bali - GymKuta Central Park Hotel Bali - BadtunnaKuta Central Park Hotel Bali - BadtunnaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - MötesrumKuta Central Park Hotel Bali - MötesrumKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - LekplatsKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - BufféKuta Central Park Hotel Bali - Mat och dryck


AS-AGWEB-3A06