Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapore (Visa på karta)

Boka nu!

M Hotel Singapore - Entré M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Gästrum M Hotel Singapore - Svit M Hotel Singapore - Svit M Hotel Singapore - Svit M Hotel Singapore - Svit M Hotel Singapore - Festvåning M Hotel Singapore - Executive Lounge M Hotel Singapore - Pool M Hotel Singapore - Gym M Hotel Singapore - Pub/lounge
M Hotel Singapore - Pub/lounge M Hotel Singapore - Café M Hotel Singapore - Café M Hotel Singapore - Restaurang M Hotel Singapore - Restaurang M Hotel Singapore - Festvåning M Hotel Singapore - Festvåning M Hotel Singapore - Festvåning M Hotel Singapore - Spa
Område: Chinatown Antal rum: 413
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4168
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (4168)
Sortera efter:
Jouni P. Reste med partner Sweden, den 28 december 2010
Stiligt hotell med serviceminded personal

Affärsmässigt, rent och lugnt område
7,3
M Hotel ligger i finansdistriktet och är ett hotell för i första hand affärsresenärer, men man får ett hotell som är rent och har proffsig och serviceminded personal. Frukosten serveras i ett ganska trångt rum så när hotellet har mycket boende så blir det trångt och mycket kö till de varma rätterna.
Anmäl det här omdömet
Erika C. Familj med äldre barn South Africa, den 27 juli 2015
excellent

quite clean comfortable room
8,3
Absolutely loved it
Anmäl det här omdömet
Pei I. Reste med partner Malaysia, den 27 juli 2015
Short trip

Comfort bed, clean toilet , perfect for business travelers
6,7
It was up to expectations, got free upgraded to executive room, friendly staff, express check out
Anmäl det här omdömet
Seah H. Reste med partner Singapore, den 26 juli 2015
Big room and very comfortable stay!

Big room, clean and beautiful hotel
9
We had a very enjoyable stay at M Hotel. Will come back again!
Anmäl det här omdömet
Chee Y. Affärsresenär Singapore, den 25 juli 2015
M hotel

Clean, strategic location, convenient
7
Anmäl det här omdömet
Daniel L. Reste med partner Singapore, den 21 juli 2015
A good hotel

Locations. Nice Staff. Nice Room
7,3
Everything is almost perfect except that the pillow is too hard and way too thick. I was sleepless till almost 5am. at the end I folded up 1 piece bath towel to use it as pillow instead. Also the Aircon climate control is not too sensitive.
Anmäl det här omdömet
Robert K. Affärsresenär Malaysia, den 20 juli 2015
Hotel in Chinatown

in business district
7,7
Anmäl det här omdömet
Khengloon O. Reste med partner Singapore, den 20 juli 2015
Big Beautiful suite

Big room, fast check in and out, good service provided
9
My stay at M hotel's suite was simply awesome. There was a special express check in and out counter. Also, the room was very spacious and it comes with a Jacuzzi. Also, there was complimentary visits to the lounge at level 28 where cocktails and breakfast are served. Hence, I had a quiet and comfortable stay!
Anmäl det här omdömet
Karen L. Ensamresenär Singapore, den 20 juli 2015
Good Location

Good location
8
Good.
Anmäl det här omdömet
Khengloon O. Reste med partner Singapore, den 19 juli 2015
Comfortable stay

Quick check out, nice breakfast, comfortable room
9,3
My Experience with M hotel was positive. Check in was fast, room was big and clean. More importantly, staffs were helpful whenever I have queries.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

M Hotel SingaporeM Hotel Singapore - EntréM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - GästrumM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - SvitM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - Executive LoungeM Hotel Singapore - PoolM Hotel Singapore - GymM Hotel Singapore - Pub/loungeM Hotel Singapore - Pub/loungeM Hotel Singapore - CaféM Hotel Singapore - CaféM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - RestaurangM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - FestvåningM Hotel Singapore - Spa


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01