Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lancaster Hotel

Matumbo Road, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Mactan Island, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

Lancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidan Lancaster Hotel Mactan Island - Reception Lancaster Hotel Mactan Island - Reception Lancaster Hotel Mactan Island - Reception Lancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan Lancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan Lancaster Hotel Mactan Island - Omgivningar Lancaster Hotel Mactan Island - Reception Lancaster Hotel Mactan Island - Pool Lancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan Lancaster Hotel Mactan Island - Pool Lancaster Hotel Mactan Island - Faciliteter Lancaster Hotel Mactan Island - Pool Lancaster Hotel Mactan Island - Pool Lancaster Hotel Mactan Island - Restaurang Lancaster Hotel Mactan Island - Pool
Lancaster Hotel Mactan Island - Omgivningar Lancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan Lancaster Hotel Mactan Island - Restaurang Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum Lancaster Hotel Mactan Island - Gästrum
Område: Mactan Island Antal rum: 42

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

baserat på 368
omdömen

Valuta för pengarna
6,6
Läge
6,8
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
6,0
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
5,5
Alla omdömen (368)
Sortera efter:
Bo A. Ensamresenär Sweden, den 21 juli 2013
nära flygplatsen och fri transfer till dito.

läget fri shuttle stort rum
4,7
för ändamålet helt ok jag var på hemväg tidig avgång så 5 minuter till flygplatsen fri shuttle.
Anmäl det här omdömet
Isa A. Reste med partner Sweden, den 10 april 2013
Orolig, rädd, skräckinjagande hotell

Läget var nära flygplatsen
4,3
Ett ödelagt hotell som de försöker återuppliva. Konstiga ljud hörs under natten, vattenpumparna fungerar inte. Vissa hotellrum är inte ens färdiga, ser ut som i vissa äldre skräckfilmer. Jag rekommenderar INTE hotellet, trodde det var en svit jag bokat, men jag fick vara med i en skräckfilm istället.
Anmäl det här omdömet
Daniel E. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2012
funkar för backpackers

var kanske inte det frächaste men ändå stort och rymliga rum
5,7
det var inte så fräscha miljöer, korridorer, pool stolar mm. men rummen var ganska fräscha, mycket rymliga med kök och vardagsrumsdel. liten altan,
Anmäl det här omdömet
Niklas W. Gruppresenär Sweden, den 30 december 2014
Like a horror movie
2,7
Disaster
Anmäl det här omdömet
Iago C. Familj med småbarn Spain, den 13 november 2014
not so good

close to the airport,
4,7
no wifi in the room we were given, no food available, airport transfer on arrival requested didn't come, no room service came at all
Anmäl det här omdömet
Hsiuchuan Y. Ensamresenär Taiwan, den 5 november 2014
near airport

location
6
Anmäl det här omdömet
Michael M. Ensamresenär United States of America, den 15 oktober 2014
good staff

staff,room facilities,hot water
7
just a short stay 'cuz I had an early flight in the morning. very close to airport-great for that- but not an area I'd like to walk around at night. staff was great
Anmäl det här omdömet
Mark R. Ensamresenär New Zealand, den 4 oktober 2014
really bad standard
2,7
The hotel is really run down on a dirty back street with no quick access to any shops. I saw no one else in the few hours I stayed there...wonder why....the standard of the room was poor, the a/c didn't cool the room at all even after 3 hours of being on. No linen for the bed and no cellphone reception inside the hotel plus very poor WiFi signal (1 bar if standing right next to the door). The hotel was so poor quality that I left and went to another hotel even though there was no refund. Really do not recommend it.
Anmäl det här omdömet
Cherry A. Familj med småbarn Philippines, den 26 augusti 2014
Not that good to stay

The pool was nice. The location is near the airport which is nice.
5,3
My stay was not that good bec the air condition is not functioning well. The shower also not functioning well. No door mats. We found louse in our extra bed.
Anmäl det här omdömet
Yuen H. Familj med småbarn United Kingdom, den 27 juni 2014
Looks like a time sharing old apartment .

Friendly staff, near the airport and spacious room.
4
No hot water
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lancaster Hotel Mactan IslandLancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från utsidanLancaster Hotel Mactan Island - ReceptionLancaster Hotel Mactan Island - ReceptionLancaster Hotel Mactan Island - ReceptionLancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanLancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanLancaster Hotel Mactan Island - OmgivningarLancaster Hotel Mactan Island - ReceptionLancaster Hotel Mactan Island - PoolLancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanLancaster Hotel Mactan Island - PoolLancaster Hotel Mactan Island - FaciliteterLancaster Hotel Mactan Island - PoolLancaster Hotel Mactan Island - PoolLancaster Hotel Mactan Island - RestaurangLancaster Hotel Mactan Island - PoolLancaster Hotel Mactan Island - OmgivningarLancaster Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanLancaster Hotel Mactan Island - RestaurangLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - GästrumLancaster Hotel Mactan Island - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07