Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

La Mirada Hotel

Angasil Road, Mactan Lapu-lapu City, Mactan, Mactan Island, Filippinerna 6015 (Visa på karta)

Boka nu!

La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Lobby La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Pool La Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan La Mirada Hotel Mactan Island - Restaurang La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Gästrum La Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan La Mirada Hotel Mactan Island - Lobby La Mirada Hotel Mactan Island - Lobby La Mirada Hotel Mactan Island - Strand La Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidan La Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidan
Område: Mactan Antal rum: 40

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 199 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
5,5
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
5,9
Alla omdömen (199)
Sortera efter:
Josefin H. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2013
Mycket fräscht hotell med gym och pool

Rummet var städar och fräscht, gymmet på bottenplan var nästintill nytt, trevlig service
8,3
Hade trott att hotellet skulle ligga lite närmare flygplatsen än vad det gjorde - tog ca 30-40 minuter med taxi. Väldigt rent och fräscht, och personalen var trevlig. Bodde endast en natt. Är mycket nöjd med min vistelse! TIllgång till pool både på hotellet, men även grannhotellet.
Tips om shopping: SM Mall är en 45 minuters taxiresa bort. Stort köpcenter! Bra om man vill fördriva lite tid, lätt att gå vilse! ;)
Anmäl det här omdömet
Larsson L. Familj med äldre barn Sweden, den 24 februari 2012
Märkligt ställe som brast i många avseenden

Nära flygplatsen
4
Kom till hotellet efter mycket letande av chauffören. Stället verkade vara relativt nytt och hörde ihop med två andra hotellkomplex (Soto Grande och Vista del mar). Dessa visste chaufförerna om vart de låg. Hade bokat en svit för 4 vuxna enligt Agodas annons men det visade sig vara en lägenhet med en enda dubbelsäng. Fick bråka rejält med personalen för att få in två extrasängar. Först ville de t.o.m ha betalt för dessa.Mkt halvfärdiga detaljer i lgh (ej inkoppplat vatten i köket) och otillfredsställande städning. Byggdamm kvar på dörrar och i duschen. Bedrövlig frukost som dock uppskattades av de väldigt många koreaner som bodde på stället.
Tips om att göra på hotellet: Som tur är kan man använda sig av Soto Grandes och Vista del Mars pooler och strand. Det kunde dock vara mer fräscht i och runt poolen. Reningsverken var avstängda och vi fick stöta på personal om att sätta på dessa.
Anmäl det här omdömet
Donald U. Reste med partner Canada, den 1 februari 2016
Great rate from Agoda

Gym. Pool. View
10
Our second stay at this location. We really loved it! Hope to spend some time there again.
Anmäl det här omdömet
Yoohan S. Affärsresenär Philippines, den 10 december 2015
Satisfied

Room, Nice swimming pool, Staff
9,7
It was great stay nice view of swimming pool and beach at the balcony,clean and comfortable room,and accommodating staff.
Anmäl det här omdömet
Kook N. Affärsresenär South Korea, den 21 augusti 2015
There is no taxi, very far from main road

99% korean
3
its not like a hotel, more on condo. no room service even massage or food. very small pool and limited area for breakfast. you can not go out with taxi or even jeepney. you can ask taxi from staff, but sometimes there is no taxi more than an hour. if there is taxi, you need to pay additional 100 pesos for a ride. if you stay for business? never ever stay this hotel. and 99% are Korean.
Anmäl det här omdömet
Riccardo G. Reste med partner Italy, den 18 augusti 2015
Good location, services a little limited yet

Location, seashore, staff performance
7,7
The staff was very friendly and helpful, and the location is nice, even if the beach still need some work to be defined as "white" and rock-free. Services are still a little bit limited, and only one restaurant is not really enough for the three buildings around. Anyway, the rooms are spacious and clean.
Anmäl det här omdömet
Allexis D. Gruppresenär Philippines, den 3 augusti 2015
Good Place To Chill

Accommodating Staff. Good choices of food for breakfast. Peaceful.
8,3
Anmäl det här omdömet
Neil A. Affärsresenär Philippines, den 2 augusti 2015
La Mirada Hotel
2,7
I originally booked a room in La Mirada, but when I arrived at the hotel, the front desk informed me that they moved my room into one of their other hotels in the area (2 buildings away) which is considerably much much older! Their reason was because all their rooms at La Mirada were already fully-booked even though I have already paid my room in full thru Agoda. Definitely not coming back.
Anmäl det här omdömet
John C. Familj med äldre barn Ireland, den 7 juni 2015
great stay

beach,pools, security
10
very friendly and helpful staff. we enjoyed our stay,and going back again in a few weeks time.
Anmäl det här omdömet
Mohammad Z. Ensamresenär Bangladesh, den 31 maj 2015
location

location
8,3
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

La Mirada Hotel Mactan IslandLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - LobbyLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - PoolLa Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanLa Mirada Hotel Mactan Island - RestaurangLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - GästrumLa Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanLa Mirada Hotel Mactan Island - LobbyLa Mirada Hotel Mactan Island - LobbyLa Mirada Hotel Mactan Island - StrandLa Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidanLa Mirada Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06