Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ladebua Hotel

1 Rat-U-Thid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Badrum Ladebua Hotel Phuket - Badrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum
Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Badrum Ladebua Hotel Phuket - Lobby Ladebua Hotel Phuket - Entré Ladebua Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Ladebua Hotel Phuket - Reception Ladebua Hotel Phuket - Lobby Ladebua Hotel Phuket - Faciliteter Ladebua Hotel Phuket - Hotellet från insidan Ladebua Hotel Phuket - Hotellet från insidan
Område: Patong Antal rum: 22
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 438
omdömen

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,8
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (438)
Sortera efter:
Yucheng L. Gruppresenär China, den 7 maj 2013
价格便宜,不错的酒店

吃喝玩乐,一应俱全。
8
Goeran J. Ensamresenär Sweden, den 31 maj 2012
utmärkt läge med trevlig personal

nära nöjen men ändå avskilt
8,7
Hotellet låg in på en sidogata inte långt från bangla road. Läget var perfekt. Hade tur som redan första dagen hittade en genväg till stranden som annars ligger en bra bit bort om man ska gå runt. Mycket trevlig och hjälpsam personal.Rummet var bättre än jag trott. Klart godkänt. Göran
Sandra T. Reste med partner Sweden, den 14 februari 2011
Bra enkelt hotell

Trevlig personal!
8
Bra pris för ett enkelt hotell, mycket trevlig personal. Minus att det saknar pool men det tar 5 minuter till havet.
Ester S. Gruppresenär Indonesia, den 12 juni 2015
nice hotel...near to the beach

price ok...safety ...clean
6
nice room and big bed
Liew K. Ensamresenär Malaysia, den 5 maj 2015
👍🏻👍🏻

Clean, near to everywhere I wanna to go, wifi is good,
8
Good
Dyron H. Ensamresenär Philippines, den 4 maj 2015
Recommended if you stay in Center of Patong

Clean Room, Friendly Staff, Location
10
Lovely stay! I would stay again when I am back. Price if ok, clean is always clean, big room, big bed, location is superb.
Mandy L. Reste med partner Malaysia, den 16 april 2015
Good stay

Location, big room, cleanliness
7
Our stay for 4 nights was ok. The hotel is near to Bangla Road & Jungceylon.
Joanne P. Reste med partner United Kingdom, den 17 mars 2015
Good experience

Location, room, staff
8,3
We stayed here three nights, the location was brilliant, staff were so friendly and would help you with anything you needed. It's great value for money, the rooms were spacious and modern, very clean, fresh towels everyday, and Wifi was really good. Would definitely stay here again!
Siew W. Gruppresenär Malaysia, den 4 mars 2015
Great stay spoilt by dishonest staff.

Good location, clean & huge nice room, dishonest staff.
6,7
We enjoyed our stay in Phuket at Ladebua. Room was nicely decorated, value for money, walking distance to famous spots / beach / food. Despite of a small incident of toilet pipe burst, overall was ok. However, everything spoilt by dishonest staff that supplied used amenities upon check-in and was only discovered in bill at check-out. We disagreed but staff insisted us to pay and eventually we we paid as were in rush to airport. Fortunately I found photos evidence of hotel room used amenities upon check-in from my habits of taking photo on room set-up. Advise to check the amenities upon check-in as own record, in case any disputes. Recommended to stay.
Keith S. Ensamresenär United States of America, den 12 februari 2015
Great little boutique hotel...

Loved the location, the price and the staff.
10

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ladebua Hotel PhuketLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - BadrumLadebua Hotel Phuket - BadrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - BadrumLadebua Hotel Phuket - LobbyLadebua Hotel Phuket - EntréLadebua Hotel Phuket - Hotellet från utsidanLadebua Hotel Phuket - ReceptionLadebua Hotel Phuket - LobbyLadebua Hotel Phuket - FaciliteterLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Ladebua Hotel, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03