eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

LK The Empress

240/1 Moo 10 Beach Rd. Banglamung Chonburi, Pattaya Beach Road, Pattaya, Thailand 20150 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : The Empress Pattaya
LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum
LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum LK The Empress Pattaya - Gästrum
Område: Pattaya Beach Road Antal rum: 131
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 2108 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (2108)
Sortera efter:
Kent L. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2014
Centralt och högljutt

Rummet, läget och frukosten
7,7
Allt fungerade, men personalen i receptionen har mycket kvar att lära sig om kundservice. Hög ljudnivå dygnet runt, inte minst från a/c-aggregatet på den pyttelilla balkongen.
Sandra B. Familj med småbarn Sweden, den 31 januari 2014
Bekvämt boende nära shopping.

Rent, fräscht och nära både strand och shopping.
8
Spenderade våra tre sista nätter innan hemfärd i Pattaya på LK the Empress. Valde detta hotell för att det hade pool, låg vid stranden och var nära shopping. Hade ett dubbelrum med extrasäng vilket fungerade kanon för oss med två barn.
Karina K. Familj med småbarn Sweden, den 5 juli 2013
Både bra och dåligt!

frukosten, maten och läget
7
balkongen till vårt deluxe beach-front rum var bra, stor och med fin utsikt (om man bortser från kommersen med tjejerna som stod och väntade dygnet runt på kunder). Frukosten och maten var riktigt bra. Extrasängen vi hade var näst intill osovbar. Städerskorna glömde tömma den fulla papperskorgen och fyllde inte på toalettpapper, det fick jag hämta själv i städvagnen som jag hittade i korridoren. Vi är inte så petiga och har bott på liknande många gånger men då har det varit 2, 3-stjärnigt. Ett 4-stjärnigt hotell är det inte, men ett bra 3-stjärnigt.
Jan W. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2013
Lyxigt boende med snabb service och bra frukost

Centralt läge, nära till både shopping och bad, spektakulär lyxig inredning, vänlig och serviceinriktad personal med goda engelska språkkunskaper.
9,7
Helt bekymmersfri vistelse. Belysningen i badrummet något dämpad för att kunna sminka sig.
Marie B. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2013
Fint hotell

Nära stranden
8,7
ett mycket fint hotell med väldigt trevlig personal. vi kom 1½ timme innan man ska checka in, men det fixade de snabbt, vi fick bara vänta en halvtimme i lobbyn tills rummet va fixat. rummet va väldigt fint. sängen va skön. badrummet var väldigt snyggt, bra vattentryck i duschen. tv:n hade usb-ingång och där fanns även en dvd. free wifi som fungerade toppen poolen var fin men där fanns inget räcke att hålla i när man gick ner i den, och det var obehagligt för en med dålig balans.
Marcus L. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2013
Fin inredning, bra läge

Stora och snyggt inredda rum, utmärkt läge, trevlig pool
7
Bodde här 5 nätter och var i stort sett nöjda med vistelsen. Rummen var stora och kul inredning. Vi trodde vi skulle få en balkong där man kunde sitta men det kunde man inte, vilket var synd. Frukosten var helt ok, ganska mycket att välja på men det fylls inte på så snabbt när något tar slut. Personalen vid frukosten var ganska otrevliga och försökte skynda på en att äta. Supergoda omeletter som görs efter ens önskemål. Maten var prisvärd och god på restaurangen. Vi ville gärna träna på gymmet under vår vistelse men båda löpbanden var trasiga och blev inte lagade under tiden vi var där trots att vi sa till om detta. Även vårt avlopp i badrummet var trasigt och det blev inte heller fixat.
Thomas F. Ensamresenär Sweden, den 8 december 2012
Utmärkt läge men urdåligt internet

Bra läge
10
Really enjoyed this hotel.. for the price of the rooms i would put it up there with one of the best hotels i have ever stayed in.. everything about it was good from the lobby to the rooms and everything between.. nice pool, good restaurant, great staff, great bed and room all together, right on the beach and just a short walk from all the night life.. Tips: Walking street is just a small walk away and definitely worth a look during the night as it all just comes alive
Emil J. Ensamresenär Sweden, den 26 juli 2012
Bra läge

läge,komfort,personal
8,7
Trevligt hotell med perfekt läge vid beach road, nån minut till walking streat med Bath bussarna. Hotelet är gästvänligt. Jacuzzi är lite för liten iallafall om man vill vara två i den. Poolen är bra med solstolar runt om, finns både platser i skuggan och i solen hela dagen. Frukosten kunde ha varit lite bättre mycket thailänsk mat men betydligt mindre västerländsk frukost. Kocken som lagar omelett verkar få slut på ingredienser utan att fylla på.
Haendel A. Reste med partner Sweden, den 26 juli 2012
Centralt

Bra läge
7,7
Med lyxig inredning i antik stil får man en känsla av 5 stjärnor,dock genomskådar man snart skalet av lyx. Man ser redan förslitningar fast hotellet är såpass nytt.Personal var inte speciellt service inriktad.Välj rum med försiktighet inte värt att betala extra för utsikt. Vi bodde på 4:e våning med stads utsikt,såg rakt in i ett annat hotell och blev störda hela natten av ett molande ljud nerifrån det andra hotellets garage. Rum som var stort med jacuzzi men det tog evigheter att fylla.Bra frukost buffe
Stefan T. Ensamresenär Sweden, den 24 juli 2012
Lyxigt hotel med perfekt läge

Läget, designen, servicen...allt!
9,7
LK har många väldigt fina hotel i Pattaya men detta är nog deras flaggskepp. Detta nybyggda hotel med lite speciell rokoko inpriread guld/silver design har allt, läge, lyx, service etc. Hotellet är egentligen flera byggnader och har nog en av de mest imponerande lobbys i stan. Fin pool på taket och trevlig utomhusservering med utsikt mot beachen. Rummen är stora med jättebadrum. Liger i soi 12 som är nära till allt!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

LK The Empress PattayaLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - GästrumLK The Empress Pattaya - PoolLK The Empress Pattaya - PoolLK The Empress Pattaya - PoolLK The Empress Pattaya - LobbyLK The Empress Pattaya - LobbyLK The Empress Pattaya - LobbyLK The Empress Pattaya - LobbyLK The Empress Pattaya - ReceptionLK The Empress Pattaya - FaciliteterLK The Empress Pattaya - Hotellet från utsidanLK The Empress Pattaya - GymLK The Empress Pattaya - GymLK The Empress Pattaya - GymLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - RestaurangLK The Empress Pattaya - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3A02