eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Distr. 1-vid floden, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa karta)

Boka nu!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge
Område: Distr. 1-vid floden Antal rum: 170
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 1248 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,7
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (1248)
Sortera efter:
Malin E. Familj med äldre barn Sweden, den 28 december 2014
Utmärkt hotell!

Läge, trevlig personal och fin design.
10
David G. Familj med småbarn Sweden, den 26 december 2014
Mycket bra

View, pool, service
9,7
Daniel F. Reste med partner Sweden, den 16 november 2014
Centralt, modernt, bra service

Takpoolen, bra frukostbuffé, bra service
8
Professionellt bemötande, servicevänlig personal med bra engelsk kunskaper. Fin pool på takterrassen med utsikt över Saigon. Litet gym men ok för att vara hotell standard. Fräsch och god frukostbuffé som definitivt var prisvärd. Centralt beläget, nära till bra shopping och operan om man vill se föreställning där (rekommenderas).
Göran N. Reste med partner Sweden, den 7 november 2014
Kanonhotell - mycket bra - och prisvärt

Topp kvalitet på rum o hotell, fantastisk personal, centralt och nära nöje o restauranger
9,3
Bodde 4 nätter, oerhört nöjda med vår vistelse på LSR. Reser mycket, detta är ett av de bästa hotell vi bott på under ren lyxnivå. Mycket trevlig och positiv personal. Fräscha rum (inte stora men OK) som var i toppskick. Vi bodde i ett executive rum på 21 våningen, med tillgång till executive lounge (med fritt afternoon tea och fantastisk buffe med vin och cocktails - varje dag. Dessutom ingick vatten, choklad och tvätt av kläder i rumspriset!!!). Kostade inte mycket mer än ett vanligt rum och var mycket väl värt extrakostnaden. Fin pool och bar på 25 våningen, med härlig utsikt över floden och stan. Hotellet ligger centralt i distrikt 1, nära affärer och sevärdheter och Dong Khoi, de andra stora hotellen och restauranggatorna Le Than Ton och Hai Ba Trung.
Christopher B. Reste med partner Sweden, den 8 oktober 2014
Nytt Hotell

Nytt, Rent, Läget
9,3
Mycket nöjd, och till skillnad från vanliga resenärer så ser jag ca 100 olika hotellrum på ett år, detta är bra.
Sofia L. Reste med partner Sweden, den 16 april 2014
Centralt hotell med fin standard

Läget frukosten poolen
9,3
Hotellet är bara några månader gammalt så allt är nytt. Rummen är rena och fräscha och med bra standard. Frukosten är väldigt bra med stort utbud, god service och trevliga lokaler. Det finns ett litet poolområde som är jättefint med en fantastisk utsikt. Gymmet är utrustat med några få motionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och hantlar.Ett helt ok gym där kroppen får sig en genomkörare.Hotellet ligger centralt i distrikt ett vid floden och det är nära till både shopping, restauranger och sightseeing. Personalen är trevlig och serviceminded. Kan rekommendera hotellet.
Sofia L. Reste med partner Sweden, den 29 mars 2014
Centralt hotell med bra frukost

Läget frukosten servicen
9
Vi stannade bara en natt men det vi såg av hotellet var bra. Allt är dock mindre än vad bilderna visar. Men vi kommer nog hit igen- fräscht, centralt och bra frukost med bra utbud.
Karin E. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2014
mycket bra, god frukost och centralt

poolen,gymmet o närheten till allt.
10
mycket bra, åker vi tillbaka kommer vi absolut att bo på detta hotell igen. rent, snyggt, trevlig personal och en mycket fin frukost. hotellet ligger alldelens vid en trafikerad väg kan vara störande för vissa, men får man ett rum ganska högt upp (vi bodde på vån 17) så hörde vi väldigt lite.
Tobias B. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2014
prisvärt

Takpoolen, utsikten från rummet,
9,3
Shuyu H. Affärsresenär Singapore, den 28 december 2014
Great view and good breakfast

Breakfast, view and great room
9,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-stadenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GymLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GymLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - GymLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - EntréLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - UtsiktLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh-staden - Utsikt

Kundrecensioner - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Chi Minh-staden

AS-AGWEB-3A05