eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Distr. 1-vid floden, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa karta)

Boka nu!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang
Område: Distr. 1-vid floden Antal rum: 170
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 1099 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,7
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (1099)
Sortera efter:
Sofia L. Reste med partner Sweden, den 16 april 2014
Centralt hotell med fin standard

Läget frukosten poolen
9,3
Hotellet är bara några månader gammalt så allt är nytt. Rummen är rena och fräscha och med bra standard. Frukosten är väldigt bra med stort utbud, god service och trevliga lokaler. Det finns ett litet poolområde som är jättefint med en fantastisk utsikt. Gymmet är utrustat med några få motionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och hantlar.Ett helt ok gym där kroppen får sig en genomkörare.Hotellet ligger centralt i distrikt ett vid floden och det är nära till både shopping, restauranger och sightseeing. Personalen är trevlig och serviceminded. Kan rekommendera hotellet.
Sofia L. Reste med partner Sweden, den 29 mars 2014
Centralt hotell med bra frukost

Läget frukosten servicen
9
Vi stannade bara en natt men det vi såg av hotellet var bra. Allt är dock mindre än vad bilderna visar. Men vi kommer nog hit igen- fräscht, centralt och bra frukost med bra utbud.
Karin E. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2014
mycket bra, god frukost och centralt

poolen,gymmet o närheten till allt.
10
mycket bra, åker vi tillbaka kommer vi absolut att bo på detta hotell igen. rent, snyggt, trevlig personal och en mycket fin frukost. hotellet ligger alldelens vid en trafikerad väg kan vara störande för vissa, men får man ett rum ganska högt upp (vi bodde på vån 17) så hörde vi väldigt lite.
Tobias B. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2014
prisvärt

Takpoolen, utsikten från rummet,
9,3
Goh Y. Affärsresenär Singapore, den 17 oktober 2014
Value for money

Location, comfortable room, of course river view
7,7
Value for money, but the room rates are creeping up.
Hor B. Reste med partner Malaysia, den 17 oktober 2014
Nearby to the shopping street

Convenient Cleanliness and Comfortable
9,3
Staff are help full and friendly. Very convenient to nearby restaurant and shopping malls.
Natasha N. Affärsresenär Malaysia, den 16 oktober 2014
No frills

Service, new, decent room size
8
Natasha N. Affärsresenär Malaysia, den 16 oktober 2014
No frills hotel

Service, new, location
8
Lin L. Affärsresenär Singapore, den 15 oktober 2014
Clean and Nice Hotel!

Clean, comfortable, Cosy
8,3
The last 3 nights stay was fantastic. The hotel is clean, comfortable and staff (esp concierge) was friendly. Check-in procedures was fast and we were presented with welcome drinks upon arrival. The breaksfast spread was normal.
Chua S. Reste med partner Malaysia, den 13 oktober 2014
Comfort stay, friendly staff

Comfort stay, good location, friendly and helpful staff
8
Always welcomed by the hotel staff with smiling face. Probably one of the best hotel that I ever stay so far. Will definitely come back again if I ever back to HCMC

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-stadenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GymLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GymLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GymLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - EntréLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - UtsiktLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Utsikt

Kundrecensioner - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Chi Minh-staden

AS-AGWEB-3B07