Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapore (Visa på karta)

Boka nu!

M Hotel Singapore - Entré M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Svit M Hotel Singapore - Svit M Hotel Singapore - Svit M Hotel Singapore - Svit M Hotel Singapore - Festvåning M Hotel Singapore - Executive Lounge M Hotel Singapore - Pool M Hotel Singapore - Gym M Hotel Singapore - Pub/lounge
M Hotel Singapore - Pub/lounge M Hotel Singapore - Café M Hotel Singapore - Café M Hotel Singapore - Restaurang M Hotel Singapore - Restaurang M Hotel Singapore - Festvåning M Hotel Singapore - Festvåning M Hotel Singapore - Festvåning M Hotel Singapore - Spa
Område: Chinatown Antal rum: 413
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4177
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (4177)
Sortera efter:
Jouni P. Reste med partner Sweden, den 28 december 2010
Stiligt hotell med serviceminded personal

Affärsmässigt, rent och lugnt område
7,3
M Hotel ligger i finansdistriktet och är ett hotell för i första hand affärsresenärer, men man får ett hotell som är rent och har proffsig och serviceminded personal. Frukosten serveras i ett ganska trångt rum så när hotellet har mycket boende så blir det trångt och mycket kö till de varma rätterna.
Anmäl det här omdömet
Sock K. Gruppresenär Malaysia, den 2 augusti 2015
GOOD.

FOOD, LOCATION,
9,7
I REQUESTED FOR A DOUBLE BED, BUT THE DOUBLE BEDROOM ARE ALL OCCUPIED. THE STAFF IS NICE TO OFFER A ADD ON BED FRO ME.
Anmäl det här omdömet
Lay C. Reste med partner Singapore, den 1 augusti 2015
More dustbin

overall is clean and comfortable but only one dustbin in the room and it would be good to add one more
6,7
Anmäl det här omdömet
Eric R. Affärsresenär United States of America, den 30 juli 2015
Great hotel in a good location

locaiton, cost, cleanliness
8,7
It was great
Anmäl det här omdömet
Shamliah Y. Reste med partner Malaysia, den 30 juli 2015
excellent room..spacious and clean

central location , great clean room and easy parking
7,3
It was a day stay but wishing we had stay another nite.. will book again when we come into town.
Anmäl det här omdömet
Toh G. Reste med partner Singapore, den 27 juli 2015
Good

Excellent Staff attitude
8
Anmäl det här omdömet
Yi T. Reste med partner Singapore, den 27 juli 2015
Nice and comfortable

Hotel was clean, rooms were big enough and staff were friendly
8
Anmäl det här omdömet
Erika C. Familj med äldre barn South Africa, den 27 juli 2015
excellent

quite clean comfortable room
8,3
Absolutely loved it
Anmäl det här omdömet
Pei I. Reste med partner Malaysia, den 27 juli 2015
Short trip

Comfort bed, clean toilet , perfect for business travelers
6,7
It was up to expectations, got free upgraded to executive room, friendly staff, express check out
Anmäl det här omdömet
Seah H. Reste med partner Singapore, den 26 juli 2015
Big room and very comfortable stay!

Big room, clean and beautiful hotel
9
We had a very enjoyable stay at M Hotel. Will come back again!
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

M Hotel SingaporeM Hotel Singapore - EntréM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - Executive LoungeM Hotel Singapore - PoolM Hotel Singapore - GymM Hotel Singapore - Pub/loungeM Hotel Singapore - Pub/loungeM Hotel Singapore - CaféM Hotel Singapore - CaféM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - Spa


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06