eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 90, Friedrichshain, Berlin, Tyskland 10249 (Visa karta)

Boka nu!

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restaurang Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från insidan Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från insidan Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gästrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gästrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Mötesrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Mötesrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från utsidan Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gym Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gästrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Omgivningar Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Lobby Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gästrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Fritidsfaciliteter Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Reception Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gästrum
Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gästrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gästrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Mötesrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gästrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Mötesrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Mötesrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från utsidan Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gym Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Mötesrum Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från utsidan
Område: Friedrichshain Antal rum: 346
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 129 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,0
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (129)
Sortera efter:
Per G. Familj med äldre barn Sweden, den 7 augusti 2014
Missvisande försäljning

Rent, Tyst
5,7
Tråkigt när man bokar, och det står att det är fri Wifi på alla rum samt i allmänna utrymmen, när jag frågar i receptionen så visar det sig , Nej, det är det inte, att då ha med en tonåring som de sociala medierna är viktigt för,det blir tråkigt. Frukosten är fräsch, men personalen där var arrogant och verkade sliten och oengagerad. Det är rätt långt att gå till Alexandersplatz, men finns lokaltåg hållplats alldeles nära. Överreklamerat, kommer aldrig att bo där igen. Passar grupper och konferenser.
Roland K. Familj med äldre barn Sweden, den 5 juli 2013
Bästa hotellet i berlin?

Egna p-platser, snabb reception och väl fungerande luftkonditionering
9
Med egna p-platser gör att du kan lämna bilen under din vistelse i Berlin. Vill man inte nöja sig med alla aktiviteter/sevärdheter runt Alexanderplats så stannar spårvagnen utanför hotellet. Receptionen är snabb och effektiv, vilket gör in och utcheckningen snabb. Det finns även en egen snabbincheckning i lobbyn. Rummen är inte stora men väldisponerade och rena med bekväma sängar. Badrummet var väl underhållet med en stor dusch.
Jin Y. Reste med partner South Korea, den 17 februari 2015
Very good & clean hotel, but little bit far..

Cleaness, Value for money, Good facilities
8
It was very comfortable stay and very value for money. Staff was very kind and room was very clean and the room size was very suitable. We expected around 5mins walk from the station, however it was 10mins.. So we recommend to take tram (2 stations from the Alexanderplatz)when you travel. Apart from the distance, everything was so perfect!! (Oh, there was no spoon for coffee cups though..)
James S. Reste med partner United States of America, den 15 februari 2015
Nice place to stay in berlin

The location, the food and the vending machines
9,7
Great and quite. My battery wouldn't start from my car the last day and they helped me out.
Wan H. Affärsresenär Hong Kong, den 2 februari 2015
untrustable staff

fair location, fair meals, unhelpful staff
5,7
I stayed in the hotel for business and honestly I didn't demand much. The price is cheap so I sort of lower my expectation. However, there is one point i was very very dissatisfied. When I sent my laundry,I clearly told a staff that I will be flying back to home the other day, he told me the laundry will be sent back to me on time before my departure. But it didn't happen and my laundry was not available before I left. It is now still in Germany whole I am in hk. This is really bad.
Tsenghsuan W. Ensamresenär Taiwan, den 1 februari 2015
Good

good
9,3
Jaydon B. Ensamresenär Australia, den 12 januari 2015
Excellent room facilities and helpful staff

room size, friendly staff, location
9,7
Very pleasant stay, would stay here again
Sarah M. Gruppresenär Sweden, den 11 januari 2015
Leonardo Royal Hotel

Great location, nice decor of the rooms and great breakfast
8,7
Sandra R. Reste med partner Switzerland, den 1 december 2014
Leonardo Hotel

Good Location, Nice Breakfast, Big Room
5,7
Matan F. Reste med partner Israel, den 22 oktober 2014
simply wonderful

great location. very clean and amazing staff
10
located two stops from Alexanderplatz (7 minutes walk), great staff, high standarts hotel, we will definately go back to leonardo when in berlin!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz BerlinLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurangLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från insidanLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från insidanLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GästrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GästrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - MötesrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - MötesrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från utsidanLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GymLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GästrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - OmgivningarLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - LobbyLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GästrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - FritidsfaciliteterLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - ReceptionLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GästrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GästrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GästrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - MötesrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GästrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - MötesrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - MötesrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från utsidanLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - GymLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - MötesrumLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz, Berlin

AS-AGWEB-3A01