Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Legian Village Hotel

Padma Street, Legian, Bali, Indonesien 80361

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 837 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,3
Läge
7,9
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (837)
Sortera efter:
Karl B. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2010
lugnt läge mitt i legian

Det var ett fint bemötande och trevlig personal. Joni 2 var lugnt.
8
Bodde denna gång i Joni 2 och det var betydligt lungnare då denna del låg in en bit från gatan och man då slapp trafiken och alla försäljare. Poolen var bättre och personalen trevlig.Det var nära både till stranden och till restaurangen och shopping runt omkring.Det som fattades i den byggnaden vi bodde i var att det inte fanns balkong, det fanns det i de andra byggnaderna. Vi hade uppgraderat oss från superior men tycker inte att rummet blev bättre utan bara läget.
Anmäl det här omdömet
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 3 februari 2010
Bra hotell

Priset
6
Bra service pa hotellet. Vanlig personal som hjalpte till med allt mojligt. Rummet var stort och rent och snyggt, stadades varje dag. Maten i restaurangen var mycket bra och varierande, bra service av personalen och billigt var det ocksa. Hotellet lag i ett bra forhallande till allt vad staden hade att erbjuda, manga barer och restauranger i narheten och nara till stranden. Detta hotell rekomenderas till alla som inte har alltfor stora ansprak pa hotell och comfort.
Anmäl det här omdömet
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 31 januari 2010
Bra hotell

Priset
6
Bra service pa hotellet. Vanlig personal som hjalpte till med allt mojligt. Rummet var stort och rent och snyggt, stadades varje dag. Maten i restaurangen var mycket bra och varierande, bra service av personalen och billigt var det ocksa. Hotellet lag i ett bra forhallande till allt vad staden hade att erbjuda, manga barer och restauranger i narheten och nara till stranden. Detta hotell rekomenderas till alla som inte har alltfor stora ansprak pa hotell och comfort.
Anmäl det här omdömet
Kaj S. Ensamresenär Finland, den 28 januari 2010
Mycket bra

Hotellet ligger mitt i smeten, så du kan gå till allt du behöver.
6
Jag stannade i en bottenvåning bungalow som var bra att inte behöva uppför trappor. Hotellet var trevligt och tyst så att du kunde fly all galenskap. Rummen var mycket rena, och staff very friendly. The breakfast very small, så jag köpte frukost. För det pris jag fick betala sa var mycket nojd, bara inte förvänta sig något att blinka. Men det är en ren hotell med bra pool. Detta är inte en plats för smekmånad men för någon annan passar det utmarkt.
Anmäl det här omdömet
Joopie T. Reste med partner Indonesia, den 15 december 2009
ok

ac
6,7
ja do var det andra gongen vi e har,,tycker det e ok hotell fro det priset man sover ju mest bara och kan anvanda pengarna till nojen o shopping,,ac ,o rummet e helt ok bara lite trokig frukust men helt ok
Anmäl det här omdömet
Joopie T. Reste med partner Indonesia, den 12 december 2009
ok

Ac va bra,,nara til shoping
6,7
rummet var ok ,ac bra servicen var bra ,,nara till stranden och shopingen.mysiga smogator att strossa runt po,restaurangen e mysig med underhollning po kvallarna och internet var bra att det fanns,so i hel het var det ok hotell for priset po hotell rummet
Anmäl det här omdömet
Darren C. Ensamresenär Australia, den 12 januari 2016
Good value close to beach and bars

Big room, good location, friendly staff.
8
Enjoyed my 7 night stay. Close to some nice restaurants and bars. Short walk to Kuta action. Standard room in older building was bigger and more comfortable than superior room I stayed in last time. Cleaned daily. Big balcony. Pool looked a bit dirty but had friends staying near by with nice pool so not worried about that. Staff were friendly and helpful. Wifi didn't work first day but not their problem. All good after that. Will stay again if I'm on a budget. Very good price for what I got. Thanks.
Anmäl det här omdömet
Tanya R. Gruppresenär Australia, den 30 december 2015
Not renovated as advertised

Location, Privacy, Staff
6,7
We have been to Bali about 30 times. We stayed in the Legian Village (Joni 1) bungalow about 10 years ago. The room itself is not too bad and considered value for money at around $55 per night. The bathroom however is in urgent need of renovating. It is mouldy and smelly. It has a nice little garden and is private. The hotel itslef is not bad and the food not bad. The staff are great but the pool is always warm. Not just tepid, really warm like a hot spring and not refreshing at all. We decided to give it another try as it appeared the rooms had been renovated. They had not and my bad as I should have known for the price. If its too good to be true it usually is. The images shown for the bungalows are actually of the newly built section which opened during our stay. They are as mentioned brand new but are small. In all honesty the bungalow is good value for money at $55 per night if only the bathroom was reasonable which it is not. I am at a loss to understand why they would build the brand new units right opposite and not have the workmen renovate the bathrooms is the bungalow at the same time. But that's Bali logic for you. As always though we had a great time and used our favourite driver form Prestige Driving Service (Made Suarjana) he's on Facebook and has a website. If you are heading to Bali use ONLY this driver. Read his testimonials. You won't regret it.
Anmäl det här omdömet
Aubry B. Familj med äldre barn France, den 25 december 2015
Great location

Location staff value for money
8
Nice but way too noisy. Right on the road so not much privacy. Location is great.
Anmäl det här omdömet
Andrew V. Reste med partner Australia, den 7 december 2015
Back again. My 5th trip to Bali in 14 months.

The front office manager. Most helpful person you would like to mee
8,7
Great as usual. Food is consistently good and very reasonably priced. The staff are always pleasant. Just need better beds in the Bali rooms.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Legian Village Hotel BaliLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - ReceptionLegian Village Hotel Bali - LobbyLegian Village Hotel Bali - ReceptionLegian Village Hotel Bali - TrädgårdLegian Village Hotel Bali - BadrumLegian Village Hotel Bali - SpaLegian Village Hotel Bali - LobbyLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - GästrumLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - OmgivningarLegian Village Hotel Bali - OmgivningarLegian Village Hotel Bali - TrädgårdLegian Village Hotel Bali - RestaurangLegian Village Hotel Bali - PoolLegian Village Hotel Bali - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C05