eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Visa karta)

Boka nu!

Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Omgivningar Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från insidan Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Badrum
Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan
Område: Macau City Antal rum: 1000
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 6743 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (6743)
Sortera efter:
Johanna B. Reste med partner Sweden, den 14 november 2011
Bra läge men omodernt

Läget, badrummet
8,3
Vi blev uppgraderade till högre standard på rummet med bubbelbad och ångdusch på rummet vilket var trevligt. Minibaren var fri, innehöll läsk, juicer och 1 öl. Ganska stort rent rum men hemsk inredning från en glömd tid. Badrummet var rent och fint. Bra läge och nära till MGN, Wynn osv. (Om man vill bo modernt så verkade Wynn lämpligt)
Lars A. Familj med äldre barn den 23 april 2011
Förstklassigt hotell med rymliga trymme

Moderna stora rum med klass, fri internet och ett mycket bra utbud av internationella tv-kanaler
9
Hotellet erbjuder förstklassigt boende till överkomliga priser. Synd att hotellets restauranger med familjepriser inte riktigt håller samma klass
Karl N. Gruppresenär Sweden, den 7 maj 2010
Ett Ok val...

Läget... Nostalgiskt...
6,3
Ett OK hotel i bra läge. Det är nära till casinon och in till staden. Bara en kort promenad.. Finns nyare finare hotel i närheten... Men som sagt var detta hotell nästan lite kult...
Marie K. Familj med äldre barn Philippines, den 23 januari 2015
Old world opulence

Location Staff Comfort
8
Loved the hotel! A bit old but still opulent. My only problem is that there were no free shuttles servicing the Taipa Ferry Terminal. Well, not really a problem but it would have been better if they had it. Still, I'd stay here again.
Frans W. Affärsresenär Indonesia, den 17 januari 2015
The hotel is comfortable, near from ferry terminal

Location, clean, comfortable
8,7
Great
Sai G. Reste med partner Australia, den 16 januari 2015
Best location. And best service.

Best location, clean room and best customer service.
10
Very satisfied.
Kristine A. Reste med partner Philippines, den 14 januari 2015
I love the free upgrade

Location, nice room and cleanliness
9,7
Our stay in lisboa is great our room got upgraded and free mini bar.
Putra S. Familj med småbarn Indonesia, den 14 januari 2015
Great Stay, Great Service, Great location!!

Service, Room, Location n Everything!
9,7
deserve for every penny you spent at this hotel! surprising room, comfort bed, good view and we are very happy to stay here again on the next visit to macau! keep up the good work!!
Peter N. Reste med partner Australia, den 10 januari 2015
best location

location location location
9,3
good but no Coffey making facility only tea the Jussi was to hard to operate no clear directions
Kelvin N. Reste med partner Malaysia, den 9 januari 2015
2 wonderful nights in Hotel Lisboa

location, reasonable prize, comfortability
9,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - OmgivningarLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från insidanLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3C01