Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Legian, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Quest Hotel Kuta central Park

Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Gym Kuta Central Park Hotel Bali - Restaurang Kuta Central Park Hotel Bali - Badtunna Kuta Central Park Hotel Bali - Badtunna Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Barnklubb Kuta Central Park Hotel Bali - Lekplats Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Gym Kuta Central Park Hotel Bali - Café Kuta Central Park Hotel Bali - Mötesrum Kuta Central Park Hotel Bali - Mötesrum
Kuta Central Park Hotel Bali - Kommunikationer Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Barnklubb Kuta Central Park Hotel Bali - Pool Kuta Central Park Hotel Bali - Barnklubb Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Restaurang Kuta Central Park Hotel Bali - Pub/lounge Kuta Central Park Hotel Bali - Barnklubb
Område: Kuta / Legian Antal rum: 225
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 1064 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,3
Alla recensioner (1064)
Sortera efter:
Karlerik T. Ensamresenär Sweden, den 3 februari 2014
bra hotell med god service. utmärkt frukostbuffe

god service. utmärkt frukostbuffe.gratis transporter
7,7
jag trivdes mycket bra på hotellet. vid problem fick man mycket snabb hjälp. utmärkt frukostbuffe
Jacquline S. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2014
fint hotell med trevlig personal

rummen, frukost, hjälpsamhet,
9
Superfint hotell med bra pool och god frukost. Hjälpsam och trevlig persona, stora och fina rum. Liger inte så "centralt" som det låter. Taxi in till centrum om du inte vill gå ca 20-25 min. Taxin tar ca 10 min. Annars jättefint hotell!
Imad G. Ensamresenär Sweden, den 20 januari 2014
Genom Resa Bara Weekend

Väldigt Hjälpsamma Personal, Bra Frukost, Och Ganska Hyfsat Läget...
5
Daniel E. Reste med partner Sweden, den 5 juli 2013
Inte så centralt som namnet antyder...

Vänlig och hjälpsam personal, god frukost buffe, välstädat. Basic standard interiör.
7
Hotellet uppfyllde förväntningarna, dock en aning långt till stranden och Kuta centrum.
Adriansa Z. Reste med partner Sweden, den 31 maj 2013
Ej prisvärt

Centralt, Matställen nära, Nattlivet
3,7
Eric D. Gruppresenär New Zealand, den 12 juli 2014
Great location at reasonable price

Location , room good, good breakfast
7
Good hotel in central location with free shuttle to beach and shops
Riana P. Affärsresenär Indonesia, den 5 juli 2014
Nice hotel in strategic location

Good location and Clean room
7,3
The check in process is a little slow...I order 2 rooms, but we can only check in 1 room at 2.30pm. The room is clean, but we got no window room...so there's no view.
Seau S. Reste med partner Malaysia, den 5 juli 2014
Amazing services provided by the hotel

Value for money, friendly staffs, best services
10
I went Bali for a 3 days 4 nights trip with my boyfriend. It is really surprised when we finishing our breakfast, suddenly we heard the birthday song in the restaurant and the staffs take a piece of cake written "happy birthday" appear in front of us. Thank you for giving me an unforgettable birthday celebration in Bali and thank you for services provided by this hotel.
Tuti S. Gruppresenär Indonesia, den 3 juli 2014
Love to back again

Clean, nice and cool
6
Im satisified to stay at this hotel, the room services very nice and cool swimming pool
Goh A. Reste med partner Malaysia, den 1 juli 2014
Comfortable stay in a central location

Big room, fast check-in & check-out , and shops and convenient store around the hotel.
7
Satisfied with the price we paid.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - GymKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - BadtunnaKuta Central Park Hotel Bali - BadtunnaKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - LekplatsKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - GymKuta Central Park Hotel Bali - CaféKuta Central Park Hotel Bali - MötesrumKuta Central Park Hotel Bali - MötesrumKuta Central Park Hotel Bali - KommunikationerKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - PoolKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - Barnklubb


AS-AGWEB-3A05