Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapore

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4775 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (4775)
Sortera efter:
Pekka W. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2016
Centralt och bra läge

Mitt i finans distriktet
7,3
Vi trivdes jättebra på hotellet. Men man ska vara medveten om att rummen är mer att betrakta som kontor än hotellrum. Vi tog långa promenader till bland annat Marina Bay där vi åkte upp, underbar utsikt. Det är nära till bland annat till Sentosa dit det går gratis Sky train från Sentosa station på fastlandet. Ett riktig ö kanske särskillt för barnfamiljer med all kritvita sandstränder.
Anmäl det här omdömet
Jouni P. Reste med partner Sweden, den 28 december 2010
Stiligt hotell med serviceminded personal

Affärsmässigt, rent och lugnt område
7,3
M Hotel ligger i finansdistriktet och är ett hotell för i första hand affärsresenärer, men man får ett hotell som är rent och har proffsig och serviceminded personal. Frukosten serveras i ett ganska trångt rum så när hotellet har mycket boende så blir det trångt och mycket kö till de varma rätterna.
Anmäl det här omdömet
Xiu W. Reste med partner Singapore, den 2 maj 2016
Spacious room, great location
5,3
Spacious room, great location, clean hotel
Anmäl det här omdömet
Geraldine H. Reste med partner Singapore, den 2 maj 2016
2D1N Staycation
5,3
Room is spacious and clean. Staff are approachable. Just walking distance to many eateries. M Hotel provides pillow menu so for people who are more particular about pillows, it's a bonus. Overall, everything is pleasant and made this 2D1N a wonderful one.
Anmäl det här omdömet
Angeline E. Ensamresenär Singapore, den 29 april 2016
Research studies
6,7
The hotel room setup with a study lamp over the desk is great for my computer research studies. Quiet environment and excellence food. Most importantly is enabling me a good night sleeps with super comfortable pillows.
Anmäl det här omdömet
Chandri B. Affärsresenär Singapore, den 28 april 2016
nice place
5,3
good location and friendly staff
Anmäl det här omdömet
Swee L. Familj med småbarn Malaysia, den 24 april 2016
overall was good.
5,3
overall was good.
Anmäl det här omdömet
Lee A. Reste med partner Singapore, den 24 april 2016
6 MINS walk to tanjong pagar mrt
5,3
Near to the train station, room is clean , bed is comfy. Breakfast is ok but not as many variety as i think. There should be room for improvement for the breakfast selection.Only cons is there is nothing much to do in tanjong pagar area. However, we only stayed one night there so it is bearable. Overall , a very good and comfortable stay in the premier room!
Anmäl det här omdömet
Shihui T. Ensamresenär Singapore, den 24 april 2016
M hotel
5
For such pricing is really consider good already, however not available for late check out.
Anmäl det här omdömet
Poon G. Reste med partner Singapore, den 24 april 2016
Staff attentive
5,3
Staff attentive to our needs. Even asked if we mind having corner room.. Facilities well maintained except for some bars were loose on the towel rack
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
M Hotel SingaporeM Hotel Singapore - EntréM Hotel Singapore - Pub/loungeM Hotel Singapore - SpaM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - Executive LoungeM Hotel Singapore - PoolM Hotel Singapore - GymM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - Pub/loungeM Hotel Singapore - CaféM Hotel Singapore - CaféM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - SpaM Hotel Singapore - Business CenterM Hotel Singapore - SpaM Hotel Singapore - Business CenterM Hotel Singapore - Spa


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03