eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lost Horizon Beach Dive Resort

Alona Beach, Tanala, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filippinerna 6340 (Visa på karta)

Boka nu!

Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrass Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Gästrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Faciliteter Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från insidan Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Entré Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrass Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Badrum Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Omgivningar Lost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool
Område: Alona Beach - Panglao Island Antal rum: 32
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 489 omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,8
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (489)
Sortera efter:
Pia D. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2015
Bra hotell nära stranden.

Nära allt, kyl och balkong
8,3
Fräsch pool, Saknar solstolar i trädgården och på stranden. Myror i duschen, perfekt med safety box på rummet.
Inger S. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2015
Bra läge

Läget
6
Bra läge på Alona beach, tråkig frukost. Trevligt bar med levande musik på kvällarna men restarungen var verkligen inget extra. Saknar solstolar i trädgården och på stranden.
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2013
Bra läge, allt man behöver

Läget, kyl på rummet, skön säng
6,7
Vi hade bokat standard rum men blev uppgraderade till modern standard, vilketvar väldigt trevligt. Stor säng, kyl och balkong precis på stranden. Hjälpsam personal, fräsch pool. Inget att klaga på alls.
Benny P. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Slitet hotell, långsam servering.

Tillmötesgående och hjälpsam personal. Nära till allt.
5,3
Jens K. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Bra hotell nära stranden.

Nära till stranden
6,7
Helt ok hotell som ligger nära stranden. Bra städning men lite dåligt tryck i duchen taskigt med varm vatten och salt vatten?? I övrigt ok hotell med trevlig personal och ok käk.
Ingegerd H. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Bra läge i änden av själva "strandvägen/gatan"

God mat o personalen tillmötesgående
8,3
en nackdel var att vi inte hade balkong men i gengäld fanns en stor härlig takterass utanför som ingen annan än vi använde t ex till eftermiddagskaffet och en öl i solnedgången och då med härlig utsikt över havet och alla barka-båtarna.fördelen med slutet av gatan var förmodlingen ingen störande musik om man mot förmodan vill lägga sig tidigt och det var ändå så korta avstånd att flanera fram o åter på den lilla strandvägen. en annan nackdel var att det var ganska mkt sjögräs när man skulle bada direkt nedanför hotellet, men det var bara att gå lite längre inåt, och då pratar vi om kanske 100 m- vi kan rekommendera detta på bästa sätt. jo å så fanns en liten pool om man önskar det
Sightseeing/ tips om sevärdheter: spiked bar 50 meter bort och med härlig varierande musik varje kväll gillade vi. hotellet hade också soft/jazzaktig musik varje kväll vilket var en njutning vid middagarna
Sarah L. Gruppresenär United Kingdom, den 13 april 2015
relaxing stay

location, comfy large bed, deep pool
6,7
We had a nice stay. It was only for one night but we were very happy. The room was bigger than I expected and the bed was so comfy. The breakfast was ok and the location was great. It was also nice and quiet at night.
Philip O. Ensamresenär Ireland, den 11 april 2015
Lost Horizon is Okay

location, staff, location
7,3
My stay at the Lost Horizon was okay. The room was reasonably comfortable but the bathroom smelled a bit strange (chemical-like bleach smell was very strong). I only stayed one night.
Jellis D. Gruppresenär Philippines, den 27 mars 2015
Bad internet, salty bathroom water

Location
5,7
Bathroom water is salty, it's like after bathing in the ocean, i bathed again in salty water. The water pressure is too weak, i cannot enjoy taking shower. The faucet in the bathroom is also broken! I booked Modern Standard, but the room is not modern at all, beddings are not comfortable. They didn't even provide toothbrush toothpaste and towel, they only provided one bath towel. Also, We have to wait for the food for a very long time! Bad staying experience. I will definitely not book this hotel again.
Jack O. Reste med partner United States of America, den 27 mars 2015
Zai

Nice room great helpful staff very friendly staff. After reading reviews of some past guest that were negative about this place they must have been some of the most spoiled and selfish people in the
9,7
Three days great place negative reviews unwaranted spoiled people I'm sure most helpful staff ever it's the Philippines don't expect perfection water smells a little it's normal for there great place

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lost Horizon Beach Dive Resort BoholLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrassLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - BadrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - FaciliteterLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Hotellet från insidanLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - BadrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - EntréLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - PoolLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Balkong/terrassLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - BadrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - BadrumLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - OmgivningarLost Horizon Beach Dive Resort Bohol - Pool


AS-AGWEB-3B08