Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Madera Hong Kong Hotel

1 Cheong Lok Street, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Svit Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Mötesrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Fritidsfaciliteter Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gym Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Café Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum
Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Café Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Café Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Café Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Badrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Café Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gym
Område: Jordan Antal rum: 88
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 1733
omdömen

Valuta för pengarna
8,2
Läge
9,0
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (1733)
Sortera efter:
Kim G. Reste med partner Sweden, den 1 maj 2013
Mycket fräscht hotell med stora och fina rum

Stora och rena rum, bra internet, gym
8,3
Vi bodde bara en natt men är mycket nöjda! Skön säng, snabbt internet samt rena och stora rum. Gymmet som finns är helt okej. Läget är ett plus och det tar bara någon minut att ta sig till tunnelbanan. Vi har absolut ingenting att klaga på!
Monica G. Affärsresenär Sweden, den 10 december 2012
bra rum. bra läge

trivsamt, som liten lägenhet. personligt
7,7
Avkopplande. Nära tunnelbanan. Fin bar och takterass. Sparbank frukost. Intim inredning. Dåligt med plats för frukostätande
Tips om shopping: Nsttmsrknad. Mong Kok. Landmark. Peaken Wing Shing photo
Ser W. Affärsresenär Malaysia, den 23 juni 2015
great location and large and new room

large and clean room, good location, near MTR
9,7
Happy to stay there. Will be back
Peck K. Reste med partner Singapore, den 23 juni 2015
Comfortable stay at Madera

Handy phone, Comfy bed, Convenient location
8,7
Our stay at Madera was a delightful one. Hotel was clean, staff were all smiley and approachable. Even though the room was quite small, it was clean and comfortable to stay in. With the handy phone provided, we saved on purchasing local sim card as we can make unlimited calls both locally and also back home! We could also tap on the hotspot from the handy phone, which makes getting around HK an easy one. Definitely will recommend Madera to my friends and family who are visiting HK!
Xinyi T. Ensamresenär Singapore, den 17 juni 2015
great hotel!

Polite and helpful staffs, cozy room and great location.
10
Worth the money and I feel that it's better than some other hotels which are more pricey and smaller
Hsiuying L. Affärsresenär Taiwan, den 15 juni 2015
good location

location
6,7
convenient location
Calvin L. Familj med småbarn Singapore, den 12 juni 2015
Review of Madera Hotel

The staff were pleasantly polite and bilingual in both English and Mandarin. The rooms were also very clean.
9,3
I am very satisfied with the hotel from the service staffs to the cleaniliness of the room. I appreciate the hotel's effort to provide each room with a smart phone. It jas certainly enabled me to enjoy my HK trip better. I will certainly choose to come back to this hotel again if I visit HK in the future.
Jie Y. Reste med partner Singapore, den 9 juni 2015
Value for $$$ hotel

Excellent service! Nice room and handy phone
9
Chew N. Reste med partner Singapore, den 9 juni 2015
Nice room & good location

Nice room, good location, fast check-in
7,3
Nice room, good location, fast check-in
Moira L. Ensamresenär United States of America, den 7 juni 2015
Fashion Forward Hotel!

Friendly staff, beautiful decor, free phone!
10
Loved it - wish I had stayed longer. Great location and my room was comfortable. I really enjoyed the jetted tub!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Madera Hong Kong Hotel Hong KongMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - SvitMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - FritidsfaciliteterMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GymMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - CaféMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - CaféMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - CaféMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - CaféMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - BadrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - CaféMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GymMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GymMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - CaféMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - BadrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - BadrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - BadrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08