eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hongkong Central / Sheung Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från utsidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Café Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gym Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mötesrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidan Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gästrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkong/terrass
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Svit Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Svit Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Svit Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck
Område: Hongkong Central / Sheung Wan Antal rum: 162
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 1007 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,5
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (1007)
Sortera efter:
Bjorn H. Affärsresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Snyggt och trevligt

Trevliga mysiga rum
7,3
Mysiga fina rum Bra läge trevlig personal
Lydia E. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2012
Fräscht och fint

Rent, trevligt, mysigt
6,7
Loungen Breeze på våning 4 restaureras. Det hade varit trevligt om åtminstone det fanns en bar öppen där!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Strunta i Sky100 på ICC, åk istället upp till Ozone på Ritz Carlton i samma byggnad så kommer du 20 våningar högre upp och dessutom gratis!
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 18 oktober 2011
Bra läge men trångt

Läget är bra, rummen små men ok
6
Ok rum, lite dyrt, trång lobby och det känns inte som fyra stjärnor.
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 14 maj 2011
Bra läge men små och tråkiga rum

Mycket bra läge
6,3
Mycket bra läge i lan kwai fong nära till massor av bra restauranger och barer.
Bradley S. Ensamresenär Australia, den 15 februari 2015
Handy free Phone is a ripper.

This hotel provides a free mobile phone for calls and internet
8,7
Overall I was very satisfied with the Lan Kwai Fong Hotel. Best part this hotel provides a free mobile phone for calls and internet. Whilst travelling I just needed some local data and google maps perfect!
Eric M. Ensamresenär Australia, den 8 februari 2015
An excellent experience!

I loved the location of the hotel, really easy to walk everywhere and close to galleries and all the major shopping areas in Central.
10
Degan S. Affärsresenär United States of America, den 7 februari 2015
hip hotel

great location across the street from the most famous dim sum restaurant in UK. great friendly staff. you get the feeling that you're staying at the hotel where the rock stars stay.
7
I stayed in a small harbor view room. It was the most tiny room I have ever seen. A little too expensive for the lack of space. But it had a magnificent view with a balcony and was strangely glamorous. I had to switch hotels the second night so I could get a little bigger room to do my yoga stretches in.
Lai W. Affärsresenär Hong Kong, den 3 februari 2015
Good location but steep slope

good location, smiling face and clean room
6,7
very friendly staff and good location. However, the slope is a bit steep for old people.
Michael P. Affärsresenär Canada, den 31 januari 2015
Good stay as usual

Location, staff, cleanliness
8
I stay here reasonably often, and it rarely disappoints. The staff is great, the rooms are good size and layout for Hong Kong, and the location can't be beat.
Marco L. Reste med partner Canada, den 17 januari 2015
Staff attitude is bad

Nothing good
4,7
My recent stay at this hotel experience is bad , one of the staff member is not pleasant regarding his attitude toward the hotel guest and we were treat poorly by the hotel manager , I suggest not to stay there

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från utsidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - CaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GymLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - MötesrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hotellet från insidanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - GästrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkong/terrassLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - SvitLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - SvitLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - SvitLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryckLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryckLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryckLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Mat och dryck

Kundrecensioner - Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A02