eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Entré Kuta Central Park Hotel Bali - Pool Kuta Central Park Hotel Bali - Lobby Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum
Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Svit Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Gästrum Kuta Central Park Hotel Bali - Badrum Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidan Kuta Central Park Hotel Bali - Svit Kuta Central Park Hotel Bali - Gym Kuta Central Park Hotel Bali - Badtunna Kuta Central Park Hotel Bali - Badtunna
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 225
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 1390 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (1390)
Sortera efter:
Karlerik T. Ensamresenär Sweden, den 3 februari 2014
bra hotell med god service. utmärkt frukostbuffe

god service. utmärkt frukostbuffe.gratis transporter
7,7
jag trivdes mycket bra på hotellet. vid problem fick man mycket snabb hjälp. utmärkt frukostbuffe
Jacquline S. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2014
fint hotell med trevlig personal

rummen, frukost, hjälpsamhet,
9
Superfint hotell med bra pool och god frukost. Hjälpsam och trevlig persona, stora och fina rum. Liger inte så "centralt" som det låter. Taxi in till centrum om du inte vill gå ca 20-25 min. Taxin tar ca 10 min. Annars jättefint hotell!
Imad G. Ensamresenär Sweden, den 20 januari 2014
Genom Resa Bara Weekend

Väldigt Hjälpsamma Personal, Bra Frukost, Och Ganska Hyfsat Läget...
5
Daniel E. Reste med partner Sweden, den 5 juli 2013
Inte så centralt som namnet antyder...

Vänlig och hjälpsam personal, god frukost buffe, välstädat. Basic standard interiör.
7
Hotellet uppfyllde förväntningarna, dock en aning långt till stranden och Kuta centrum.
Adriansa Z. Reste med partner Sweden, den 31 maj 2013
Ej prisvärt

Centralt, Matställen nära, Nattlivet
3,7
Sagar C. Reste med partner India, den 21 november 2014
Value for money but no view from hotel

staff helpful,good food,pool
6,7
It was not great as we were honeymooners no view from our suite only one small window in a big room
Anna M. Reste med partner United Kingdom, den 21 november 2014
Lovely stay at Kuta Central Park hotel

Lovely staff, clean and well maintained resort, free wifi throughout resort inc in rooms
9
We had such an amazing time staying at this hotel, the staff are so friendly and welcoming, nothing is too much trouble for them and they greet you every time they see you in the hotel and ask how things are going. They have a free shuttle bus (minivan) that goes to many areas in kuta and drops you off wherever you'd like to go. This runs several times per day. The resort itself is beautiful, lovely gardens and landscaping, the pool has a swim up bar and is very clean, the room itself we stayed in was lovely too- massive bed, large sized room far enough away from pool to not be disturbed but not too far from amenities and restaurant. We enjoyed having wifi in our rooms to be able to upload our photos etc to Facebook from the comfort of our rooms, toiletries and water were replaced daily as required by housekeeping, really can't fault anyone or anything at this hotel. We had breakfast included in our package, and this varied every day, great selection of foods especially for a fussy vegetarian like myself, I never left the buffet room hungry! Thank you to all the staff who made our stay so wonderful for our first trip to Bali. We were travelling home to UK from Australia so may not get the chance to come back to Bali so we definitely feel they gave us the perfect stay to experience all the niceness Bali has to offer. Great hotel, fantastic staff and highly recommended - take me back!!!
Rose A. Gruppresenär Philippines, den 19 november 2014
good food and ambience

food, internet, service
9,3
Rita S. Familj med äldre barn Singapore, den 17 november 2014
Kuta central park hotel

clean, big and good breakfast spread
9,3
i enjoyed. value for money
Adeline S. Reste med partner Malaysia, den 17 november 2014
Great service with comfortable room

Room condition, cleanliness and staff very friendly
8,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - EntréKuta Central Park Hotel Bali - PoolKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - SvitKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - GästrumKuta Central Park Hotel Bali - BadrumKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet från insidanKuta Central Park Hotel Bali - SvitKuta Central Park Hotel Bali - GymKuta Central Park Hotel Bali - BadtunnaKuta Central Park Hotel Bali - BadtunnaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - RestaurangKuta Central Park Hotel Bali - MötesrumKuta Central Park Hotel Bali - MötesrumKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - LekplatsKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - BarnklubbKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - BufféKuta Central Park Hotel Bali - BufféKuta Central Park Hotel Bali - Mat och dryck


AS-AGWEB-3A07