Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lake Lodge

20 Alwis Terrace, Colombo 03 Colpetty, Colombo, Sri Lanka (Visa karta)

Boka nu!

Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Café Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Reception Lake Lodge Colombo - Café Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Reception Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Balkong/terrass Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Omgivningar
Läge: Colombo 03 Colpetty Antal rum: 13

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 593 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,4
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (593)
Roland G. Affärsresenär Sweden, den 6 april 2013
Bra litet Hotell med närhet till resturanger

Rent . Lungt läge, Centrallt
7,7
Peter E. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Designerhotell med utmärkt service

Rummen var jättefräscha, maten kanongod och servicen utomordentligt bra
9,7
Jag kan starkt rekommendera detta hotell. Det är ett nytt designerhotell i putsad betong med stora härliga moderna konstverk hängandes på väggarna. Rummen är väldigt fräscha och har bra wifi och bra kabelkanaler att roa sig med. Det enda som saknas är ett kylskåp på rummet men restaurangen kan stå till tjänst med väldigt goda drycker och maträtter och jag kan varmt rekommendera Sri Lanka curryn som en av deras signaturrätter. Servicen hos personalen är mycket bra och de gör allt för att skämma bort sina hotellgäster. Det finns bara bra saker att skriva om detta hotell.
Bo S. Ensamresenär Sweden, den 5 januari 2013
Nytt fräscht hotell, Rymliga rum bra badrum.

utmärkt service, hjälpsam personal, bra beläget hotell. Lugn sido gata
9
Ett av de bästa hotellen jag bott på de senaste två åren, Städningen var mycket bra. Restaurangen besökte jag med nöje flera gånger. Prisvärd och bra kvalitet Det var lätt att komma in till Colombo Centrum med buss, om man inte orkar gå.Det finns ett bra köpcentrum, Crescat, 10 min promenad från hotellet.
Lise-Lott J. Familj med äldre barn Sweden, den 24 juni 2012
Mycket trivsamt hotell.

Närheten till de centrala delarna av Colombo
9,3
Lätt att ta sig runt och till alla restauranger samt shoppingställen.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Mycket shopping i närheten samt bra restauranger och närheten till Gall Road.
Hannele A. Reste med partner Finland, den 23 februari 2012
Tjusigt hotell med fint badrum. Tyst läge.

Rent och fint. God mat.
9
Vi bodde där endast 2 nätter. Trevlig personal och god mat. Hann inte se så mycket av stan eftersom vi kom sent på kvällen till hotellet. Gångavstånd till varuhuset Odel.
Katie L. Reste med partner United Kingdom, den 12 april 2014
Good value, lovely hotel

The manager was great and the hotel is a nice retreat
9,3
We only stayed one night ahead of our departure flight but the hotel was lovely. It was far enough from the city centre to be quiet but a tuktuk was only around 100RS. The hotel is well designed and maintained, the ponds are candle lot at night which is pretty. The rooms were very clean as the shower was great. The manager organised our taxi for us which was very helpful. Generally a good all rounder!
Pradeep R. Reste med partner India, den 7 april 2014
Awesome

Great service;good food;centrally located
10
Great!
Raelene S. Affärsresenär Canada, den 22 mars 2014
Great for the Business Traveller

quiet, central location, good and reasonable restaurant
8
I usually stay at the Lake Lodge when I visit Colombo for business and will continue to do so. Good quality stay with friendly and efficient staff, and very clean and comfortable rooms.
Chow W. Affärsresenär Hong Kong, den 20 mars 2014
PLEASANT. GOOD FOOD, FRIENDLY STAFF, CLEAN ENVIRON

CLEAN ENVIRONMENT, FRIENDLY STAFF, GOOD FOOD
8,3
VERY PLEASANT PLACE TO STAY, THE STAFF WERE FRIENDLY AND WELCOMING. THE HOTEL IS VERY CLEAN AND ITS DESIGN IS SIMPLE, KIND OF MODERN AND TRADITIONAL HARMONIOUSLY MIX. THE ROOM COULD BE MORE SOUND PROOF AS WE WERE AWAKEN BY WORKERS FROM OUTSIDE. THE TV SCREEN ARE ALSO A BIT TOO SMALL CONSIDERING THEIR DISTANCE FROM THE BED. AN EFFORT COULD BE MADE ON THE ENTERTAINMENT SIDE OF THE HOTEL SUCH AS HAVING A BILLIARD TABLE AND LEISURE GAMES LIKE CHESS, BACKGAMMON AVAILABLE. OVERALL, WE RECOMEND LAKE LODGE HOTEL FOR ITS STRONG HOSPITALITY ASSETS.
Laura P. Reste med partner Spain, den 18 mars 2014
Great hotel

Really nice staff, good location, great food
10
Located in a quiet area, but not far from the city centre of Colombo, Lake Lodge is the perfect combination of design, comfort and efficient staff. It totally worths the price.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lake Lodge ColomboLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - CaféLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - ReceptionLake Lodge Colombo - CaféLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - ReceptionLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - Balkong/terrassLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Omgivningar

Kundrecensioner - Lake Lodge, Colombo

AS-AGWEB-3B06