eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macao City, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Omgivningar Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från insidan Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Badrum
Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Entré Lisboa Hotel Macao - Entré Lisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Lisboa Hotel Macao - Lobby
Område: Macao City Antal rum: 1000
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 6894 omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (6894)
Sortera efter:
Johanna B. Reste med partner Sweden, den 14 november 2011
Bra läge men omodernt

Läget, badrummet
8,3
Vi blev uppgraderade till högre standard på rummet med bubbelbad och ångdusch på rummet vilket var trevligt. Minibaren var fri, innehöll läsk, juicer och 1 öl. Ganska stort rent rum men hemsk inredning från en glömd tid. Badrummet var rent och fint. Bra läge och nära till MGN, Wynn osv. (Om man vill bo modernt så verkade Wynn lämpligt)
Lars A. Familj med äldre barn den 23 april 2011
Förstklassigt hotell med rymliga trymme

Moderna stora rum med klass, fri internet och ett mycket bra utbud av internationella tv-kanaler
9
Hotellet erbjuder förstklassigt boende till överkomliga priser. Synd att hotellets restauranger med familjepriser inte riktigt håller samma klass
Karl N. Gruppresenär Sweden, den 7 maj 2010
Ett Ok val...

Läget... Nostalgiskt...
6,3
Ett OK hotel i bra läge. Det är nära till casinon och in till staden. Bara en kort promenad.. Finns nyare finare hotel i närheten... Men som sagt var detta hotell nästan lite kult...
Chia L. Reste med partner Malaysia, den 17 april 2015
great hotel

strategic location, cleanliness, comfort
8,7
Very enjoy, will stay again!
Jung W. Ensamresenär South Korea, den 12 april 2015
Very Good!!

Food, Kindness,Location
9,3
I have enjoyed my vacation during the stay of Lisboa Hotel and I will visit the Lisboa Hotel again.
Norman S. Reste med partner United States of America, den 6 april 2015
The tower rooms are truly wonderful

Room, location, food
10
I upgraded from my usual room to a Tower room because I was with my true love. The room was great. The amenities were first class and also had a free mini-bar. Instead of gambling, I spent time with my wife seeing Macau. We went from Old Macau to the furthest island, Caloane. In Caloane we ate at a restaurant on the beach called Fernando's. You should put it on your must do list. We really like the convenience of the Lisbo. You can walk safely al, over the island. There are many things to enjoy, especially the food. The Lisbo has 2 great reatsaurants, one is a Michelin star. Surprisingly they were not so expensive.
Jiaxi F. Ensamresenär China, den 5 april 2015
Excellent location for travelling in Macau

Easy and convenient transportation; clean room; nice guys really willing to help
9
Lee F. Gruppresenär Singapore, den 2 april 2015
Good location

Location, service And stay
8
OVerall is good however, their shuttle service need to wait quite long which really mark them down
Yik H. Reste med partner China, den 1 april 2015
Good

Good wifi signal in room; good location; good price;
9,3
Wong Y. Reste med partner Singapore, den 31 mars 2015
good & nice hotel

good location, comfort room,value for money
10

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - OmgivningarLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från insidanLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - EntréLisboa Hotel Macao - EntréLisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenLisboa Hotel Macao - Lobby


AS-AGWEB-3C04