Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lost Horizon Beach Dive Resort

Alona Beach, Tanala, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filippinerna 6340 (Visa på karta)

Boka nu!

Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Omgivningar Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Omgivningar Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan
Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Reception Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Fritidsfaciliteter Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool
Område: Alona Beach - Panglao Island Antal rum: 32
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 493 omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,8
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (493)
Sortera efter:
Pia D. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2015
Bra hotell nära stranden.

Nära allt, kyl och balkong
8,3
Fräsch pool, Saknar solstolar i trädgården och på stranden. Myror i duschen, perfekt med safety box på rummet.
Inger S. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2015
Bra läge

Läget
6
Bra läge på Alona beach, tråkig frukost. Trevligt bar med levande musik på kvällarna men restarungen var verkligen inget extra. Saknar solstolar i trädgården och på stranden.
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2013
Bra läge, allt man behöver

Läget, kyl på rummet, skön säng
6,7
Vi hade bokat standard rum men blev uppgraderade till modern standard, vilketvar väldigt trevligt. Stor säng, kyl och balkong precis på stranden. Hjälpsam personal, fräsch pool. Inget att klaga på alls.
Benny P. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Slitet hotell, långsam servering.

Tillmötesgående och hjälpsam personal. Nära till allt.
5,3
Jens K. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Bra hotell nära stranden.

Nära till stranden
6,7
Helt ok hotell som ligger nära stranden. Bra städning men lite dåligt tryck i duchen taskigt med varm vatten och salt vatten?? I övrigt ok hotell med trevlig personal och ok käk.
Ingegerd H. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Bra läge i änden av själva "strandvägen/gatan"

God mat o personalen tillmötesgående
8,3
en nackdel var att vi inte hade balkong men i gengäld fanns en stor härlig takterass utanför som ingen annan än vi använde t ex till eftermiddagskaffet och en öl i solnedgången och då med härlig utsikt över havet och alla barka-båtarna.fördelen med slutet av gatan var förmodlingen ingen störande musik om man mot förmodan vill lägga sig tidigt och det var ändå så korta avstånd att flanera fram o åter på den lilla strandvägen. en annan nackdel var att det var ganska mkt sjögräs när man skulle bada direkt nedanför hotellet, men det var bara att gå lite längre inåt, och då pratar vi om kanske 100 m- vi kan rekommendera detta på bästa sätt. jo å så fanns en liten pool om man önskar det
Sightseeing/ tips om sevärdheter: spiked bar 50 meter bort och med härlig varierande musik varje kväll gillade vi. hotellet hade också soft/jazzaktig musik varje kväll vilket var en njutning vid middagarna
Erik J. Reste med partner Sweden, den 18 maj 2015
Great location but is otherwise lacking

location, pool, landscape
6
I did not have a lot of expectations since this is one of the cheaper resorts in the area, but I was surprised that the staff was not friendly. The AC took hours to cool down the small "modern standard" room, but I couldn't leave it on when I was out because the electricity card was zip-tied to my key. There were also no towels in the room, which to me is a basic amenity. I bought beach towels from a local shop. There was a TV blasting when I arrived with no remote control and no way to turn it off or down. I couldn't even unplug it because of the way it was mounted. I called the front desk and someone arrived in a few minutes with the remote. I was grateful for the quick response. The room was comfortable once it cooled down and was clean but worn. The tiny balcony with chairs was nice in the evening. The pool was beautiful, warm, and 7 feet deep. The location was the best part. It is right on the beach, and there is an on-site dive shop. The grounds are nicely landscaped. At check out, they tried to charge me for beer and water from the mini bar. I asked to speak to the person who claimed the items were missing since I had brought all of my own drinks. They said they would look into it while I waited in the restaurant, but I never heard another thing about it and wasn't charged any extra. The restaurant food was not good. We tried breakfast (free with the room), paid for breakfast to see if it was better (it wasn't), lunch, and dinner. The curry was awful, the eggs were runny, the french fries were not cooked. The ham was all gristle and fat. The burger and pizza were edible, but not very tasty. It reminded me of school lunch food. The bottom line is that if you just need a place to sleep, then this is a perfect spot to have as your base. It is less expensive than others and still clean. Just bring your own towels and plan to eat elsewhere.
Cyril V. Ensamresenär Philippines, den 17 maj 2015
Location good; food expensive; staff not so good

Location only location
6,3
You can see the difference on how they treat local and foreign tourist. Filipino mentality - foreigners = rich. Balcony shown in picture is different from actual. The picture shown is 25% smaller in actual. No proper signage in the road. Saw 2 roaches in the room; bathroom water is salty. Only good thing is location
Sarah L. Gruppresenär United Kingdom, den 13 april 2015
relaxing stay

location, comfy large bed, deep pool
6,7
We had a nice stay. It was only for one night but we were very happy. The room was bigger than I expected and the bed was so comfy. The breakfast was ok and the location was great. It was also nice and quiet at night.
Philip O. Ensamresenär Ireland, den 11 april 2015
Lost Horizon is Okay

location, staff, location
7,3
My stay at the Lost Horizon was okay. The room was reasonably comfortable but the bathroom smelled a bit strange (chemical-like bleach smell was very strong). I only stayed one night.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lost Horizon Beach Dive Resort BoholLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - OmgivningarLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - OmgivningarLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - ReceptionLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - FritidsfaciliteterLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - PoolLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrassLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum


AS-AGWEB-3C05