Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lindner Hotel am Ku'damm

Kurfurstendamm 24, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10719 (Visa karta)

Boka nu!

Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Business Center Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från insidan Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Badrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidan Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Entré Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Reception Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang
Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Pub/lounge Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Mötesrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restaurang Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från insidan Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Reception Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidan Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Lobby Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidan Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gästrum
Läge: Charlottenburg Antal rum: 146
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 57 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,1
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (57)
Ulla W. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Trevligt hotel med perfekt läge.

Bra rum. God service. God frukostbuffé.
9,3
Hotellet har ett perfekt läge på Kurfurstendamm. Personalen var tillmötesgående och serviceminded. Vi bodde i ett rum som vätte mot gatan och det var ljust och bra med tanke på priset. Frukostbuffén var tilltalande med många ekologiska produkter.
Christoffer S. Reste med partner Sweden, den 15 juli 2012
Fantastiskt hotell med allt du kan önska dig!

Rent och lyxigt, trevlig personal och bra service!
9,7
Vi blev direkt uppgraderar till ett finare rum med stort badkar, dusch, separat toalett, underbart stor och skön säng, mjuka kuddar, ja allt man kan önska sig! Ligger mitt i smeten nära varuhuset Ka De We, många bra restauranger i närheten.
Tips om att göra på hotellet: Njuta av hotellrummet! Ett av de bättre och fräschare hotellen i Berlin!
Gunnar L. Reste med partner Sweden, den 27 september 2011
Perfekt läge

Läge, rummen, frukostbuttén
9,7
Utmärkt läge vid Ku-damm. U-Bahn någon minut från dörren med tillgång till hela Berlins tunnelbanenät. Många utmärkta kaféer och restauranger på gångavstånd från hotellet och naturligtvis shopping på Ku-damm, om man gillar det. Också nära till Ka De We. Vi tittade på Berlin Marathon som gick förbi alldeles utanför hotellet. Vårt rum var av god storlek och standard, men man kan kanske ifrågasätta vitsen med ett öppet badrum, dvs. utan dörr att stänga mot sovrumsavdelningen. Frukostbuffén var väldigt bra med högklassiga produkter. Vi åt också en prisvärd och välsmakande lunch i restaurangen. En liten nackdel var att baren tyvärr inte var öppen på lördagar och söndagar, men i det stora hela var vistelsen sådan att den manar till återbesök.
Pichaporn P. Affärsresenär Thailand, den 19 februari 2014
Very impressive, I enjoyed the time I stayed.

Nice hotel, convenient to go everywhere, good breakfast
6,3
I liked it very much, I love the location in the middle of all the shops and full breakfast
Prateek R. Affärsresenär India, den 10 oktober 2013
brilliant choice

location room and breakfast
10
Excellent experience and very good value for money
Xueqin L. Affärsresenär China, den 18 september 2013
nice food well

food, clean room,friendly staff
10
it was a very nice hotel.and staff was helpful.I will come again.the cost is ok.
Mohamad R. Affärsresenär Malaysia, den 12 september 2013
Nice hotel at great shopping area

Modern design, near public transport, near souvenir shops
9,3
Great! Easy to go shop for souvenirs at nearby shops. It is also near to hard Rock Cafe (just opposite!)
Dennis P. Reste med partner Denmark, den 23 augusti 2013
A good place to relax after a day out in the city

Free Internet, very quiet rooms, very clean
8
We had a wonderful stay, friendly staff and an decent breakfast table. Internet was stable and fast and rooms were very quiet, not much sound from Kurfüstendamm street or surrounding rooms. One could really tell they've prioritized this highly.
Chialing T. Ensamresenär Taiwan, den 29 juli 2013
very suit for tourists or travelers

good location,with comfy A.C.,nice bed
9,7
I did enjoy my time there. nice space for a person .Besides that,can check in at 9:30AM...how nice they are...
Geir H. Gruppresenär Norway, den 13 maj 2013
Splendid.

Service, breakfast, easy access.
8,7
A very pleasant stay in the middle of a nice area. Lots of nice restaurants and shopping malls.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Business CenterLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från insidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - EntréLindner Hotel am Ku’damm Berlin - ReceptionLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Pub/loungeLindner Hotel am Ku’damm Berlin - MötesrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurangLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från insidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - ReceptionLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - LobbyLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet från utsidanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - SvitLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GästrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadrumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Badrum


AS-AGWEB-3C04