Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macao City, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Omgivningar Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från insidan Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Badrum
Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Entré Lisboa Hotel Macao - Entré Lisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Lisboa Hotel Macao - Lobby
Område: Macao City Antal rum: 1000
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 7000
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (7000)
Sortera efter:
Johanna B. Reste med partner Sweden, den 14 november 2011
Bra läge men omodernt

Läget, badrummet
8,3
Vi blev uppgraderade till högre standard på rummet med bubbelbad och ångdusch på rummet vilket var trevligt. Minibaren var fri, innehöll läsk, juicer och 1 öl. Ganska stort rent rum men hemsk inredning från en glömd tid. Badrummet var rent och fint. Bra läge och nära till MGN, Wynn osv. (Om man vill bo modernt så verkade Wynn lämpligt)
Lars A. Familj med äldre barn den 23 april 2011
Förstklassigt hotell med rymliga trymme

Moderna stora rum med klass, fri internet och ett mycket bra utbud av internationella tv-kanaler
9
Hotellet erbjuder förstklassigt boende till överkomliga priser. Synd att hotellets restauranger med familjepriser inte riktigt håller samma klass
Karl N. Gruppresenär Sweden, den 7 maj 2010
Ett Ok val...

Läget... Nostalgiskt...
6,3
Ett OK hotel i bra läge. Det är nära till casinon och in till staden. Bara en kort promenad.. Finns nyare finare hotel i närheten... Men som sagt var detta hotell nästan lite kult...
Jeiryoong L. Ensamresenär South Korea, den 27 juni 2015
Special and unique ambiance

Location Decoration Ambience
9
I really enjoyed staying at the hotel
Chun Y. Affärsresenär Hong Kong, den 21 juni 2015
gd

gd
6
gdgd
Renny R. Reste med partner Indonesia, den 21 juni 2015
very nice stay

room, jacuzzi, everything
10
It was a very nice stay. A bit sad, I found not many friendly people in Macau, but the staff in the hotel were really nice, really made our day. We got upgraded, so it was a very nice surprise. I hope we will be upgraded again on the next stay. The room was really nice, I love the amenities, my boyfriend love the jacuzzi. And the decoration in the hotel was really superb. There is a bus terminal right next to the hotel, so it's very convenient, even though to look for bus route is a bit difficult. I really depend on google maps. We didn't try any food there, other than a hazelnut eclair that I bought from the bakery shop, which tasted really good. (We couldn't get up for breakfast) So, it was a very pleasant stay. The only downside is, we found this free shuttle minibus from the ferry terminal, so we took it, but the waiting was long in a hot weather, and since it was only minibus, there was't much space to put our suitcases. The shuttle bus is actually for this hotel and Hotel, across from Lisboa Hotel, but the driver didn't stop at this hotel, and when I asked about it, we were asked to go ourselves, we have to carry our suitcases ourselves and cross the street. That's the tiny disappointment from this hotel. So we took taxi when we left this hotel
Yuen P. Reste med partner Singapore, den 19 juni 2015
Vacation

Facilities, location and staff
9,7
Good. We tried out the food at the cafe and it was good. Will stay again.
Mark C. Ensamresenär Australia, den 2 juni 2015
Great stay as usual

Location staff and casino
10
The location and staff are great
Soo C. Gruppresenär Malaysia, den 25 maj 2015
nice hotel

location clean room
6
not bad
Hean C. Ensamresenär Singapore, den 25 maj 2015
A great comfy hotel

Nice room decoration, Great Amenities & Easy Access to Grand Lisboa
6
Overall was great. Nothing to complain about.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - OmgivningarLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från insidanLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - EntréLisboa Hotel Macao - EntréLisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - SvitLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - Lobby


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A07