eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lost Horizon Beach Dive Resort

Alona Beach, Tanala, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filippinerna 6340 (Visa karta)

Boka nu!

Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Omgivningar Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Omgivningar Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum
Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrass Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Faciliteter Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från insidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Entré Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool
Område: Alona Beach - Panglao Island Antal rum: 32
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 400 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,8
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (400)
Sortera efter:
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2013
Bra läge, allt man behöver

Läget, kyl på rummet, skön säng
6,7
Vi hade bokat standard rum men blev uppgraderade till modern standard, vilketvar väldigt trevligt. Stor säng, kyl och balkong precis på stranden. Hjälpsam personal, fräsch pool. Inget att klaga på alls.
Benny P. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Slitet hotell, långsam servering.

Tillmötesgående och hjälpsam personal. Nära till allt.
5,3
Jens K. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Bra hotell nära stranden.

Nära till stranden
6,7
Helt ok hotell som ligger nära stranden. Bra städning men lite dåligt tryck i duchen taskigt med varm vatten och salt vatten?? I övrigt ok hotell med trevlig personal och ok käk.
Ingegerd H. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Bra läge i änden av själva "strandvägen/gatan"

God mat o personalen tillmötesgående
8,3
en nackdel var att vi inte hade balkong men i gengäld fanns en stor härlig takterass utanför som ingen annan än vi använde t ex till eftermiddagskaffet och en öl i solnedgången och då med härlig utsikt över havet och alla barka-båtarna.fördelen med slutet av gatan var förmodlingen ingen störande musik om man mot förmodan vill lägga sig tidigt och det var ändå så korta avstånd att flanera fram o åter på den lilla strandvägen. en annan nackdel var att det var ganska mkt sjögräs när man skulle bada direkt nedanför hotellet, men det var bara att gå lite längre inåt, och då pratar vi om kanske 100 m- vi kan rekommendera detta på bästa sätt. jo å så fanns en liten pool om man önskar det
Sightseeing/ tips om sevärdheter: spiked bar 50 meter bort och med härlig varierande musik varje kväll gillade vi. hotellet hade också soft/jazzaktig musik varje kväll vilket var en njutning vid middagarna
Erlin J. Reste med partner Philippines, den 2 augusti 2014
Relaxing Stay!

Beachfront, Good food, Nice Ambiance
8,7
It was a comfortable stay. The ambiance of the room was so nice even if you have a little space to move around. The mirrors and lights is a major plus. More mirrors and more lights, more fun! Good food, pricey but good for 4 persons in one serving. Pricey but worth it. It is a beachfront location but 5 minutes walk to the main street. Recommended hotel!
Gemma S. Ensamresenär United Kingdom, den 20 juli 2014
Great location right on the beach

Location, staff, internet
8,3
Great location right on the beach next to all the restaurants and pretty quiet bars. Staff were very helpful and welcoming
Te A. Reste med partner New Zealand, den 19 juli 2014
Great value for money

Price location gardens
7
We got a bargain price for this hotel so was surprised when it was better then expected. We booked 2 rooms and the other room was freshly renovated, I think once they are all finished it will be great but we had an old room and it was average. Very nice location right on the beach with lots of other hotel bars and restaurants around. We went through low season so it was very quiet. If you get this hotel for a cheap.price it is absolutely worth it
Xin X. Ensamresenär China, den 13 juli 2014
Ceci

convenient location,
7
very near the seabeach, only 1 minute from hotel to beach, convenient location. only one thing is room have ants....
Jan H. Reste med partner Czech Republic, den 12 juli 2014
..

..
9
Xiang G. Familj med småbarn China, den 5 juli 2014
good choice for alona beach

good location , swimming pool, seaside view restaurant
7,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3B03