Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macao City, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Omgivningar Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från insidan Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Badrum
Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Entré Lisboa Hotel Macao - Entré Lisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Lisboa Hotel Macao - Lobby
Område: Macao City Antal rum: 1000
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 6968 omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (6968)
Sortera efter:
Johanna B. Reste med partner Sweden, den 14 november 2011
Bra läge men omodernt

Läget, badrummet
8,3
Vi blev uppgraderade till högre standard på rummet med bubbelbad och ångdusch på rummet vilket var trevligt. Minibaren var fri, innehöll läsk, juicer och 1 öl. Ganska stort rent rum men hemsk inredning från en glömd tid. Badrummet var rent och fint. Bra läge och nära till MGN, Wynn osv. (Om man vill bo modernt så verkade Wynn lämpligt)
Lars A. Familj med äldre barn den 23 april 2011
Förstklassigt hotell med rymliga trymme

Moderna stora rum med klass, fri internet och ett mycket bra utbud av internationella tv-kanaler
9
Hotellet erbjuder förstklassigt boende till överkomliga priser. Synd att hotellets restauranger med familjepriser inte riktigt håller samma klass
Karl N. Gruppresenär Sweden, den 7 maj 2010
Ett Ok val...

Läget... Nostalgiskt...
6,3
Ett OK hotel i bra läge. Det är nära till casinon och in till staden. Bara en kort promenad.. Finns nyare finare hotel i närheten... Men som sagt var detta hotell nästan lite kult...
Hyungyu C. Reste med partner South Korea, den 25 maj 2015
It was a great stay

Staffs were super friendly and helpful. The room was clean. The location was doable.
8,7
Great staffs, good location, clean room but not many places to eat near the hotel. The casino was a little disappointing and the minimum is too high
Sok H. Familj med småbarn Malaysia, den 22 maj 2015
Good location

Friendly staff, good location, free wifi
9
Hotel staff are very friendly, good location, comfortable room
Fook M. Affärsresenär Singapore, den 21 maj 2015
Business Trip

Internet, location and nothing else
6
The standard of this hotel is dropping as compared to the first few rounds when I stayed there. They had engaged too Chinese to do house keeping, waitress, etc till the standard had dropped too much, The room had provided me is very smelly and stink, I don't think that their own staffs couldn't smell it themselves. They are getting lazy to do things right now. I will be moving away from this hotel from now on. Bye Bye.
Sungkook K. Affärsresenär South Korea, den 20 maj 2015
Good Spot

Good spot,Great dining
7
Very nice spot Easy to go everywhere. Great dining places. However, Very old hotel so many dirts in the air in your room whenevever you move you'll see many many dusts...
Hwang S. Reste med partner Malaysia, den 19 maj 2015
good location

good location
9
good location
Wang J. Familj med äldre barn China, den 18 maj 2015
Good

Good
10
Dooho K. Reste med partner South Korea, den 17 maj 2015
good hotel

all staffs are very friendly, and good location
9,3
comfortable and good location is best adventage of this hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - OmgivningarLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från insidanLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - EntréLisboa Hotel Macao - EntréLisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenLisboa Hotel Macao - Lobby


AS-AGWEB-3B08