Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

LK Renaissance Hotel

33/154 M.10 Pattaya City , Banglamung, Centrala Pattaya, Pattaya, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Gästrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Badrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Badrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Badrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Badrum
LK Renaissance Hotel Pattaya - Badrum LK Renaissance Hotel Pattaya - Hotellet från utsidan LK Renaissance Hotel Pattaya - Hotellet från utsidan LK Renaissance Hotel Pattaya - Pool LK Renaissance Hotel Pattaya - Pool LK Renaissance Hotel Pattaya - Pool LK Renaissance Hotel Pattaya - Restaurang LK Renaissance Hotel Pattaya - Lobby LK Renaissance Hotel Pattaya - Lobby LK Renaissance Hotel Pattaya - Lobby LK Renaissance Hotel Pattaya - Entré
Läge: Centrala Pattaya Antal rum: 62
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 1339 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,2
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (1339)
Jonas O. Reste med partner Sweden, den 8 juli 2013
ok

läget priset
6,3
ok............................................................ ..
Peter A. Ensamresenär Sweden, den 22 november 2012
Hög kvalitet

Inget krångel, allt fungerade som utlovats
9,3
Mycket hög klass: vänlig personal, rent mycket bekväma och noderbna rum och skållhett vatten i duschen. Läget vid Soi Diana är ypperligt
Mikael I. Familj med småbarn Sweden, den 4 november 2012
Mycket påkostat hotell

Tyst hotell även fast det ligger på en mycket livlig gata
5,7
Tyvärr var personalen inte alls serviceminded, utan snarare besvärad att vi skulle bo där, frukost buffén inte alls så stor,däremot kunde man välja en typ av lunchrätt som ingick, inte ofta man äter hamburgare och pommes till frukost.Poolen ligger på 3:e våningen och är inte stor,ingen barn pool få solstolar,men okay för att doppa sig i.
Tips om shopping: I Pattaya finns det så många shopping ställen i närheten av detta hotell så det är bara din plånbok som väljer, Mikes shopping mall,eller Central ett av Asiens största shopping ställen, Royal garden där Rippleys beliwe it or not finns
Mikael N. Ensamresenär Sweden, den 27 september 2012
Underbart

Lyxigt.. Bra läge,, Nära nattliv
8,7
Tomas W. Ensamresenär Sweden, den 15 september 2012
Bra hotell med trevlig personal

Utmärkt läge i centrala Pattaya
8,3
Mycket bra hotell med trevlig och service inriktad personal , läget är perfekt och nära till allt.Väldigt bra frukost med fin buffe.
Tomas W. Ensamresenär Sweden, den 5 december 2011
Perfekt läge

Nära till allt !
8,3
Bra hotell , trevlig rum och mycket bra mat på hotellet ( billigt)
Roger K. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2010
Dyrare, samre och otrevligare

WIFI - fungerade chockerande bra, varot 7 ar i thailand sa varit med om en hel del i internetvag men detta var det basta nagonsin. Vacker pool. Centralt lage till saval nojen som shopping etc.
5,3
Oj 50 ord? Jag kan utan problem ge er 5000 ord men vem vill lasta det? Hotellet ar skrap, och de behandlar kunder under all kritik, om nagon av mina anstallda gjort i narheten av halften sa daligt jobb sa hade det enligt lagen om anstallningsskydd varit giltigt skal att saga upp dem pa staende fot eftersom de skadar foretaget. Usel uoolevelse bar vi vantade oss nagot lite annu lyxigare an LK Mettopol, och betalade extra - bara for att upptacka att det inte ens holl ahalva kvaliteten jamfort med Metropol Bojkotta dem sa borde det finnas en styrelse och ktieagare nagostans som forstar att service at A och O i den aktuella branschen. Som sagt snygg pool och bralage, men att bekosta det med sa daligt bemotande och stadning etc" Aldrig igen!!! Nu ar det Metropol som galler.
Restaurangtips: Om du ar svensk sa kommer du alska maten pa lilla kravterskrogen direkt in pa Soi LK Metro. Annars gar det inte att missa mycket bra restauranger inom gangavstand. Aven TORO Steakhouse 5 minuters promenad ut pa Sai 2 ar toppklass.
Tomas W. Affärsresenär Sweden, den 22 oktober 2009
LK Pattaya

Central beläget
5
Bra centralt beläget hotell , hyfsad frukost och bra städning av rummen , ganska slitna rum men på det hela helt okey för det priset . Bra ljudnivå på kvällarna och mycket trevligt pool område på 3:våningen.
Tips om nattklubbar: mycket trevliga barer
Joakim N. Ensamresenär Sweden, den 24 augusti 2009
nice

sängen är underbar..
10
deta hotel ligger mycke bra till..centalt och ett mycket bra område soi diana..rumen är mycket fina..Men sängen gör att man vill sova jämt tyvärr..Mycket skön säng..personalen är mycket trevlig o servicinriktade...kommer bo här fler gånger...
Tips: Mycket trevliga barer mitt imott hotelet...
Adam B. Gruppresenär Australia, den 11 april 2014
nice, location, nightlife

location
7,7
Guest friendly hotel, enjoyed my stay and hotel is well located for nightlife and shopping... will stay again

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

LK Renaissance Hotel PattayaLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - GästrumLK Renaissance Hotel Pattaya - BadrumLK Renaissance Hotel Pattaya - BadrumLK Renaissance Hotel Pattaya - BadrumLK Renaissance Hotel Pattaya - BadrumLK Renaissance Hotel Pattaya - BadrumLK Renaissance Hotel Pattaya - Hotellet från utsidanLK Renaissance Hotel Pattaya - Hotellet från utsidanLK Renaissance Hotel Pattaya - PoolLK Renaissance Hotel Pattaya - PoolLK Renaissance Hotel Pattaya - PoolLK Renaissance Hotel Pattaya - RestaurangLK Renaissance Hotel Pattaya - LobbyLK Renaissance Hotel Pattaya - LobbyLK Renaissance Hotel Pattaya - LobbyLK Renaissance Hotel Pattaya - Entré

Kundrecensioner - LK Renaissance Hotel, Pattaya

AS-AGWEB-3A04