Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Legian Village Hotel

Padma Street, Legian, Bali, Indonesien 80361

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 845 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,3
Läge
7,9
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (845)
Sortera efter:
Karl B. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2010
lugnt läge mitt i legian

Det var ett fint bemötande och trevlig personal. Joni 2 var lugnt.
8
Bodde denna gång i Joni 2 och det var betydligt lungnare då denna del låg in en bit från gatan och man då slapp trafiken och alla försäljare. Poolen var bättre och personalen trevlig.Det var nära både till stranden och till restaurangen och shopping runt omkring.Det som fattades i den byggnaden vi bodde i var att det inte fanns balkong, det fanns det i de andra byggnaderna. Vi hade uppgraderat oss från superior men tycker inte att rummet blev bättre utan bara läget.
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 3 februari 2010
Bra hotell

Priset
6
Bra service pa hotellet. Vanlig personal som hjalpte till med allt mojligt. Rummet var stort och rent och snyggt, stadades varje dag. Maten i restaurangen var mycket bra och varierande, bra service av personalen och billigt var det ocksa. Hotellet lag i ett bra forhallande till allt vad staden hade att erbjuda, manga barer och restauranger i narheten och nara till stranden. Detta hotell rekomenderas till alla som inte har alltfor stora ansprak pa hotell och comfort.
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 31 januari 2010
Bra hotell

Priset
6
Bra service pa hotellet. Vanlig personal som hjalpte till med allt mojligt. Rummet var stort och rent och snyggt, stadades varje dag. Maten i restaurangen var mycket bra och varierande, bra service av personalen och billigt var det ocksa. Hotellet lag i ett bra forhallande till allt vad staden hade att erbjuda, manga barer och restauranger i narheten och nara till stranden. Detta hotell rekomenderas till alla som inte har alltfor stora ansprak pa hotell och comfort.
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 28 januari 2010
Mycket bra

Hotellet ligger mitt i smeten, så du kan gå till allt du behöver.
6
Jag stannade i en bottenvåning bungalow som var bra att inte behöva uppför trappor. Hotellet var trevligt och tyst så att du kunde fly all galenskap. Rummen var mycket rena, och staff very friendly. The breakfast very small, så jag köpte frukost. För det pris jag fick betala sa var mycket nojd, bara inte förvänta sig något att blinka. Men det är en ren hotell med bra pool. Detta är inte en plats för smekmånad men för någon annan passar det utmarkt.
Joopie T. Reste med partner Indonesia, den 15 december 2009
ok

ac
6,7
ja do var det andra gongen vi e har,,tycker det e ok hotell fro det priset man sover ju mest bara och kan anvanda pengarna till nojen o shopping,,ac ,o rummet e helt ok bara lite trokig frukust men helt ok
Joopie T. Reste med partner Indonesia, den 12 december 2009
ok

Ac va bra,,nara til shoping
6,7
rummet var ok ,ac bra servicen var bra ,,nara till stranden och shopingen.mysiga smogator att strossa runt po,restaurangen e mysig med underhollning po kvallarna och internet var bra att det fanns,so i hel het var det ok hotell for priset po hotell rummet
Jodie P. Reste med partner Australia, den 15 maj 2016
7 day stay
5,3
Great place - not too busy close to beach - staff friendly but domineering - only criticism is po doesn't get much sun for relaxing beside - recommend highly for a decent cheap hotel
Rebecca G. Ensamresenär Australia, den 5 maj 2016
Bali hotel on budget
6
You're paying under $50 a night, value for money is good.. rooms are cleaned well, facilities are bit old in some buildings but what do you expect for cheap room.. It's safe and quiet when the band has stopped playing down stairs (you don't come to Bali to sleep Before 9pm) fantastic pool and bar.. Overall not bad, I've stayed in many hotels in Kuta and I'll say the best aspect is that the aircon actually works well in the room I had (split system aircon not a shared one with all rooms) The internet could do with a massive overhaul, it drops out all the time and you have to constantly log on (if you can get on) all fixable with the right equipment, purchasing a cheap dlink / asus access point isn't the equipment I would use in a hotel and my company does this for a living.. Other then a few little things I have no problem with the room. FYI if you can't use stairs well I'd suggest getting a type of room on the ground :)
Meaghan M. Reste med partner Australia, den 25 april 2016
1st timers
6,7
We went to bali for the first time. From the minute we arrived staff were so amazing greated us with ice cold drinks which was perfect after long hot car ride. We were taken to our room which was more beautiful than the pictures. The hotel grounds were stunning. The food was amazing im a chef and i was blown away. One of the best steaks my partner has ever had. The staff were amazing so freindly, kind and hospitable. They were great with other children staying at the hotel. The pool was always at perfect temperature. Of a morning you would see the staff scrubbing the grates around the pool. Very clean. The only fault i could find and this is just being picky but the shower temp went from cold to hot and could get a stable temp. I was blown away cant wait to go back was very sad to leave.
Johannes B. Ensamresenär Netherlands, den 16 februari 2016
holiday
5,3
nice place
1 - 6 av 6 omdömen
Legian Village Hotel BaliLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - ReceptionLegian Village Hotel Bali - LobbyLegian Village Hotel Bali - ReceptionLegian Village Hotel Bali - TrädgårdLegian Village Hotel Bali - BadrumLegian Village Hotel Bali - SpaLegian Village Hotel Bali - LobbyLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - OmgivningarLegian Village Hotel Bali - OmgivningarLegian Village Hotel Bali - TrädgårdLegian Village Hotel Bali - RestaurangLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - UtsiktLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - RestaurangLegian Village Hotel Bali - RestaurangLegian Village Hotel Bali - RestaurangLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - TrädgårdLegian Village Hotel Bali - TrädgårdLegian Village Hotel Bali - LobbyLegian Village Hotel Bali - RestaurangLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - RestaurangLegian Village Hotel Bali - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02