Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Domkyrkoförsamling, Macao

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 7363 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (7363)
Sortera efter:
Johanna B. Reste med partner Sweden, den 14 november 2011
Bra läge men omodernt

Läget, badrummet
8,3
Vi blev uppgraderade till högre standard på rummet med bubbelbad och ångdusch på rummet vilket var trevligt. Minibaren var fri, innehöll läsk, juicer och 1 öl. Ganska stort rent rum men hemsk inredning från en glömd tid. Badrummet var rent och fint. Bra läge och nära till MGN, Wynn osv. (Om man vill bo modernt så verkade Wynn lämpligt)
Anmäl det här omdömet
Lars A. Familj med äldre barn den 23 april 2011
Förstklassigt hotell med rymliga trymme

Moderna stora rum med klass, fri internet och ett mycket bra utbud av internationella tv-kanaler
9
Hotellet erbjuder förstklassigt boende till överkomliga priser. Synd att hotellets restauranger med familjepriser inte riktigt håller samma klass
Anmäl det här omdömet
Karl N. Gruppresenär Sweden, den 7 maj 2010
Ett Ok val...

Läget... Nostalgiskt...
6,3
Ett OK hotel i bra läge. Det är nära till casinon och in till staden. Bara en kort promenad.. Finns nyare finare hotel i närheten... Men som sagt var detta hotell nästan lite kult...
Anmäl det här omdömet
Febtriansyah F. Gruppresenär Indonesia, den 30 januari 2016
5 star Hotel with best for our pocket

location, facilities, and price
8,7
Very nice hotel, the staff also very helpful. Price not that expensive if you book it from agoda when they have promo. Location also good for sightseing.
Anmäl det här omdömet
Christine R. Reste med partner Singapore, den 26 januari 2016
Nice staff

Concierge Francis Lin whom we met at the Macao ferry. He is almost like an ambasador for the hotel and Macau. Room size. Location.
9
Comfortable and reception staff were very nice to upgrade our room. Little nice touches like offering an umbrella because it was raining. But shuttle buses could be more frequent. We checked out on 26 Jan and was told that we have to wait for at least 20 to 30 minutes for the next shuttle. Was advised to grab a cab to the ferry terminal in case we are late for our ferry and that it should not cost much. However taxi flagged by the concierge demanded for HK$200 for that 10 min ride to the airport midway through the journey. This is a ending damper to our holiday in Macau.. wish the hotel can do a little more for their guests to ensure that taxis they flag are legitimate drivers.
Anmäl det här omdömet
Slobodan P. Reste med partner Serbia, den 17 januari 2016
Plesent stay

location, helpful and friendly staff
9
Took a room without meals included so cant really review that service. Everything else was nice,location is good, right in the center and close to the popular places around.Staff was extremely helpful and friendly. There are better 5* hotels in Cotai/Taipa ,depending on a deal, you could get more for similar price.
Anmäl det här omdömet
Jean H. Familj med äldre barn Singapore, den 16 januari 2016
Great stay!

Location, Service,
9,3
I was travelling with my parents and I would say Lisboa Hotel is a great choice for families. The service is superb. The only down side is that the hotel's shuttle service cease at 10:30 PM which is a little too early.
Anmäl det här omdömet
Queenie W. Familj med äldre barn Malaysia, den 3 januari 2016
Convenience venue

Near the place I want to visit
7,7
Anmäl det här omdömet
Su Y. Ensamresenär Singapore, den 3 januari 2016
Decent hotel with Portuguese style

Location, cleanliness, staff is helpful
7,7
Anmäl det här omdömet
Anh D. Familj med småbarn Vietnam, den 2 januari 2016
Very good hotel.

Location . Friendly . Valuable
10
Excellent
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - OmgivningarLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - EntréLisboa Hotel Macao - EntréLisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07