Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lost Horizon Beach Dive Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao, Bohol, Danao, Panglao Island, Filippinerna 6340 (Visa på karta)

Boka nu!

Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Omgivningar Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Omgivningar Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan
Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Reception Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurang Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidan Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Fritidsfaciliteter Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pool
Område: Danao Antal rum: 32
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 513
omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,8
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (513)
Sortera efter:
Pia D. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2015
Bra hotell nära stranden.

Nära allt, kyl och balkong
8,3
Fräsch pool, Saknar solstolar i trädgården och på stranden. Myror i duschen, perfekt med safety box på rummet.
Anmäl det här omdömet
Inger S. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2015
Bra läge

Läget
6
Bra läge på Alona beach, tråkig frukost. Trevligt bar med levande musik på kvällarna men restarungen var verkligen inget extra. Saknar solstolar i trädgården och på stranden.
Anmäl det här omdömet
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2013
Bra läge, allt man behöver

Läget, kyl på rummet, skön säng
6,7
Vi hade bokat standard rum men blev uppgraderade till modern standard, vilketvar väldigt trevligt. Stor säng, kyl och balkong precis på stranden. Hjälpsam personal, fräsch pool. Inget att klaga på alls.
Anmäl det här omdömet
Benny P. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Slitet hotell, långsam servering.

Tillmötesgående och hjälpsam personal. Nära till allt.
5,3
Anmäl det här omdömet
Jens K. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Bra hotell nära stranden.

Nära till stranden
6,7
Helt ok hotell som ligger nära stranden. Bra städning men lite dåligt tryck i duchen taskigt med varm vatten och salt vatten?? I övrigt ok hotell med trevlig personal och ok käk.
Anmäl det här omdömet
Ingegerd H. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Bra läge i änden av själva "strandvägen/gatan"

God mat o personalen tillmötesgående
8,3
en nackdel var att vi inte hade balkong men i gengäld fanns en stor härlig takterass utanför som ingen annan än vi använde t ex till eftermiddagskaffet och en öl i solnedgången och då med härlig utsikt över havet och alla barka-båtarna.fördelen med slutet av gatan var förmodlingen ingen störande musik om man mot förmodan vill lägga sig tidigt och det var ändå så korta avstånd att flanera fram o åter på den lilla strandvägen. en annan nackdel var att det var ganska mkt sjögräs när man skulle bada direkt nedanför hotellet, men det var bara att gå lite längre inåt, och då pratar vi om kanske 100 m- vi kan rekommendera detta på bästa sätt. jo å så fanns en liten pool om man önskar det
Sightseeing/ tips om sevärdheter: spiked bar 50 meter bort och med härlig varierande musik varje kväll gillade vi. hotellet hade också soft/jazzaktig musik varje kväll vilket var en njutning vid middagarna
Anmäl det här omdömet
Sojin P. Ensamresenär South Korea, den 15 augusti 2015
Resort with a great sea view

Location, friendly staff, comfortable bed
8,3
Stayed for five days at the modern standard. If you want to dive, Lost Horizon is a very good choice because it has a diving shop in front of the resort and you get to see the ocean every time you are relaxing at the bar or on the sun bed after your dive. The beach is just a few steps away. And staff at the diving shop are trustworthy. Modern standard doesn't have its own terrace. There is a public terrace on the same floor which was okay. One thing that could be improved was that I found a giant spider and cockroach in my fist day of stay. Told the staff and they took care about it and never found them again, so that was okay too. The pool is very small but enough to cool off. If I go to Alona beach, I'll stay there again.
Anmäl det här omdömet
Robert E. Reste med partner Australia, den 12 augusti 2015
I never review

nothing is good
5,3
The hotel is clean but I feel compaired to Henann Resort lost horizon is so over priced. The breakfast is limited and poor quality. The service is so slow the entertainment at night is old style and always slow step. I stayed in Henann and lost horizon. I would never stay in lost horizon again.
Anmäl det här omdömet
Timothy J. Reste med partner Canada, den 1 augusti 2015
Wonderful

Beautiful clean safe
9
My fiancee and I stayed here for 8 nights in July. Our room was great. It was clean, safe, new and well cared for. No issues booking through Agoda either. The pool is great and very clean. The band at the restaurant played until 10 at night, but so did all the other bands at every other restaurant and bar on Alona Beach. If you want quiet all night, dont stay on Alona. Overall this hotel is one of the best and nicest I've ve stated in Asia. Super incredible value for your money. Cant recommend it more if you go to Bohol.
Anmäl det här omdömet
Adrian K. Reste med partner Singapore, den 25 juli 2015
Good location

Location . It is right in front of alpha beach
7
The live band at night was not too bad. For diving . I prefer the island adventure located near the resort instead of the one in the resort .
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao IslandLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - OmgivningarLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - OmgivningarLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - ReceptionLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - FritidsfaciliteterLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - PoolLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Balkong/terrassLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Gästrum

Kundrecensioner - Lost Horizon Beach Dive Resort, Panglao Island

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07