arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,5
baserat på 3102 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3102 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,8
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 8,1

Mikael R.
Sverige
04 maj 2011
Trevligt hotell med mycket bra lage
Kolonial stil och trevlig personal
Trevligt hotel med gammal kolonial atmosfar. Personalen var hjalpsam och trevlig och assisterade med att organisera utfarder , tagbiljetter restuarantbokningar och annat. Trevlig utomhuspool pa innergard Balkongen i minsta laget och utsikten mod floden ok men gata mellan hotellet och floden som var hart trafikerad och darmed lite bullrigt Laget ypperligt for alla stadsaktiviteter Frukosten - som var mycket bra - serverades pa en trevlig altan pa fenmte vaningen med utsikt over floden.

Mats W.
Sverige
17 april 2011
Pittoreskt hotell och trevlig personal
Det bästa var helt klart att sitta och äta frukostbuffen på verandan på 8:e med utsikt över Saigon-floden.
Kan rekommendera detta hotel m bra läge och mysigt pool område.

Karin B.
Sverige
26 februari 2011
Historiskt lyxhotell med karisma
God service,rent,mycket centralt, fri WiFi och bra frukostbuffe
Nära till shopping och och besök på andra historiskt kända hotell som är värda ett besök i sina barer/restauranger, såsom REX, Continental och Caravelle.Var i Saigon under februari då tet och det kinesiska nyåret. Centrum var fantastiskt fint smyckad i olika ljuskrationer och ett härligt drag i gatubilden. Går bra att betala med Dong och US dollar i Saigon.

Mi A.
Sverige
31 januari 2011
Charmfullt flodläge med intressant historia.
Stilen, servicen, läget, därmed utsikten, mat, kvalitet rakt igenom, utmärkta rum. Liten men bra pool.
Endast en natt men det räckte för att få en bra bild av hotellet. Elegant inredning. Kvalitet av det riktiga slaget, allt från mottagandet till check ut. Underbar utsikt från bar/restaurangmatsal. Många mat/dryckalternativa ställen Otrolig frukostbuffé - allt fanns. Nära till centrum, Opera, museum, presidentpalatset - gångavstånd. Skulle utan tveka välja igen. För sena flyg erbjuds förlängning från 12.00 till 18.00 med 50% tillägg på rumspriset. Enda undran är om vi fick just den typ av svit som vi betalat för. Dock var det sitting room, sovrum och stort välutrustat badrum.

Karl S.
Sverige
26 april 2010
Majestic Hotel, ett pampigt kolonialhotell
Det vänliga serviceinriktade bemötandet. Alla gäster kände sig säkert som mycket betydelsefulla gäster. Rena, fina rum. Trevlig pool.
Poolbetjäningen var lite ointresserade av att serva. Man fick ibland anstränga sig för att få kontakt
Ett flott kolonialt hotell som andas gamla tider med pampig receptionshall och stora kristallkronor i taket. Personalen är till allra största delen mycket serviceinriktade och får gästen att känna sig välkommen och betydelsefull. Restaurangen på översta våningen har en härlig utsikt över Saigon river, med mycket båttrafik, bra utbud av mat och dryck. Vi trivdes mycket bra på det här hotellet och rekommenderar det varmt. Uppskattade också att man erbjöds fri trådlös uppkoppling till internet.

Jason L.
Singapore
25 juli 2016
having renovation at night..
very hard to sleep, breakfast not as good as i though too... might not return to sleep

Aslan H.
Ryssland
25 juli 2016
Not satisfied
Pool was way too small, and there were only two showers in the changing rooms.steam room\sauna were closed for renovation. Our room had a view on another building's wall, so basically no view at all.coctails in their bar were completely tasteless ( they felt like mix of vodka,tap water and a colourant). Breakfast was good though. staff were friendly and eager to help, other than that we are not very happy.

Kiam N.
Vietnam
21 juli 2016
Privacy compromised
1) After checking in, i took a shower and went out for lunch. Upon returning i noticed someone had entered my room when i wasn't around. There were 2 small packets of biscuit on my bed and the bathroom were cleaned again. I call the operator and she don't even know what's happening and only manage to call me back 5 minutes later to inform me that it's a kind gesture from the hotel to welcome me. 2) I asked for late checkout and was told that i can check out anytime before 2pm and they had already note it down on their system, but on the check out day, the front desk staff was chasing me to check out at 12pm and there wasn't any information that i had asked for a late check out. She refer me to another colleague and i have to explain all over again. 3) I went for lunch after they agreed on the late check out issue and was surprised to find out that once again my room door was opened and a housemaid was inside my room. Why wasn't she inform that i was checking out later and it seems like anyone can just enter my room while i was out. Luckily i kept all my valuables inside the safe. Once again i felt my privacy compromised. I choose to stay in a 5 star hotel is to be secure but sadly this hotel doesn't let me feel safe.

paula K.
Irland
20 juli 2016
Disgraceful treatment
I was treated with disrespect and abandoned at a bank by a taxi arranged by the hotel when I went to collect a significant amount of cash.

HIROAKI N.
Japan
19 juli 2016
Nice location
Colonial architecture. Nice location. Staff are firendly. Breakfast is good, too.