eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Visa karta)

Boka nu!

Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Gästrum Lisboa Hotel Macao - Omgivningar Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan Lisboa Hotel Macao - Hotellet från insidan Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Lisboa Hotel Macao - Badrum
Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Badrum Lisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan
Område: Macau City Antal rum: 1000
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 6337 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (6337)
Sortera efter:
Johanna B. Reste med partner Sweden, den 14 november 2011
Bra läge men omodernt

Läget, badrummet
8,3
Vi blev uppgraderade till högre standard på rummet med bubbelbad och ångdusch på rummet vilket var trevligt. Minibaren var fri, innehöll läsk, juicer och 1 öl. Ganska stort rent rum men hemsk inredning från en glömd tid. Badrummet var rent och fint. Bra läge och nära till MGN, Wynn osv. (Om man vill bo modernt så verkade Wynn lämpligt)
Lars A. Familj med äldre barn den 23 april 2011
Förstklassigt hotell med rymliga trymme

Moderna stora rum med klass, fri internet och ett mycket bra utbud av internationella tv-kanaler
9
Hotellet erbjuder förstklassigt boende till överkomliga priser. Synd att hotellets restauranger med familjepriser inte riktigt håller samma klass
Karl N. Gruppresenär Sweden, den 7 maj 2010
Ett Ok val...

Läget... Nostalgiskt...
6,3
Ett OK hotel i bra läge. Det är nära till casinon och in till staden. Bara en kort promenad.. Finns nyare finare hotel i närheten... Men som sagt var detta hotell nästan lite kult...
Lauren F. Ensamresenär Australia, den 23 oktober 2014
Walls must be made of paper

Good location
6
Pretty average hotel. Average service by staff, good location but I could hear absolutely everything in the rooms next door and hall ways.
Ying L. Reste med partner Malaysia, den 21 oktober 2014
strategic location

location,spacious room, cleanliness
8
It was satisfactory.
Sharon F. Gruppresenär Singapore, den 21 oktober 2014
Comfortable and convenient

comfort, location and facilities
6,3
Location had access to tourist attractions and night life. Lots of sceneries and good local food.
Lau K. Gruppresenär Singapore, den 19 oktober 2014
Good location but service could be improve

Excellent location, room clean and good ferry to hotel transportation.
6,3
The reception service at royal tower were a bit disappointing. We arrived late at 5.30pm but our room were not even ready. We booked 3 rooms but was given only 1 room. We went dinner and came back at 8pm and still one more room not ready.
Irene T. Reste med partner Singapore, den 17 oktober 2014
Cosy room

The room was cosy n make me feel like home
6,3
It was great,love the room,location was good,quite accessible.
Oi M. Familj med äldre barn Singapore, den 17 oktober 2014
Convenient location, nice toilet with jacuzzi

Walking distance to Senado Sq, jacuzzi in toilet and free beverages in the rm
7
Room is pretty comfortable with jacuzzi in the room. Great location. Walking distance to Senado sq. However staffs were rude.
Ann L. Reste med partner Singapore, den 16 oktober 2014
good location

good location free shuttle bus to zhuhai custom and ferry terminal
9,3
Very happy and enjoy

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - GästrumLisboa Hotel Macao - OmgivningarLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidanLisboa Hotel Macao - Hotellet från insidanLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - FritidsfaciliteterLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - BadrumLisboa Hotel Macao - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3A05