eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Pool Kuta Central Park Hotel Bali - Lobby Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum
Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Svit Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Badrum Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Gym Kuta Central Park Hotel Bali - Svit Kuta Central Park Hotel Bali - Gym Kuta Central Park Hotel Bali - Badtunna
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 225
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 1299 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
7,3
Alla recensioner (1299)
Sortera efter:
Karlerik T. Ensamresenär Sweden, den 3 februari 2014
bra hotell med god service. utmärkt frukostbuffe

god service. utmärkt frukostbuffe.gratis transporter
7,7
jag trivdes mycket bra på hotellet. vid problem fick man mycket snabb hjälp. utmärkt frukostbuffe
Jacquline S. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2014
fint hotell med trevlig personal

rummen, frukost, hjälpsamhet,
9
Superfint hotell med bra pool och god frukost. Hjälpsam och trevlig persona, stora och fina rum. Liger inte så "centralt" som det låter. Taxi in till centrum om du inte vill gå ca 20-25 min. Taxin tar ca 10 min. Annars jättefint hotell!
Imad G. Ensamresenär Sweden, den 20 januari 2014
Genom Resa Bara Weekend

Väldigt Hjälpsamma Personal, Bra Frukost, Och Ganska Hyfsat Läget...
5
Daniel E. Reste med partner Sweden, den 5 juli 2013
Inte så centralt som namnet antyder...

Vänlig och hjälpsam personal, god frukost buffe, välstädat. Basic standard interiör.
7
Hotellet uppfyllde förväntningarna, dock en aning långt till stranden och Kuta centrum.
Adriansa Z. Reste med partner Sweden, den 31 maj 2013
Ej prisvärt

Centralt, Matställen nära, Nattlivet
3,7
Lam N. Reste med partner Malaysia, den 19 oktober 2014
Kuta Design Hotel

Variety Breakfast, Nice Design, Comfort Room
7,7
Hotel overall conclusion is good, but a bit far from happening nightlife place.
Frenki F. Gruppresenär Indonesia, den 14 oktober 2014
Good hotel.

nice staff, fast wifi, clean
7,7
Good hotel. The place not far go to anywhere. Have a nice staff. And have a speed wifi. Even sometimes the staff forget to put the soap.☺
S S. Reste med partner Indonesia, den 13 oktober 2014
We will definitely come back again.

Good Location, good food and comfortable room.
9
I would recommend room on the first floor. It has window, near to the pool, restaurant and lobby but not noisy because of people in the pool. Room was nice and clean. We have enough space for our luggage and stuff. For transport, my husband and I rented a motorbike I texted them and they drop the motorbike off to the hotel. I pay directly in cash for three days, the price is without fuel. We were given 2 helmets and a raincoat so we were able to go around Kuta, Denpasar and a bit far to Bedugul using GPS on mobile phone.The hotel was nice, the breakfast also good, different kind of nasi goreng and soup everyday. Everything was good and I would like to stay in the hotel again.
Zul I. Familj med småbarn Singapore, den 12 oktober 2014
Dirty floors

Nearby to shops and food stalls.
6,7
Quite pleasant except for the dirty floors and the room is smaller compared to the pictures shown on the website. Staff are very friendly and provide good service.
Riska B. Reste med partner Indonesia, den 12 oktober 2014
Simple Hotel

Food, Gym, Simple
6,3
it was Nice

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - PoolKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - SvitKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - BadrumKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - GymKuta Central Park Hotel Bali - SvitKuta Central Park Hotel Bali - GymKuta Central Park Hotel Bali - BadtunnaKuta Central Park Hotel Bali - BadtunnaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - MötesrumKuta Central Park Hotel Bali - MötesrumKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - LekplatsKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - BufféKuta Central Park Hotel Bali - BufféKuta Central Park Hotel Bali - Mat och dryck


AS-AGWEB-3C03