Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

LK The Empress

240/1 Moo 10 Beach Rd. Banglamung Chonburi, Pattaya Beach Road, Pattaya, Thailand 20150 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : The Empress Pattaya
LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum
LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum
Område: Pattaya Beach Road Antal rum: 131
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 2696
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,1
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (2696)
Sortera efter:
Lars R. Familj med småbarn Sweden, den 23 augusti 2015
standard

Maten, relaxavdelningen, läget.
7,3
Bra som vanligt men tyvärr dras Lk Empress med ständiga småsaker som är sönder,Denna gången spolhandtaget på toalettstolen som var "sladdrigt" och handukstorken som hängde på trekvart. Förra gången fungerade inte proppen till badkaret osv. Småsaker men ändock irriterande för ett fyrstjärningt hotell. Dessutom strunta i 2 på rumsnummren, Alla hotell i Europa har som standard att rum 457 är fjärde våningen tex första siffran talar om vilken våning. Annars så rekomenderar vi LK Empress med dess lyxiga inredning till bra pris.
Anmäl det här omdömet
Bengt H. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2015
Bra hotell

Läge pool renlighet
9,3
Det här var mitt andra besök på LK Empress och det blir garanterat fler gånger.
Anmäl det här omdömet
Margaretha S. Reste med partner Sweden, den 18 december 2014
Toppenläge närhet till allt

Läget,läget,läget
7,3
Allt fungerade bra. Perfekt läge närhet till stranden som låg rakt över gatan. Frukosten var varierande men maten var kall. Rummen välmöblerade med bra förvaringsutrymme för kläder. Balkongen liten med en stol inget bord för två personer.
Anmäl det här omdömet
Kent L. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2014
Centralt och högljutt

Rummet, läget och frukosten
7,7
Allt fungerade, men personalen i receptionen har mycket kvar att lära sig om kundservice. Hög ljudnivå dygnet runt, inte minst från a/c-aggregatet på den pyttelilla balkongen.
Anmäl det här omdömet
Sandra B. Familj med småbarn Sweden, den 31 januari 2014
Bekvämt boende nära shopping.

Rent, fräscht och nära både strand och shopping.
8
Spenderade våra tre sista nätter innan hemfärd i Pattaya på LK the Empress. Valde detta hotell för att det hade pool, låg vid stranden och var nära shopping. Hade ett dubbelrum med extrasäng vilket fungerade kanon för oss med två barn.
Anmäl det här omdömet
Rolf B. Affärsresenär Sweden, den 3 december 2013
Bra och prisvärt

Läget, standarden, personalen
8,3
Som helhet ett mycket trevligt hotell. Den klassiskt Engelska möbleringen kan upplevas lite "tung" och onödigt utrymmeskrävande, men rent och fint överlag samt ett mycket centralt läge i Pattaya.
Anmäl det här omdömet
Karina K. Familj med småbarn Sweden, den 5 juli 2013
Både bra och dåligt!

frukosten, maten och läget
7
balkongen till vårt deluxe beach-front rum var bra, stor och med fin utsikt (om man bortser från kommersen med tjejerna som stod och väntade dygnet runt på kunder). Frukosten och maten var riktigt bra. Extrasängen vi hade var näst intill osovbar. Städerskorna glömde tömma den fulla papperskorgen och fyllde inte på toalettpapper, det fick jag hämta själv i städvagnen som jag hittade i korridoren. Vi är inte så petiga och har bott på liknande många gånger men då har det varit 2, 3-stjärnigt. Ett 4-stjärnigt hotell är det inte, men ett bra 3-stjärnigt.
Anmäl det här omdömet
Jan W. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2013
Lyxigt boende med snabb service och bra frukost

Centralt läge, nära till både shopping och bad, spektakulär lyxig inredning, vänlig och serviceinriktad personal med goda engelska språkkunskaper.
9,7
Helt bekymmersfri vistelse. Belysningen i badrummet något dämpad för att kunna sminka sig.
Anmäl det här omdömet
Marie B. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2013
Fint hotell

Nära stranden
8,7
ett mycket fint hotell med väldigt trevlig personal. vi kom 1½ timme innan man ska checka in, men det fixade de snabbt, vi fick bara vänta en halvtimme i lobbyn tills rummet va fixat. rummet va väldigt fint. sängen va skön. badrummet var väldigt snyggt, bra vattentryck i duschen. tv:n hade usb-ingång och där fanns även en dvd. free wifi som fungerade toppen poolen var fin men där fanns inget räcke att hålla i när man gick ner i den, och det var obehagligt för en med dålig balans.
Anmäl det här omdömet
Marcus L. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2013
Fin inredning, bra läge

Stora och snyggt inredda rum, utmärkt läge, trevlig pool
7
Bodde här 5 nätter och var i stort sett nöjda med vistelsen. Rummen var stora och kul inredning. Vi trodde vi skulle få en balkong där man kunde sitta men det kunde man inte, vilket var synd. Frukosten var helt ok, ganska mycket att välja på men det fylls inte på så snabbt när något tar slut. Personalen vid frukosten var ganska otrevliga och försökte skynda på en att äta. Supergoda omeletter som görs efter ens önskemål. Maten var prisvärd och god på restaurangen. Vi ville gärna träna på gymmet under vår vistelse men båda löpbanden var trasiga och blev inte lagade under tiden vi var där trots att vi sa till om detta. Även vårt avlopp i badrummet var trasigt och det blev inte heller fixat.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

LK The Empress PattayaLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - PoolLK The Empress Pattaya - PoolLK The Empress Pattaya - PoolLK The Empress Pattaya - LobbyLK The Empress Pattaya - LobbyLK The Empress Pattaya - LobbyLK The Empress Pattaya - LobbyLK The Empress Pattaya - ReceptionLK The Empress Pattaya - FaciliteterLK The Empress Pattaya - Hotellet från utsidanLK The Empress Pattaya - GymLK The Empress Pattaya - GymLK The Empress Pattaya - GymLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07