Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

La Mirada Hotel

Dapdap, Lapu-Lapu, Mactan Island, Mactan Island, Filippinerna 6015 (Visa på karta)

Boka nu!

La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Lobby La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Pool La Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Lobby La Mirada Hotel Mactan Island - Lobby La Mirada Hotel Mactan Island - Strand La Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidan La Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidan
Område: Mactan Island Antal rum: 40

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 190
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
5,4
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (190)
Sortera efter:
Josefin H. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2013
Mycket fräscht hotell med gym och pool

Rummet var städar och fräscht, gymmet på bottenplan var nästintill nytt, trevlig service
8,3
Hade trott att hotellet skulle ligga lite närmare flygplatsen än vad det gjorde - tog ca 30-40 minuter med taxi. Väldigt rent och fräscht, och personalen var trevlig. Bodde endast en natt. Är mycket nöjd med min vistelse! TIllgång till pool både på hotellet, men även grannhotellet.
Tips om shopping: SM Mall är en 45 minuters taxiresa bort. Stort köpcenter! Bra om man vill fördriva lite tid, lätt att gå vilse! ;)
Anmäl det här omdömet
Larsson L. Familj med äldre barn Sweden, den 24 februari 2012
Märkligt ställe som brast i många avseenden

Nära flygplatsen
4
Kom till hotellet efter mycket letande av chauffören. Stället verkade vara relativt nytt och hörde ihop med två andra hotellkomplex (Soto Grande och Vista del mar). Dessa visste chaufförerna om vart de låg. Hade bokat en svit för 4 vuxna enligt Agodas annons men det visade sig vara en lägenhet med en enda dubbelsäng. Fick bråka rejält med personalen för att få in två extrasängar. Först ville de t.o.m ha betalt för dessa.Mkt halvfärdiga detaljer i lgh (ej inkoppplat vatten i köket) och otillfredsställande städning. Byggdamm kvar på dörrar och i duschen. Bedrövlig frukost som dock uppskattades av de väldigt många koreaner som bodde på stället.
Tips om att göra på hotellet: Som tur är kan man använda sig av Soto Grandes och Vista del Mars pooler och strand. Det kunde dock vara mer fräscht i och runt poolen. Reningsverken var avstängda och vi fick stöta på personal om att sätta på dessa.
Anmäl det här omdömet
Kook N. Affärsresenär South Korea, den 21 augusti 2015
There is no taxi, very far from main road

99% korean
3
its not like a hotel, more on condo. no room service even massage or food. very small pool and limited area for breakfast. you can not go out with taxi or even jeepney. you can ask taxi from staff, but sometimes there is no taxi more than an hour. if there is taxi, you need to pay additional 100 pesos for a ride. if you stay for business? never ever stay this hotel. and 99% are Korean.
Anmäl det här omdömet
Allexis D. Gruppresenär Philippines, den 3 augusti 2015
Good Place To Chill

Accommodating Staff. Good choices of food for breakfast. Peaceful.
8,3
Anmäl det här omdömet
John C. Familj med äldre barn Ireland, den 7 juni 2015
great stay

beach,pools, security
10
very friendly and helpful staff. we enjoyed our stay,and going back again in a few weeks time.
Anmäl det här omdömet
Mohammad Z. Ensamresenär Bangladesh, den 31 maj 2015
location

location
8,3
Anmäl det här omdömet
Ryan M. Ensamresenär Canada, den 4 maj 2015
Decent for the money

Clean, friendly service, gym
7,3
Anmäl det här omdömet
Hiroyuki N. Reste med partner Japan, den 4 maj 2015
Seclusion Hotel

clean and good 3 pools and environment
7,7
Taxi extra cost issue
Anmäl det här omdömet
Dennis I. Familj med småbarn Philippines, den 4 april 2015
nice place

The staff were very accommodating. The location of the pool is very nice because you won't feel the head the sun when you go swimming in the afternoon. nice place for a family vacation
7,7
I was very happy because we were upgraded to a suite room, quite a big room with sala, dining table and a kitchen sink. plus they sent an extra bed. The pool is very child friendly. It has also a very good location because you can't feel the heat of the sun when you go swimming in the afternoon. the staff were very friendly and accommodating.
Anmäl det här omdömet
Cheng S. Reste med partner Hong Kong, den 4 november 2014
Transport is an issue

value for money, friendly staff, location
7
I have been staying at this hotel many times. And I have commented on the transportation issue many times. It used to be that we jave to pay 50 pesos extra to call a cab to the hotel, because the hotel is far away from the main roads. Starting in November, the surcharge increases to 100 pesos. To put things in perspective, the costs of the meter charge from the hotel to the biggest mall on Mactan Island is about 130 pesos, whereas from the Hotel to Ayala Mall in Cebu is less than 300 pesos. The 100 pesos surcharge is really outrageous. But guests have no alternatives! There is no shuttle bus (which I have literally advocated for years) or any form of transport. Plus the taxis are not always available. I had to wait more than 1/2 hours on Saturday night. So plan your activities with that in mind. Again I ask the management to consider orgainizing a shuttle service, even for a charge. Otherwise I need really seriously think about the alternatives.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

La Mirada Hotel Mactan IslandLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - LobbyLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - PoolLa Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - LobbyLa Mirada Hotel Mactan Island - LobbyLa Mirada Hotel Mactan Island - StrandLa Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidanLa Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3C06