eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lost Horizon Beach Dive Resort

Alona Beach, Tanala, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filippinerna 6340 (Visa karta)

Boka nu!

Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrass Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Faciliteter Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från insidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Entré Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrass Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Omgivningar Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool
Område: Alona Beach - Panglao Island Antal rum: 32
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 466 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,8
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (466)
Sortera efter:
Pia D. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2015
Bra hotell nära stranden.

Nära allt, kyl och balkong
8,3
Fräsch pool, Saknar solstolar i trädgården och på stranden. Myror i duschen, perfekt med safety box på rummet.
Inger S. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2015
Bra läge

Läget
6
Bra läge på Alona beach, tråkig frukost. Trevligt bar med levande musik på kvällarna men restarungen var verkligen inget extra. Saknar solstolar i trädgården och på stranden.
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2013
Bra läge, allt man behöver

Läget, kyl på rummet, skön säng
6,7
Vi hade bokat standard rum men blev uppgraderade till modern standard, vilketvar väldigt trevligt. Stor säng, kyl och balkong precis på stranden. Hjälpsam personal, fräsch pool. Inget att klaga på alls.
Benny P. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Slitet hotell, långsam servering.

Tillmötesgående och hjälpsam personal. Nära till allt.
5,3
Jens K. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Bra hotell nära stranden.

Nära till stranden
6,7
Helt ok hotell som ligger nära stranden. Bra städning men lite dåligt tryck i duchen taskigt med varm vatten och salt vatten?? I övrigt ok hotell med trevlig personal och ok käk.
Ingegerd H. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Bra läge i änden av själva "strandvägen/gatan"

God mat o personalen tillmötesgående
8,3
en nackdel var att vi inte hade balkong men i gengäld fanns en stor härlig takterass utanför som ingen annan än vi använde t ex till eftermiddagskaffet och en öl i solnedgången och då med härlig utsikt över havet och alla barka-båtarna.fördelen med slutet av gatan var förmodlingen ingen störande musik om man mot förmodan vill lägga sig tidigt och det var ändå så korta avstånd att flanera fram o åter på den lilla strandvägen. en annan nackdel var att det var ganska mkt sjögräs när man skulle bada direkt nedanför hotellet, men det var bara att gå lite längre inåt, och då pratar vi om kanske 100 m- vi kan rekommendera detta på bästa sätt. jo å så fanns en liten pool om man önskar det
Sightseeing/ tips om sevärdheter: spiked bar 50 meter bort och med härlig varierande musik varje kväll gillade vi. hotellet hade också soft/jazzaktig musik varje kväll vilket var en njutning vid middagarna
David M. Reste med partner Australia, den 17 februari 2015
Will go back.

Location, Location, Location.
9
Stayed here 2 years ago & thoroughly enjoyed so came back. Was not disappointed. Staff are good & helpful & food was good. A bit noisy at night but maybe I am just getting older. Recommend for any age group. Central to all activities.
Boram K. Gruppresenär South Korea, den 4 februari 2015
Just good as i expected

Someone said it's too expensive, but i think it's affordable price. I've been other cheeper resorts that have much poor conditions...so i'm satisfied:-)
7,7
Racquel M. Reste med partner Philippines, den 1 februari 2015
Lost vacation

Sand ,sea and sun
6
Nice and pleasant
Eric S. Reste med partner Philippines, den 22 januari 2015
Great value!

Friendly and courteous staff, reasonable prices and really good diving shop within the hotel premises
8
I enjoyed my stay at this hotel. The place is clean, near other resorts within the community, food and drinks are very reasonably priced, entertainment is good, overall atmosphere is relaxed. Philippine Fun Divers, located right on premises will accommodate a diver's requirements for enjoyable and safe diving experiences.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lost Horizon Beach Dive Resort BoholLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrassLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - BadrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - FaciliteterLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från insidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - BadrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - EntréLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - PoolLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrassLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - BadrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - BadrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - OmgivningarLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool


AS-AGWEB-3C01