Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapore

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4819 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (4819)
Sortera efter:
Pekka W. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2016
Centralt och bra läge

Mitt i finans distriktet
7,3
Vi trivdes jättebra på hotellet. Men man ska vara medveten om att rummen är mer att betrakta som kontor än hotellrum. Vi tog långa promenader till bland annat Marina Bay där vi åkte upp, underbar utsikt. Det är nära till bland annat till Sentosa dit det går gratis Sky train från Sentosa station på fastlandet. Ett riktig ö kanske särskillt för barnfamiljer med all kritvita sandstränder.
Anmäl det här omdömet
Jouni P. Reste med partner Sweden, den 28 december 2010
Stiligt hotell med serviceminded personal

Affärsmässigt, rent och lugnt område
7,3
M Hotel ligger i finansdistriktet och är ett hotell för i första hand affärsresenärer, men man får ett hotell som är rent och har proffsig och serviceminded personal. Frukosten serveras i ett ganska trångt rum så när hotellet har mycket boende så blir det trångt och mycket kö till de varma rätterna.
Anmäl det här omdömet
Seow S. Reste med partner Singapore, den 24 maj 2016
comfortable stay
6
had a great night at m hotel pleasant stay as usual my number one choice for staycation as always
Anmäl det här omdömet
Charlz D. Affärsresenär Philippines, den 23 maj 2016
Nice location, great facilities
5,7
It might be old but never dated.
Anmäl det här omdömet
Chia Y. Reste med partner Malaysia, den 22 maj 2016
Friendly staff, rooms and cleaness
5,3
The hotel was comfortable and clean. Location was near cbd area and lao pak sat. Staff were friendly and approachable. Overall enjoyed our stay at M Hotel.
Anmäl det här omdömet
Daniel S. Reste med partner Singapore, den 21 maj 2016
Nice and comfortable.
6,7
Only one issue, the air con not powerful enough.
Anmäl det här omdömet
Kartika D. Ensamresenär Indonesia, den 21 maj 2016
Vacation
6
Good price.. Good food.. Good location... Good staff... For all is very satisfied 😘😘
Anmäl det här omdömet
See W. Reste med partner Singapore, den 21 maj 2016
Good Business Hotel
5,7
Very good business hotel
Anmäl det här omdömet
Sothea C. Affärsresenär Cambodia, den 20 maj 2016
Check-in Process
5
The check-in process was pretty sluggish, while there were about 5 guests waiting to check in at the time I arrived.
Anmäl det här omdömet
Vannara R. Affärsresenär Cambodia, den 19 maj 2016
Long waiting during check in. Please make it faste
5,3
Other is good
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
M Hotel SingaporeM Hotel Singapore - EntréM Hotel Singapore - Pub/loungeM Hotel Singapore - SpaM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - Executive LoungeM Hotel Singapore - PoolM Hotel Singapore - GymM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - Pub/loungeM Hotel Singapore - CaféM Hotel Singapore - CaféM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - SpaM Hotel Singapore - Business CenterM Hotel Singapore - SpaM Hotel Singapore - Business CenterM Hotel Singapore - Spa


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A07