eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hongkong Central / Sheung Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från utsidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Café Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gym Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mötesrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkong/terrass
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Svit Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Svit Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Svit Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck
Område: Hongkong Central / Sheung Wan Antal rum: 162
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 1019 omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,5
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (1019)
Sortera efter:
Bjorn H. Affärsresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Snyggt och trevligt

Trevliga mysiga rum
7,3
Mysiga fina rum Bra läge trevlig personal
Lydia E. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2012
Fräscht och fint

Rent, trevligt, mysigt
6,7
Loungen Breeze på våning 4 restaureras. Det hade varit trevligt om åtminstone det fanns en bar öppen där!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Strunta i Sky100 på ICC, åk istället upp till Ozone på Ritz Carlton i samma byggnad så kommer du 20 våningar högre upp och dessutom gratis!
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 18 oktober 2011
Bra läge men trångt

Läget är bra, rummen små men ok
6
Ok rum, lite dyrt, trång lobby och det känns inte som fyra stjärnor.
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 14 maj 2011
Bra läge men små och tråkiga rum

Mycket bra läge
6,3
Mycket bra läge i lan kwai fong nära till massor av bra restauranger och barer.
Janice B. Reste med partner Philippines, den 18 april 2015
Great location

Location, location, location
8
We loved that it is near the shops and restaurants. We can walk everywhere. The room is very small and the walls are thin so we can hear our neighbors' convos and it's not nice when they decide to have long discussions at 3am. The lobby smells strongly of air freshener. While the scent is nice, I had to hold my breath or I'll get a headache.
James O. Affärsresenär United Kingdom, den 1 april 2015
good location

location value clean
7
Robert S. Ensamresenär Philippines, den 13 mars 2015
fast check in & out, upgraded room

upgraded room, walking distance to HK Airport Express, near nightspots
7,3
quite good. Upgraded to harbor view room with balcony. Nice.
Julia P. Reste med partner United Kingdom, den 21 februari 2015
New Year stay

Location, Polite staff, comfortable room.
7,3
Good stay in central location. Close to ferries and many restaurants.
Bradley S. Ensamresenär Australia, den 15 februari 2015
Handy free Phone is a ripper.

This hotel provides a free mobile phone for calls and internet
8,7
Overall I was very satisfied with the Lan Kwai Fong Hotel. Best part this hotel provides a free mobile phone for calls and internet. Whilst travelling I just needed some local data and google maps perfect!
Eric M. Ensamresenär Australia, den 8 februari 2015
An excellent experience!

I loved the location of the hotel, really easy to walk everywhere and close to galleries and all the major shopping areas in Central.
10

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från utsidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - CaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GymLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - MötesrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkong/terrassLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - SvitLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - SvitLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - SvitLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryckLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryckLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryckLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck


AS-AGWEB-3B03