eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Lobby Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Lobby Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Pool Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gym Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Festvåning Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Mongkok Antal rum: 665
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 2533 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,1
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (2533)
Sortera efter:
Hakan W. Ensamresenär Sweden, den 15 februari 2014
Klanderfri vistelse på ett hotell med hög standard

Stort rum, tyst, bra standard
8,7
Bra, stort och tyst rum och nära till allt. Perfekt läge i mong kok.
Anders A. Reste med partner Sweden, den 30 mars 2013
Prisvärd lyx, bra läge

Läget, bemötandet, rummet
10
Ett mycket trevligt och professionellt bemötande, man kände sig verkligen välkommen. relativt stort rum med fantastisk utsikt, skön säng och ett väl utrustat pentry. Här finns det man behöver och lite till. Pool på taket, nära till myllret i Mongkok, butiker, sevärdheter och t-bana.
Niclas C. Reste med partner Sweden, den 16 mars 2013
Högst möjliga betyg.

Runnet, servicen, frukostbuffen
10
Bästa hotellet alla kategorier för en citysemester eller affärsvistelse. Kan varmt rekommendera Langham place till alla som skall till Hong Kong.
Juwono T. Reste med partner Indonesia, den 4 januari 2013
Hotel ini dekat dengan pusat perbelanjaan mewah

mall langham
8
menyambung dengan mall yang bagus,ada h&m dan toko toko yg unik dan seibu,sekeliling hotel banyak seven eleven dan restoran yang murah
Tips om shopping: mall langham
Bjorn H. Reste med partner Sweden, den 30 oktober 2012
Utmärkt läge och bra service

bra frukost, välutrustat gym med suverän bastu avd.
9,3
Hade en underbar vecka på hotellet som erbjuder det mesta som behövs. Frukosten var suverän där fans allt. Poolen och takterassen var ett perfekt ställe för någon timmes avkoppling imellanåt. För oss som gillar att röra på sig hade hotellet ett välutrustat gym med en mycket bra bad o bastuavd. Tyvärr blev det ingen spa behandling då priset för dessa översteg våran budget. Hotellet hade flera fina restauranger, saknade kanske en lite enklare. En mysig bar utomhus fanns även på baksidan. Skulle utan tvekan ta in på samma hotell igen om jag återkommer till HongKong.
Jesper H. Ensamresenär Sweden, den 14 oktober 2012
Bra hotell lite små men trevliga rum.

Bra pool mycket bra gym.
6,3
Hade två bra dagar på hotellet lätt att checka in bra pool på taket med hot tub,gymmet mycket bra med jättefin utsikt.
Erin W. Familj med äldre barn Australia, den 16 september 2014
We loved langham place

The rooms were luxurious, the staff were fantastic, the beds were amazingly comfortable
9,7
We loved this hotel, everything was exceptional, even in a typhoon! What a great start to a boliday
Robin G. Reste med partner Australia, den 15 september 2014
Fantastic service & value

Club facility, staff and service
9
We had access to the club facility and it was fantastic. Staff ever willing to help and provide advise. Great value for money.
Chengyuan Z. Reste med partner United States of America, den 14 september 2014
Location, Location, Location

Location, Service, Spa
8,7
Tuck L. Reste med partner Singapore, den 9 september 2014
Deserves it's 5 star rating

Great facilities, good location and service
8,7
I was delayed getting in courtesy of Cathay Pacific - 14 hours delay so I only arrived on the morning of our next departure. I called the hotel and as it was pre-paid through Agoda, the hotel allowed me a late check out at 3 pm. We had a lunch meeting that day which we could not miss. The room was well appointed on the 23rd floor and spotless. The pool and gym were outstanding - did not have the chance to use them but decided to look at them to help decide whether I will stay there again. Location is great with a huge mall next door. Had lunch at the 2 Michelin Star Ming Court Restaurant in the hotel. Very average dim sum and great company and ambiance made up for it. Will stay there again.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Langham Place Mongkok Hotel Hong KongLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PoolLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - GymLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/loungeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - FestvåningLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SvitLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SvitLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SvitLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum


AS-AGWEB-3A03