eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lake Lodge

20 Alwis Terrace, Colombo 03 Colpetty, Colombo, Sri Lanka (Visa karta)

Boka nu!

Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Café Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Reception Lake Lodge Colombo - Café Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Reception Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Balkong/terrass Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Omgivningar
Område: Colombo 03 Colpetty Antal rum: 13

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 649 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,4
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (649)
Sortera efter:
Roland G. Affärsresenär Sweden, den 6 april 2013
Bra litet Hotell med närhet till resturanger

Rent . Lungt läge, Centrallt
7,7
Peter E. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Designerhotell med utmärkt service

Rummen var jättefräscha, maten kanongod och servicen utomordentligt bra
9,7
Jag kan starkt rekommendera detta hotell. Det är ett nytt designerhotell i putsad betong med stora härliga moderna konstverk hängandes på väggarna. Rummen är väldigt fräscha och har bra wifi och bra kabelkanaler att roa sig med. Det enda som saknas är ett kylskåp på rummet men restaurangen kan stå till tjänst med väldigt goda drycker och maträtter och jag kan varmt rekommendera Sri Lanka curryn som en av deras signaturrätter. Servicen hos personalen är mycket bra och de gör allt för att skämma bort sina hotellgäster. Det finns bara bra saker att skriva om detta hotell.
Bo S. Ensamresenär Sweden, den 5 januari 2013
Nytt fräscht hotell, Rymliga rum bra badrum.

utmärkt service, hjälpsam personal, bra beläget hotell. Lugn sido gata
9
Ett av de bästa hotellen jag bott på de senaste två åren, Städningen var mycket bra. Restaurangen besökte jag med nöje flera gånger. Prisvärd och bra kvalitet Det var lätt att komma in till Colombo Centrum med buss, om man inte orkar gå.Det finns ett bra köpcentrum, Crescat, 10 min promenad från hotellet.
Lise-Lott J. Familj med äldre barn Sweden, den 24 juni 2012
Mycket trivsamt hotell.

Närheten till de centrala delarna av Colombo
9,3
Lätt att ta sig runt och till alla restauranger samt shoppingställen.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Mycket shopping i närheten samt bra restauranger och närheten till Gall Road.
Hannele A. Reste med partner Finland, den 23 februari 2012
Tjusigt hotell med fint badrum. Tyst läge.

Rent och fint. God mat.
9
Vi bodde där endast 2 nätter. Trevlig personal och god mat. Hann inte se så mycket av stan eftersom vi kom sent på kvällen till hotellet. Gångavstånd till varuhuset Odel.
Ayshwaria R. Reste med partner Belgium, den 18 augusti 2014
Nice cosy place to stay in colombo

Small hotel, good location, minimalist design
9,3
Our stay at Lake Lodge was very short but pleasant. The staff are friendly and the rooms are really clean and comfortable. If possible order the srilankan breakfast because this is more value for money than the western breakfast provided.
Julie H. Reste med partner United Kingdom, den 9 augusti 2014
a bit more average than we expected

location, room space,
7,3
This is a nice hotel but I think we expected a bit more based on the reviews. The room was nice but the lighting was a bit gloomy and as our window opened to a wall (very disappointing for this price) there wasn't great natural light. It sounds a bit petty but this was the most expensive place we stayed in Sri Lanka so our expectations were high. On arrival we asked for a Sri Lankan breakfast the next day but didn't get it because we hadn't followed the rule that you have to go down to reception and specifically order exactly what you want. On the day we were leaving at 11pm we were asked whether we wanted our room cleaned 3 times when we had clearly said no as we wanted to rest before our flight. However the phone kept ringing with the same question as we tried to rest. It is a nice hotel but not as nice as we expected.
Saeed H. Reste med partner Denmark, den 3 augusti 2014
Stylish boutique hotel in Colombo

Great retro design. Sri Lankan breakfast.. Attentive and friendly staff.
9,3
Have the Sri Lankan breakfast which is delicious. Food in restaurant looked good though we did not eat there. Comfortable beds and good showers in bathroom.
F. Z. Reste med partner Canada, den 25 juli 2014
Colombo comfort

Clean, comfortable, great staff and architecturally unique
9,7
Emma C. Familj med äldre barn United Kingdom, den 23 juli 2014
A fabulous gem of a hotel!

Staff, food, hotel interior
9,7
Fabulous! This place is gorgeous. The staff are fantastic and the Sri Lankan food is incredible. If you are visiting Sri Lanka and are staying in Colombo I would heartily recommend staying here. I can't wait to go back!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lake Lodge ColomboLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - CaféLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - ReceptionLake Lodge Colombo - CaféLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - ReceptionLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - Balkong/terrassLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Omgivningar

Kundrecensioner - Lake Lodge, Colombo

AS-AGWEB-3C03