Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Legian Village Hotel

Jl. Padma Legian, Legian, Bali, Indonesien (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Pension Joni
Legian Village Hotel Bali - Pool Legian Village Hotel Bali - Reception Legian Village Hotel Bali - Lobby Legian Village Hotel Bali - Lobby Legian Village Hotel Bali - Trädgård Legian Village Hotel Bali - Badrum Legian Village Hotel Bali - Spa Legian Village Hotel Bali - Lobby Legian Village Hotel Bali - Gästrum Legian Village Hotel Bali - Gästrum Legian Village Hotel Bali - Gästrum Legian Village Hotel Bali - Pool Legian Village Hotel Bali - Pool Legian Village Hotel Bali - Omgivningar Legian Village Hotel Bali - Omgivningar Legian Village Hotel Bali - Trädgård
Område: Legian

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 815
omdömen

Valuta för pengarna
7,3
Läge
7,9
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (815)
Sortera efter:
Karl B. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2010
lugnt läge mitt i legian

Det var ett fint bemötande och trevlig personal. Joni 2 var lugnt.
8
Bodde denna gång i Joni 2 och det var betydligt lungnare då denna del låg in en bit från gatan och man då slapp trafiken och alla försäljare. Poolen var bättre och personalen trevlig.Det var nära både till stranden och till restaurangen och shopping runt omkring.Det som fattades i den byggnaden vi bodde i var att det inte fanns balkong, det fanns det i de andra byggnaderna. Vi hade uppgraderat oss från superior men tycker inte att rummet blev bättre utan bara läget.
Anmäl det här omdömet
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 3 februari 2010
Bra hotell

Priset
6
Bra service pa hotellet. Vanlig personal som hjalpte till med allt mojligt. Rummet var stort och rent och snyggt, stadades varje dag. Maten i restaurangen var mycket bra och varierande, bra service av personalen och billigt var det ocksa. Hotellet lag i ett bra forhallande till allt vad staden hade att erbjuda, manga barer och restauranger i narheten och nara till stranden. Detta hotell rekomenderas till alla som inte har alltfor stora ansprak pa hotell och comfort.
Anmäl det här omdömet
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 31 januari 2010
Bra hotell

Priset
6
Bra service pa hotellet. Vanlig personal som hjalpte till med allt mojligt. Rummet var stort och rent och snyggt, stadades varje dag. Maten i restaurangen var mycket bra och varierande, bra service av personalen och billigt var det ocksa. Hotellet lag i ett bra forhallande till allt vad staden hade att erbjuda, manga barer och restauranger i narheten och nara till stranden. Detta hotell rekomenderas till alla som inte har alltfor stora ansprak pa hotell och comfort.
Anmäl det här omdömet
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 28 januari 2010
Mycket bra

Hotellet ligger mitt i smeten, så du kan gå till allt du behöver.
6
Jag stannade i en bottenvåning bungalow som var bra att inte behöva uppför trappor. Hotellet var trevligt och tyst så att du kunde fly all galenskap. Rummen var mycket rena, och staff very friendly. The breakfast very small, så jag köpte frukost. För det pris jag fick betala sa var mycket nojd, bara inte förvänta sig något att blinka. Men det är en ren hotell med bra pool. Detta är inte en plats för smekmånad men för någon annan passar det utmarkt.
Anmäl det här omdömet
Joopie T. Reste med partner Indonesia, den 15 december 2009
ok

ac
6,7
ja do var det andra gongen vi e har,,tycker det e ok hotell fro det priset man sover ju mest bara och kan anvanda pengarna till nojen o shopping,,ac ,o rummet e helt ok bara lite trokig frukust men helt ok
Anmäl det här omdömet
Joopie T. Reste med partner Indonesia, den 12 december 2009
ok

Ac va bra,,nara til shoping
6,7
rummet var ok ,ac bra servicen var bra ,,nara till stranden och shopingen.mysiga smogator att strossa runt po,restaurangen e mysig med underhollning po kvallarna och internet var bra att det fanns,so i hel het var det ok hotell for priset po hotell rummet
Anmäl det här omdömet
Jose O. Gruppresenär Australia, den 30 augusti 2015
Pleasant and practical

Closeness to the beach. Cheap beer and food all around. Great for groups.
7,3
Stay was ok. The hotel provided what it promised to provide. Clean and functional. Beds were a bit hard. Bring your own shampoo and toiletries. You can walk to a lot of places near by, catch a taxi right outside the door and find plenty of food and drink options around the hotel (including in the hotel, which was good). Breakfast was just ok. Beer at the hotel's bar was always cold!
Anmäl det här omdömet
Colm H. Ensamresenär Australia, den 30 augusti 2015
Excellent value

Clean rooms, friendly staff, great location
8
Clean rooms, friendly staff, great location
Anmäl det här omdömet
Mariane C. Ensamresenär Australia, den 15 augusti 2015
Great Location

Location, walking distance to many restaurants, friendly staff
9
Pleasant stay at the legian village hotel
Anmäl det här omdömet
David M. Gruppresenär Australia, den 13 augusti 2015
Legian Stop Off

Location,Location,Location
7,3
5 Blokes, 5 Board Bag Coffins and 3 days to waste meant Hotel Legian was perfect.Great security meant no lugging of board bags anywhere just leave then in reception. The superior rooms are away from the main area of the hotel down an alley which meant quiet rooms and own pool. All the staff were helpful and the front desk terrific. A walk to the beach and a walk to plenty of restaurants, bars, TV big screens, shops etc. make this a great budget hotel. Be prepared for some little inconveniences that are usually fixed by staff and remember it's budget but for the price, great.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Legian Village Hotel BaliLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - ReceptionLegian Village Hotel Bali - LobbyLegian Village Hotel Bali - LobbyLegian Village Hotel Bali - TrädgårdLegian Village Hotel Bali - BadrumLegian Village Hotel Bali - SpaLegian Village Hotel Bali - LobbyLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - OmgivningarLegian Village Hotel Bali - OmgivningarLegian Village Hotel Bali - Trädgård


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02