Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Lost Horizon Beach Dive Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Island, Filippinerna 6340

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 533 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,8
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (533)
Sortera efter:
Pia D. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2015
Bra hotell nära stranden.

Nära allt, kyl och balkong
8,3
Fräsch pool, Saknar solstolar i trädgården och på stranden. Myror i duschen, perfekt med safety box på rummet.
Anmäl det här omdömet
Inger S. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2015
Bra läge

Läget
6
Bra läge på Alona beach, tråkig frukost. Trevligt bar med levande musik på kvällarna men restarungen var verkligen inget extra. Saknar solstolar i trädgården och på stranden.
Anmäl det här omdömet
Mikael R. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2013
Bra läge, allt man behöver

Läget, kyl på rummet, skön säng
6,7
Vi hade bokat standard rum men blev uppgraderade till modern standard, vilketvar väldigt trevligt. Stor säng, kyl och balkong precis på stranden. Hjälpsam personal, fräsch pool. Inget att klaga på alls.
Anmäl det här omdömet
Benny P. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2013
Slitet hotell, långsam servering.

Tillmötesgående och hjälpsam personal. Nära till allt.
5,3
Anmäl det här omdömet
Jens K. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Bra hotell nära stranden.

Nära till stranden
6,7
Helt ok hotell som ligger nära stranden. Bra städning men lite dåligt tryck i duchen taskigt med varm vatten och salt vatten?? I övrigt ok hotell med trevlig personal och ok käk.
Anmäl det här omdömet
Ingegerd H. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Bra läge i änden av själva "strandvägen/gatan"

God mat o personalen tillmötesgående
8,3
en nackdel var att vi inte hade balkong men i gengäld fanns en stor härlig takterass utanför som ingen annan än vi använde t ex till eftermiddagskaffet och en öl i solnedgången och då med härlig utsikt över havet och alla barka-båtarna.fördelen med slutet av gatan var förmodlingen ingen störande musik om man mot förmodan vill lägga sig tidigt och det var ändå så korta avstånd att flanera fram o åter på den lilla strandvägen. en annan nackdel var att det var ganska mkt sjögräs när man skulle bada direkt nedanför hotellet, men det var bara att gå lite längre inåt, och då pratar vi om kanske 100 m- vi kan rekommendera detta på bästa sätt. jo å så fanns en liten pool om man önskar det
Sightseeing/ tips om sevärdheter: spiked bar 50 meter bort och med härlig varierande musik varje kväll gillade vi. hotellet hade också soft/jazzaktig musik varje kväll vilket var en njutning vid middagarna
Anmäl det här omdömet
Steven R. Gruppresenär Australia, den 7 januari 2016
Staff were just confused and not there

location, menu, crispy pata
5,3
Only just ok, seemed like the staff were easily confused and one staff member placed permanently at the bar would of been a blessing
Anmäl det här omdömet
Stephen W. Familj med småbarn New Zealand, den 3 januari 2016
Disappointing

1. Pool was good for young kids, 2. Beautiful Beach, 3. Nice big rooms
6
We enjoyed out stay with young kids. We had 2 rooms next to each other, the pool was great and the closeness to the beach and restaurants was good. The food service was terrible, often waiting 45 minutes so we rarely ate in the hotel, we did not get breakfast included which was lucky. We ate at neighbouring restaurants for all meals. The dive shop is primarily for Japanese and always overcrowded so we went to Alona Divers next door.
Anmäl det här omdömet
Jennifer B. Reste med partner Philippines, den 15 december 2015
Nice location

Beach front, accessoble to the boat transfer and near terminal
7,7
Above average
Anmäl det här omdömet
Benedicta A. Reste med partner United States of America, den 29 november 2015
Mediocre hotel in good location

location, location, location
5
Our stay was unpleasant. The room smells musty. Food service was unacceptable. It took 35 mins to get our burnt bacon and cold eggs. We ate somewhere else even though our room came with breakfast. The internet was nonexistent. We had to walk to a distant internet cafe to book our flight back.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao IslandLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - OmgivningarLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - OmgivningarLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - ReceptionLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestaurangLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - FritidsfaciliteterLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - PoolLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Hotellet från utsidanLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Balkong/terrassLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - GästrumLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03