Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ladebua Hotel

1 Rat-U-Thid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Badrum Ladebua Hotel Phuket - Badrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum
Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Gästrum Ladebua Hotel Phuket - Badrum Ladebua Hotel Phuket - Lobby Ladebua Hotel Phuket - Entré Ladebua Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Ladebua Hotel Phuket - Reception Ladebua Hotel Phuket - Lobby Ladebua Hotel Phuket - Faciliteter Ladebua Hotel Phuket - Hotellet från insidan Ladebua Hotel Phuket - Hotellet från insidan
Område: Patong Antal rum: 22
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 444
omdömen

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,8
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (444)
Sortera efter:
Yucheng L. Gruppresenär China, den 7 maj 2013
价格便宜,不错的酒店

吃喝玩乐,一应俱全。
8
Anmäl det här omdömet
Goeran J. Ensamresenär Sweden, den 31 maj 2012
utmärkt läge med trevlig personal

nära nöjen men ändå avskilt
8,7
Hotellet låg in på en sidogata inte långt från bangla road. Läget var perfekt. Hade tur som redan första dagen hittade en genväg till stranden som annars ligger en bra bit bort om man ska gå runt. Mycket trevlig och hjälpsam personal.Rummet var bättre än jag trott. Klart godkänt. Göran
Anmäl det här omdömet
Sandra T. Reste med partner Sweden, den 14 februari 2011
Bra enkelt hotell

Trevlig personal!
8
Bra pris för ett enkelt hotell, mycket trevlig personal. Minus att det saknar pool men det tar 5 minuter till havet.
Anmäl det här omdömet
Thani S. Reste med partner Qatar, den 2 augusti 2015
super good hotel

all is good
8,7
Anmäl det här omdömet
Benjamin S. Ensamresenär Singapore, den 30 juli 2015
One of the Best stays in Patong

Staff performace, location, clealiness
9
If you're staying in patong for a long time, this is the place for you. The staffs are friendly, the place is clean and comfortable, slots for you to park your motorbike. Just a few steps outside and you have 7-11. Worth the price i've paid for. Definitely staying here again.
Anmäl det här omdömet
Irfan A. Gruppresenär United Arab Emirates, den 21 juli 2015
Pethetic service

Location
3
First of all no answer to telephone calls. We were expecting airport pickup, however we hired a cab to the next worst thing... Precise location. It took us an hour to locate the hotel to find a front desk who also happened to be the room service. He took us to our rooms only to call us back within minutes with a rude info to relcated since there are some other guest occuping the given rooms. That was too much to handle and we promplty shifted other very comfy hotel nearby. Strongly recommend agaist this hotel as any requirements will be answered by a rude " check with agoda.com "
Anmäl det här omdömet
Ester S. Gruppresenär Indonesia, den 12 juni 2015
nice hotel...near to the beach

price ok...safety ...clean
6
nice room and big bed
Anmäl det här omdömet
Liew K. Ensamresenär Malaysia, den 5 maj 2015
👍🏻👍🏻

Clean, near to everywhere I wanna to go, wifi is good,
8
Good
Anmäl det här omdömet
Dyron H. Ensamresenär Philippines, den 4 maj 2015
Recommended if you stay in Center of Patong

Clean Room, Friendly Staff, Location
10
Lovely stay! I would stay again when I am back. Price if ok, clean is always clean, big room, big bed, location is superb.
Anmäl det här omdömet
Mandy L. Reste med partner Malaysia, den 16 april 2015
Good stay

Location, big room, cleanliness
7
Our stay for 4 nights was ok. The hotel is near to Bangla Road & Jungceylon.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ladebua Hotel PhuketLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - BadrumLadebua Hotel Phuket - BadrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - GästrumLadebua Hotel Phuket - BadrumLadebua Hotel Phuket - LobbyLadebua Hotel Phuket - EntréLadebua Hotel Phuket - Hotellet från utsidanLadebua Hotel Phuket - ReceptionLadebua Hotel Phuket - LobbyLadebua Hotel Phuket - FaciliteterLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidanLadebua Hotel Phuket - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Ladebua Hotel, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03