eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lake Lodge

20 Alwis Terrace, Colpetty, Colombo, Sri Lanka (Visa på karta)

Boka nu!

Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Gästrum Lake Lodge Colombo - Café Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Reception Lake Lodge Colombo - Café Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Reception Lake Lodge Colombo - Lobby Lake Lodge Colombo - Balkong/terrass Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Hotellet från utsidan Lake Lodge Colombo - Omgivningar
Område: Colpetty Antal rum: 13

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 729 omdömen

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,5
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
8,1
Alla omdömen (729)
Sortera efter:
Ann-Charlotte W. Affärsresenär Sweden, den 15 november 2014
Fantastiskt trevligt hotell

Lake lodge har en mysig atmosfär med hemkänsla. Hotellet är centralt beläget. Rent o fräscht!
10
Vår vistelse på Lake lodge kändes mycket trevlig från första dagen. Vi stannade 6 nätter och åt bår middag där 2 av dessa. Maten var utsökt, jätte bra service, det finns inget att klaga på.
Roland G. Affärsresenär Sweden, den 6 april 2013
Bra litet Hotell med närhet till resturanger

Rent . Lungt läge, Centrallt
7,7
Peter E. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Designerhotell med utmärkt service

Rummen var jättefräscha, maten kanongod och servicen utomordentligt bra
9,7
Jag kan starkt rekommendera detta hotell. Det är ett nytt designerhotell i putsad betong med stora härliga moderna konstverk hängandes på väggarna. Rummen är väldigt fräscha och har bra wifi och bra kabelkanaler att roa sig med. Det enda som saknas är ett kylskåp på rummet men restaurangen kan stå till tjänst med väldigt goda drycker och maträtter och jag kan varmt rekommendera Sri Lanka curryn som en av deras signaturrätter. Servicen hos personalen är mycket bra och de gör allt för att skämma bort sina hotellgäster. Det finns bara bra saker att skriva om detta hotell.
Bo S. Ensamresenär Sweden, den 5 januari 2013
Nytt fräscht hotell, Rymliga rum bra badrum.

utmärkt service, hjälpsam personal, bra beläget hotell. Lugn sido gata
9
Ett av de bästa hotellen jag bott på de senaste två åren, Städningen var mycket bra. Restaurangen besökte jag med nöje flera gånger. Prisvärd och bra kvalitet Det var lätt att komma in till Colombo Centrum med buss, om man inte orkar gå.Det finns ett bra köpcentrum, Crescat, 10 min promenad från hotellet.
Lise-Lott J. Familj med äldre barn Sweden, den 24 juni 2012
Mycket trivsamt hotell.

Närheten till de centrala delarna av Colombo
9,3
Lätt att ta sig runt och till alla restauranger samt shoppingställen.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Mycket shopping i närheten samt bra restauranger och närheten till Gall Road.
Hannele A. Reste med partner Finland, den 23 februari 2012
Tjusigt hotell med fint badrum. Tyst läge.

Rent och fint. God mat.
9
Vi bodde där endast 2 nätter. Trevlig personal och god mat. Hann inte se så mycket av stan eftersom vi kom sent på kvällen till hotellet. Gångavstånd till varuhuset Odel.
Rebecca M. Reste med partner United Kingdom, den 27 april 2015
Great hidden gem! Perfect for our stopover.

The room, staff and the tea!
9,3
Perfect. Having flown from Sydney that day, the husband and I were exhausted. Lake lodge was welcoming and more than comforting. The staff stayed up to let us in at 4am and the room was clean, modern and inviting. Couldn't fault it.
Melanie M. Reste med partner Ireland, den 26 april 2015
Excellent

Excellent
10
Excellent
Melanie M. Reste med partner Ireland, den 25 april 2015
Personal service in chic surroundings.

Comfortable, Nice location and good design
10
This is a fantastic small group of villas, we thoroughly enjoyed our stay here as well as bentota. Very personal service in chic surroundings. The location of this hotel is great and is a bit removed from the chaotic side of Colombo, however, it is still very easy to get to the night light spots if that's what you are after.
Sara F. Reste med partner Malta, den 11 april 2015
A nice hotel in the heart of Colombo

Location, comfort and staff
9,3
Our stay was short but sweet. The location is in the heart of Colombo and the staff were very helpful and friendly. I would definitely stay there again!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lake Lodge ColomboLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - GästrumLake Lodge Colombo - CaféLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - ReceptionLake Lodge Colombo - CaféLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - ReceptionLake Lodge Colombo - LobbyLake Lodge Colombo - Balkong/terrassLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Hotellet från utsidanLake Lodge Colombo - Omgivningar


AS-AGWEB-3A04