Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lanna Thai Guesthouse

41/8 Soi 6 Loikroh Road, Nattmarknad, Chiang Mai, Thailand 50100 (Visa på karta)

Boka nu!

Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidan Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Restaurang Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Trädgård Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidan Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidan Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidan Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidan Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidan Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidan Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan
Område: Nattmarknad Antal rum: 28
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 494
omdömen

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,7
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (494)
Sortera efter:
Nicola L. Reste med partner Sweden, den 1 maj 2014
Bra Hotel

Bra Hotel, nära alt annat, centrum, city...
9
Bra Hotel, nära alt annat, centrum, city... Bra, trevligt personal
Anmäl det här omdömet
Nicola L. Ensamresenär Sweden, den 24 april 2013
Ett bra hotell

Nära till alla affärer, restaurang, nattliv etc...
9
Jätte bra ett litet hotell och trevligt personal..
Anmäl det här omdömet
Nicola L. Ensamresenär Sweden, den 15 april 2013
billigt boende med detta hotellet central läge

billigt boende med detta hotellet central läge
8,3
billigt boende med detta hotellet central läge i Chiang Mai
Anmäl det här omdömet
Prasannah S. Ensamresenär Sweden, den 20 januari 2012
Trevlig personal

Rent och trevligt
9,7
Trevlig personal som kunde ordna det man bad om. Hotellet ligger dessutom vid Nightbazaar område, men man störs inte av ljudet. De kunde ordna med sightseeing tours, så man slipper göra mycket själv. Free wifi.
Tips om shopping: Nightbazaar, shoppa & prova olika maträtter
Anmäl det här omdömet
Cathryn T. Ensamresenär Australia, den 21 juli 2015
Great location for a beaut motel

Friendly staff, behind the Night Bazaar and the clean rooms
9
Loved my stay at Lanna! Came back a 2nd time because it's so good!
Anmäl det här omdömet
Ong H. Familj med äldre barn Malaysia, den 15 juli 2015
First travel to thailand

Locality, value for money & helpful staff
7,7
Good
Anmäl det här omdömet
John F. Reste med partner United Kingdom, den 30 juni 2015
bed bugs

Location
6,3
The location was very good .the staff where good ,but I had to check out early as I was coverd in bed bug bites.They changed our room but we had the same problem. we where booked in for 30 days but left after 16 days. I asked for my money back but the manager refused.
Anmäl det här omdömet
Ahmad S. Ensamresenär Singapore, den 21 juni 2015
Good location esp for muslim traveller

Gud location, near mosque, many halal food outlets n very near nite bazaar
7
Very peaceful n pleasant stay. As a muslim traveller a five minute walk to the mosque is a bonus n on top of that there a abt a dozen halal food outlets to choose from. Surrounded by nite bazaar like the chiangmai, kalare n anusorn just minutes walk from hotel. Anusorn being the nearest just about 20 meters away fr htl entrance. The sunday nite market is also near there. Just do your shopping or hunt your souvinir ar these nite bazaar is enough. Need not go to warorot mkt also walking distance (20min walk) fr htl, cos u can find better n nicer things at the nite bazaar. Highly recommended to muslim travellers.
Anmäl det här omdömet
Roland C. Familj med småbarn United States of America, den 3 april 2015
Budget stay

location, clean and confort
8,3
A +++
Anmäl det här omdömet
Boudewijn C. Ensamresenär Netherlands, den 7 mars 2015
Nice hotel very close (walking) to the Nighbazar.

Location,staff ,breakfast
9
Very nice stay in this hotel, friendly staff, good room with airco,bathroom. Only 5 minutes walking to the Nightbazar. When i go back to Chiang Mai, i will book this hotel again, sure.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lanna Thai Guesthouse Chiang MaiLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - RestaurangLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - TrädgårdLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - GästrumLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - GästrumLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - GästrumLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Lanna Thai Guesthouse, Chiang Mai

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03