Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lindner Hotel am Ku'damm

Kurfurstendamm 24, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10719 (Visa på karta)

Boka nu!

Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Business Center Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från insidan Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Lobby Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Badrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Badrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Mötesrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Reception Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidan Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Lobby Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum
Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidan Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Mötesrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Badrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Badrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum
Område: Charlottenburg Antal rum: 146

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 84
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,2
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (84)
Sortera efter:
Ulla W. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Trevligt hotel med perfekt läge.

Bra rum. God service. God frukostbuffé.
9,3
Hotellet har ett perfekt läge på Kurfurstendamm. Personalen var tillmötesgående och serviceminded. Vi bodde i ett rum som vätte mot gatan och det var ljust och bra med tanke på priset. Frukostbuffén var tilltalande med många ekologiska produkter.
Anmäl det här omdömet
Christoffer S. Reste med partner Sweden, den 15 juli 2012
Fantastiskt hotell med allt du kan önska dig!

Rent och lyxigt, trevlig personal och bra service!
9,7
Vi blev direkt uppgraderar till ett finare rum med stort badkar, dusch, separat toalett, underbart stor och skön säng, mjuka kuddar, ja allt man kan önska sig! Ligger mitt i smeten nära varuhuset Ka De We, många bra restauranger i närheten.
Tips om att göra på hotellet: Njuta av hotellrummet! Ett av de bättre och fräschare hotellen i Berlin!
Anmäl det här omdömet
Gunnar L. Reste med partner Sweden, den 27 september 2011
Perfekt läge

Läge, rummen, frukostbuttén
9,7
Utmärkt läge vid Ku-damm. U-Bahn någon minut från dörren med tillgång till hela Berlins tunnelbanenät. Många utmärkta kaféer och restauranger på gångavstånd från hotellet och naturligtvis shopping på Ku-damm, om man gillar det. Också nära till Ka De We. Vi tittade på Berlin Marathon som gick förbi alldeles utanför hotellet. Vårt rum var av god storlek och standard, men man kan kanske ifrågasätta vitsen med ett öppet badrum, dvs. utan dörr att stänga mot sovrumsavdelningen. Frukostbuffén var väldigt bra med högklassiga produkter. Vi åt också en prisvärd och välsmakande lunch i restaurangen. En liten nackdel var att baren tyvärr inte var öppen på lördagar och söndagar, men i det stora hela var vistelsen sådan att den manar till återbesök.
Anmäl det här omdömet
Hui M. Affärsresenär Indonesia, den 1 februari 2015
Very good location, rude male receptionist

Location
7
The hotel is nice, located at the most central and interesting part. They don’t clean the room properly, but it’s still tolerable. One thing they must to improve is service and staff attitude. First, their staff confirmed Lindner Hotel Am KuDam has both smoking and non smoking rooms (we emailed the hotel directly and ask for their confirmation since we are looking for a hotel that has both smooking and non smoking rooms). Unfortunately, after our reservation for non-refundable rate is confirmed, they said Lindner Hotel Am KuDamm is non-smoking property only. Though we feel disappointed, we tolerated the situation since they finally agree to provide rooms with balcony for the smoking guests. Later, we had terrible late check-out request experience with one of male receptionist. He proceed “shout” at us that we must clear the room immediately, then have a chit chat and laugh with his colleague. We tried to ask for a bit tolerance. We booked 5 rooms for 7-9 days there, but he insisted there’s no room available. However, after some arguing he finally unhappily agreed to allow late check out until 2:30pm for 2 room only. There's one good receptionist, but some of them really need to be more tactful and smile. We’ll choose another hotel on our next trip.
Anmäl det här omdömet
Aksarinth K. Ensamresenär Thailand, den 17 november 2014
great location for shopping

location, modern room and good food
9,3
very comfortable modern style, friendly staff and great location
Anmäl det här omdömet
Ho P. Ensamresenär Hong Kong, den 4 oktober 2014
Great for every type of traveller

Convenient location, comfortable room, helpful staff
10
Anmäl det här omdömet
Lin S. Affärsresenär Taiwan, den 27 september 2014
Great Location, Good for shopping and dinning

Easy Access; Middle of shopping area; Couple of restaurants
8
Good location, comfortable and clean room. Easy to get metro or S-bahn
Anmäl det här omdömet
Joseph W. Ensamresenär Australia, den 13 juli 2014
Love it, and extended stay

Location, Location, Location
10
See my previous comment. Extended my stay by adding on more days (via Agoda).
Anmäl det här omdömet
Joseph W. Ensamresenär Australia, den 10 juli 2014
3rd stay in 2 years.

Location, Location, Location
10
Loved it so much, did a back to back booking. Ended up staying for 10-Days. Close to S-Bahn Station, on top of U-Bahn, next to Central Bus Station (where all the buses originate/terminate). Good breakfast - crispy bacon is a big plus. Free access to Fitness First Platinum with sauna/steamroom and fully equipped facility. Friendly staff, always willing to chat (when they are free) and offer little tourist advises. Close to all the luxury shops (don't let your wife/girlfriend stay here!! too dangerous to the credit card!!) Don't tell others about this hotel. It is almost always fully booked, keep this hotel a secret.
Anmäl det här omdömet
Pichaporn P. Affärsresenär Thailand, den 19 februari 2014
Very impressive, I enjoyed the time I stayed.

Nice hotel, convenient to go everywhere, good breakfast
6,3
I liked it very much, I love the location in the middle of all the shops and full breakfast
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lindner Hotel am Ku’damm BerlinLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Business CenterLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från insidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - LobbyLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - MötesrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - ReceptionLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - LobbyLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - MötesrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum


AS-AGWEB-3C07